balık daha girmemiş girdiysede etrafımızdaki çevrilmiş ağlardan arta kalan balıklar..kaç yer değirtirdik bir türlü iştahlı balık bulamadık..yinede sabahın mis gibi serinliğini hissetmek ve güneşin doğuşunu seyretmek dostlarla birlikte olmaksa en güzeli..balıklara el koydum bana afiyet olacak birazdan.saygılar,rastgele.
eh artık levreklere geldi sıra,sedat heralde daha tutamamış paşayı tutsa kesin haberim olurdu
neyse sedat haftaya levrekleri toplamaya gidiyoruz artık zamanı geldi ve bu sefer sadece amaç balık tutmak olacak yemek içmek yok sadece balık tutmak için gidiyoruz.
gece gündüz devamlı av uyarmı?
LeVrEkCi yazdı:eh artık levreklere geldi sıra,sedat heralde daha tutamamış paşayı tutsa kesin haberim olurdu
neyse sedat haftaya levrekleri toplamaya gidiyoruz artık zamanı geldi ve bu sefer sadece amaç balık tutmak olacak yemek içmek yok sadece balık tutmak için gidiyoruz.
o abicim hoşgeldin özlettin kendini iyi geçmiştir umarım..izin verirseniz bende varım.zaten istifa ettim pzar gündüz son günüm.şu adama bi lvrek tutturalım artık..balık tutamıyor benden biliyor.yoksa benle bidaha balığa çıkmayacakmış..
BALIK and OZAN yazdı:o abicim hoşgeldin özlettin kendini iyi geçmiştir umarım..izin verirseniz bende varım.zaten istifa ettim pzar gündüz son günüm.şu adama bi lvrek tutturalım artık..balık tutamıyor benden biliyor.yoksa benle bidaha balığa çıkmayacakmış..
ben ilk uğraşları verdiğiniz günden beri size dedim ozan bu adama ilk levreğini Allahın izniyle ben tutturacağım diye ve inşallah öylede olacak.
işten ayrılmana üzüldüm ayrıntıyı konuşuruz herşeyin hayırlısı olsun.
izin ne kelime kardeşimsin sen benim gerekirse ben kenarda durur seni yollarım .havanın güzel oldugu 2 gün kolluyorum bu sefer fena hırs yaptım illada levreği tutacağız inşallahhh.
Tebrikler güzel istavritler , sanırım bir kaç tanede sardalya girmiş araya ... Hava güzel , deniz güzel iyi bir gün geçirmişsiniz...
Levrek konusuna gelince bende henüz levrek yakalayabilmiş değilim ama artık yavaş yavaş atçeklere başlamalıyım sanırım ... Gerçi zamanı geldimi bilmiyorum (bu bölge için bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim ) ama ben 1 mayıs itibariyle sabah ve akşam at çeklere başlamayı düşünüyorum , umarım hem siz hem ben şu levreği yakalarda raporlarda yayınlarız...
LeVrEkCi yazdı:eh artık levreklere geldi sıra,sedat heralde daha tutamamış paşayı tutsa kesin haberim olurdu
ABİ agzından bal damlıyo valla ben bugun aksama kadar servisteydim arabanın butun bakımlarını yaptırdım senın için haftaya uyarsa sanada ben ve ozan hazırız herdaim. saygılar abım.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR