Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir kez daha taşlık...
Her zamanki gibi, hafta sonu hazırlıklarımızı Serkan’la yaptık. Hava raporları pazar günü güzel olacağını cumadan daha belirtmişlerdi. Biz de Pazar günü denizin yolunu tuttuk. Saat 10.00 gibi Maronya Limanı’ndan çıktık. Meramıza doğru yola koyulduk. Ancak deniz hava raporlarının yazdığı gibi sakin değildi. Yavaş yavaş meramıza gideriz dedik. Gideceğimiz yer 6,5 mil uzaktaydı. Poyraz kuzeyden epeyce hızlı esiyordu. Yandan dalgalar bizi düşündüğümüzden de fazlasıyla ıslattı. Özellikle Serkanı...

Yerimize vardığımızda 2-3 kayık da orada avlanıyordu. Demir attık. Avlanmaya başladık. Balık iştahlıydı. Ancak 10-15 dakika sonra yanımızdaki kayıklar başka meraya gittiler. En son kalan kayığın motoru bir türlü çalışmıyordu. Bizden onları kıyıya çekmemizi rica ettiler. Bizde onları “iyilik yap da denize at...” düşüncesiyle bu ilk defa gördüğümüz balıkçı dostları kıyıya çektik.

Daha sonra tekrar meramıza gelip, demir attık ve avlanmaya başladık. Sonra yanımıza Ahmet (mariner8) abi arkadaşı Yannis’le geldi. Birkaç balık aldıktan sonra hava iyice değişmeye başladı. İlk önce rüzgar kuzeyden eserken, güneyden esmeye başladı ve daha sonra da doğudan. Rüzgarın şiddeti güttikçe artıyordu. Deniz kabarıyor ve dalgaların boyuda da büyüyordu. Hava değişiminden sonra balık da vurmaz oldu. Dönüş yolumuz uzun olduğu için, biz de oltalarımızı toplayıp, limanın yolunu tuttuk. Dönüşümüz tahmin ettiğimizden de zor oldu. İyi bir tecrübe kazandık.

Yem : 400 adet mamun (yalnız 100’ünü kullandık)
Oltalar : Her zaman kullandığımız klasik 3’lü (4 ve 5 no)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Oh maşallah, bereketli olsun.
Tavalıklar muhteşem görünüyor AlkisSeerfAlkis.
Bu arada, bu gün öğle yemeğine ne yesem diye karar verememiştim canımda bişey istemiyordu ama bu görüntülerden sonra canımın ne istediğini ve nereye gideceğimi buldum ben bir an önce gideyim Smile hadi bana afiyet olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
serkan kardeşim buyur gel bizim soframıza. bir kişilik yerimiz var.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Sevgili Hakan,kırmızılar her zamanki gibi çok yakışıklı görünüyorlar.Gerçekleştirdiğiniz bu av için ve yardıma muhtaç olan balıkçı arkadaşlara yardım etme inceliğini gösterdiğiniz için sizi tüm kalbimle kutlarım.Selam ve sevgiler.
Bul
Sevgili Hakan,

Yardıma muhtaç balıkçı kardeşlerimize yardım elini uzatarak gösterdiğiniz duyarlılığa ve insanlığa teşekkürler ediyorum.Balıklarda tek kelime ile mükemmel.Afiyet bal şeker olsun size...
Bul
uluç yazdı:Sevgili Hakan,kırmızılar her zamanki gibi çok yakışıklı görünüyorlar.Gerçekleştirdiğiniz bu av için ve yardıma muhtaç olan balıkçı arkadaşlara yardım etme inceliğini gösterdiğiniz için sizi tüm kalbimle kutlarım.Selam ve sevgiler.

Cahit Acun yazdı:Sevgili Hakan,

Yardıma muhtaç balıkçı kardeşlerimize yardım elini uzatarak gösterdiğiniz duyarlılığa ve insanlığa teşekkürler ediyorum.Balıklarda tek kelime ile mükemmel.Afiyet bal şeker olsun size...

değerli abilerim, balıkçılığımız "amatör" olabilir ama insanlığımız ve ruhumuz her zaman "profesyönel" kalacak; teşekkür ederim. fazla birşey yapmadık, hepimizin yapması gerekeni yaptık, sadece.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
oh valla super av olmus sarı sarı masallah.AlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Maşallah emeklerinize sağlık balıklar çok güzel AlkisAlkis,
havanın bozması avı sonlandırmanıza neden olmuş ama olsun sağ salim kıyıya çıkmanın mutluluğu hiç bir şeye değişilmez sanırım...Happy
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
hakan abi taşlık yine bereketli bir av yaşatmış size,kırmızılar gerçekten süper,yardımcı ruhunuz için de ayrıca teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
kısa günün hasılatı yine çok güzel,tebriklerAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir turnuva Bir kupa daha :) NomadSoul 23 2,461 27-06-2015, 10:57
Son Yorum: NomadSoul
  Paragat bu hafta daha iyi Albatros-gr 43 6,683 08-08-2011, 19:56
Son Yorum: yycolak
  Gecikmeli Taşlık raporu mariner8 23 3,947 23-03-2010, 00:48