Yorumları: 269
Konuları: 38
bugün sarayburnu saat7-12 arası 12 -6 arası galata ama hiç balık yok toplam 5 adet istavrit sabahtan beri bu kadarmı diyeceksiniz ama ne yapalım düzgün olarak gittiğim av bugündü ama güzel bir gün geçti hem sabah kahvaltısı deniz kenarı hem yanımdakilerden bir şeyler öğrendim ama bana balığın bol olduğu yer lazım.sarayburnu geçende çok iyyidi bugün yok kısmet belki dee..olsun tatilin bitmesine 10 gün var bu arada yaparız balık
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ha gayret ahmetcim olacak bir şeyler.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
yinede deniz iyotu almak güzeldir bu mevsimde
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sarıyer tarafında büyükderede sabah 09:00 gibi 10 ar 10 ar istavrit çekiyorlardı.
Yorumları: 160
Konuları: 14
kuleli önü iyi istavrit yapıyor giden arkadaşlarım saat 1-3 arası iyi istavrit yapıyor dediler.
salı günü 2 saatte 4 kilo istavrit almışlar.
arSStore.com alışverişin yeni yüzü
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
İşte bu tür haberler yayıldıkça kuleliden olta atmak bunaltıcı hale gelebiliyormuş
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 269
Konuları: 38
evet salı günü bende ordaydım gezmyee gitmiştim atan 4 taneden aşasğı çekmiyordu
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
denemelere devam ahmet kısmetinde beş adet varmış bir sonraki avın nasıl geçeceği tekrar denemelerle belli olacak rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
ssevdim yazdı:evet salı günü bende ordaydım gezmyee gitmiştim atan 4 taneden aşasğı çekmiyordu
Ahmet öğrencilik ne güzel dimi, hafta içi gezip balığa falan gidebiliyosun, kıymetini bil

ben de öğrenciyken kah sarayburnuna kah bebeğe giderdim balığa.. bebekte dibe çok takardım ama, bi alışamadım oranın suyuna.. zaten şimdi oralar yatlarla dolmuş, kamış sallayacak yer kalmamış pek..
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 128
Konuları: 17
Bu sene avcılar- yeşilköy açıklarına 2 kişi her çıktığımızda 6-7 saatte 10 kilo ile 20 kilo arası istavritler aldık bu sene (Haftada neredeyse 2 gün çıktık). Püf nokta meraları bilip kendin yaptığın çaparilerle avlanmak, neredeki balık hangi çapariye geliri bilmek. En önemlisi Kudret abim gibi İstanbul'daki meraları adım adım bilen usta balıkçıyla çıkıp balığı bulmak ve çapariyi kendinizin yapması (Benim gözlemlediğüim 10-11-12 numara beyaz iğne, sabahları beyaz simli koyu yeşil çapari, gün batımında beyaz simli açık yeşil çapari. Köstek 10'luk, beden ise 15'lik misina ince takım. İğne sayısı 10 olmalı en fazla. İstavrit, tırsi, mezgit karışık geldiği zaman takım kopabiliyor fazlasında ve bir de takım ince olduğu için çabuk karışabiliyor aman dikkat. Ağırlık olarak da 100-125 gr kurşun. Oltayı dibe kadar salıp merayı yukarıya doğru tarayarak balığı bulmaya kalıyor iş. Balığı bulduğunuz noktadan sonra ise balık keyfi başlıyor. MEzgit içinse 7 numara iğne ve turuncu takımla Florya Atatürk köşkünün önü adres. Ama eti mazot koktuğu için ben sevmiyorum ve yakalamıyorum. Kısaca bu sene hem balığa doyduk hem de dağıttığımız balıklar sayesinde bol bol hayır duları aldık.. konuyu görünce keyifli günlerim aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim... Herkese rastgelsin...