sedat çok fazla ümitlenme benden sana sıra gelmez sana ..93.8 cm lik levreği çekeceğim ahanda buraya yazıyorum..bidahada benle görüşmeyeceğinide biliyorum...bendenden söylemesi,,benim olduğum yerde sen balık tutamazsın kısmetini kapatıyorum çünki..bu sene sana balık yok önce ben tutayım ki sana sıra gelsin..
BALIK and OZAN yazdı:sedat çok fazla ümitlenme benden sana sıra gelmez sana ..93.8 cm lik levreği çekeceğim ahanda buraya yazıyorum..bidahada benle görüşmeyeceğinide biliyorum...bendenden söylemesi,,benim olduğum yerde sen balık tutamazsın kısmetini kapatıyorum çünki..bu sene sana balık yok önce ben tutayım ki sana sıra gelsin..
valla dogru diyon yanında kaya balıgı bıle tutamıyom var sende bı gudumetsızlık ama yıne dıyom ılk balık bende gorucen he valla kafamı bozma almayı unuturum senı
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
rasgelebalık yazdı:Valla önce kim tutar bilmem ama.Genelde böyle büyük balıkları önce acemiler tutar sonra ustalar tutuar diye düşünüyorum. Aceminin şansı bol olur ya.
aynen katılıyom bundan onceki balıgım çupraydı gumuldurde 2 mt lik bır tekneyle acılıdık suya yanımızdakı adama dedımkı ben burda cupra tutarmıyım adamda 25 senedir burda avlanıyom burdan hiç çupra almadım dedi .
oltayı suya saldım gum bı kafa ve çupra adam şokkkkk. oha dedi sende nasıl bır bal var ya dedi ama o balık benım için ordaydı haberı yoktu amcanın ozanada yapacam aynını benı bekleyen bır trofe var orda...
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
BALIK and OZAN yazdı:sedat çok fazla ümitlenme benden sana sıra gelmez sana ..93.8 cm lik levreği çekeceğim ahanda buraya yazıyorum..bidahada benle görüşmeyeceğinide biliyorum...bendenden söylemesi,,benim olduğum yerde sen balık tutamazsın kısmetini kapatıyorum çünki..bu sene sana balık yok önce ben tutayım ki sana sıra gelsin..
valla kusura bakmayın beyler sizi meraya getiririm gerekli bilgileri veririm sonra ben levreğimin peşine düşerim artık acemimi tutar ustamı tutar farketmez pişirir yeriz ,
30 senedir oradayız hep yapmayı düşünüpte yapmadıgım birşeyi yapmayı düşünüyorum fenerden at çek bakalım nasıl olacak,işin kötüsü ben makineyi aldımda kamışı almadım onuda halletmem lazım o zamana kadar.
bizi fenere atıp gidecekmisin yoksa abicim..valla açlıktan ve susuzlultan ölürüz..kamışı alalım bir an önce sana abicim..ama sanmıyorum abi gece yada sabah ilk ışıklarda yapmak lazım..ben yemli beklemek istiyorum yukarıdan aşağıya...
Tropheus yazdı:valla dogru diyon yanında kaya balıgı bıle tutamıyom var sende bı gudumetsızlık ama yıne dıyom ılk balık bende gorucen he valla kafamı bozma almayı unuturum senı
canın sağolsun seni çok özleyeceğim...belki bir gün gelirsin benide almayı hatırlarsın..ama döndüğünde ben olmiycim.25 mtlik guletimle boğazda çapari yapıyor olacağım..ve sen bana pişmanım diyeceksin ununtamamalıydım seni diyeceksin..ben hadi be ordan diyeceğim diirek ereğliye geçeçeğim guletle..
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi sedata demiştim sen dünyanın parasını dökeceksin kamışa makineye sonra ben seni getireceğim meraya 3 liralık misina 10 kuruşluk kanca 1 liralık kurşun yani topu topu en fazla 10 liralık takımla levreği tutacağız demiştim
ben levreği tutturayım o zaman konuşacağım şimdilik susuyorum dilimden çekeceği var hemşerimin
Aynı kanıdayım Nihatcım.Aynı durumları bende yaşıyorum.Bir dünya malzeme aldım,bir lidaki bile yakalayamadım.