Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ozanand sedat istavrit.
araphüso26 yazdı:rast gelsin kankalar rast gelsin güzel balıklar valla istavrite hasret kaldık mis gibi çıtır çıtırBoboAlkis
yine komsuun baligina goz diktin..Siyirdim
gordum seni72
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
balık daha girmemiş girdiysede etrafımızdaki çevrilmiş ağlardan arta kalan balıklar..kaç yer değirtirdik bir türlü iştahlı balık bulamadık..yinede sabahın mis gibi serinliğini hissetmek ve güneşin doğuşunu seyretmek dostlarla birlikte olmaksa en güzeli..balıklara el koydum bana afiyet olacak birazdanGulumse.saygılar,rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
tebrikler arkadaşlar elinize sağlık bol balıklı raporlarınız olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
eh artık levreklere geldi sıra,sedat heralde daha tutamamış paşayı tutsa kesin haberim olurdu Siyirdim
neyse sedat haftaya levrekleri toplamaya gidiyoruz artık zamanı geldi ve bu sefer sadece amaç balık tutmak olacak yemek içmek yok sadece balık tutmak için gidiyoruz.
gece gündüz devamlı av uyarmı?Gulumse
Bul
ayrıntılar (istavritler )için tebrikler..AlkisSeerf
asıl güzellikler için teşekkürlerAlkisSeerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=25542&stc=1&...1270469893]
Bul
LeVrEkCi yazdı:eh artık levreklere geldi sıra,sedat heralde daha tutamamış paşayı tutsa kesin haberim olurdu Siyirdim
neyse sedat haftaya levrekleri toplamaya gidiyoruz artık zamanı geldi ve bu sefer sadece amaç balık tutmak olacak yemek içmek yok sadece balık tutmak için gidiyoruz.
o abicim hoşgeldin özlettin kendini iyi geçmiştir umarım..izin verirseniz bende varım.zaten istifa ettim pzar gündüz son günüm.şu adama bi lvrek tutturalım artık..balık tutamıyor benden biliyor.yoksa benle bidaha balığa çıkmayacakmış..Snifsinf
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:o abicim hoşgeldin özlettin kendini iyi geçmiştir umarım..izin verirseniz bende varım.zaten istifa ettim pzar gündüz son günüm.şu adama bi lvrek tutturalım artık..balık tutamıyor benden biliyor.yoksa benle bidaha balığa çıkmayacakmış..Snifsinf
ben ilk uğraşları verdiğiniz günden beri size dedim ozan bu adama ilk levreğini Allahın izniyle ben tutturacağım diye ve inşallah öylede olacak.
işten ayrılmana üzüldüm ayrıntıyı konuşuruz herşeyin hayırlısı olsun.
izin ne kelime kardeşimsin sen benim gerekirse ben kenarda durur seni yollarım GulumseSeerf.havanın güzel oldugu 2 gün kolluyorum bu sefer fena hırs yaptım illada levreği tutacağız inşallahhh.
Bul
Tebrikler güzel istavritler , sanırım bir kaç tanede sardalya girmiş araya ... Hava güzel , deniz güzel iyi bir gün geçirmişsiniz...Alkis

Levrek konusuna gelince bende henüz levrek yakalayabilmiş değilim ama artık yavaş yavaş atçeklere başlamalıyım sanırım ... Gerçi zamanı geldimi bilmiyorum (bu bölge için bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim ) ama ben 1 mayıs itibariyle sabah ve akşam at çeklere başlamayı düşünüyorum , umarım hem siz hem ben şu levreği yakalarda raporlarda yayınlarız...Affet
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
tebrikler ikinizde çok güzelsiniz ne güzel resimler neşeniz her daim olsun balıklarda ozana afiyet olmuş selamlar rastgele.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
LeVrEkCi yazdı:eh artık levreklere geldi sıra,sedat heralde daha tutamamış paşayı tutsa kesin haberim olurdu Siyirdim
ABİ agzından bal damlıyo valla ben bugun aksama kadar servisteydim arabanın butun bakımlarını yaptırdım senın için Siyirdimhaftaya uyarsa sanada ben ve ozan hazırız herdaim. saygılar abım.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/10/2016 Haftaiçi akşam sarıkanat ve istavrit avım uerol67 22 2,441 14-11-2016, 14:38
Son Yorum: uerol67
  08/07/2014 akşam suyunda karagöz,istavrit.. BALIK and OZAN 18 3,921 24-08-2014, 12:25
Son Yorum: Avcı Altan
  küçükyalı istavrit avı 20.08.2012 BALIK and OZAN 25 3,510 23-08-2012, 16:55
Son Yorum: yycolak
  küçükyalı istavrit avı 22/05/2012 BALIK and OZAN 36 4,650 29-05-2012, 22:04
Son Yorum: BALIK and OZAN
  11-05-2012 Nihat-Burak-Necdet istavrit avı nihatkr 51 4,838 17-05-2012, 16:17
Son Yorum: eşref sürek
  av zamanı istavrit ssevdim 17 3,981 27-09-2011, 23:12
Son Yorum: xfisher
  istavrit ssevdim 15 2,850 22-09-2011, 22:03
Son Yorum: ssevdim
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,458 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  27 temmuz 2011 İSTAVRİT yalova tatar 37 5,216 01-08-2011, 18:59
Son Yorum: MaVrUşGiL
  25.05.2011 kuleli sardalya istavrit avı BALIK and OZAN 16 4,208 05-06-2011, 16:40
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi