Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
bu paylaşımcılıkla ben açıkgözlülük yapıp sadece plaj havlısu,terlik güneş yağı getireyim bari olta nede olsa bulunuyor bellikiSiyirdim
sızma konularına gelincede ; abi durun çaktırmayın yaw azıcık kararında takılırız işte Seerf
Bul
Taşınabilir bilgisayarlarınıza da getirmeyi unutmayın.SmileNede olsa geceleri canlı yayın var
Bul
LeVrEkCi yazdı:aytekin yeni aldıgım zıpkını getireceğim kamışda var sen bişey getirme hangisini istersen kullanırsın.

çok sağol nihat abi,söylemen yeter.ya olta ya dalış takımı kararsızım açıkçası,bakalım artık,herşeyin çözümü varmış valla,bide şu izini halledersem,mutlaka ordayım.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
orhanekmekci yazdı:Olta herkezde olur,sen zıpkın takımlarını al derimGulumse
orhan abi,sanırım bende senin dediğin gibi yapacak gibiyim,Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
şafak; 77..Siyirdimaskerde de saymayın geçmez diyorlardı ama geçti bitti...şimdi org. için sayalım bari...Smile
Bul
realdeath yazdı:şafak; 77..Siyirdimaskerde de saymayın geçmez diyorlardı ama geçti bitti...şimdi org. için sayalım bari...Smile
Yalova geldik desene ÖmerHappyAlkis
Bornova - izmir
Bul
doğru diyorsun Orhan abi plakaya düşmüşüzAlkisHappy
Bul
Heyecan faslı erkenmi başladı yoksa.Hi
Bul
hayrettin abi her halukarda sen orayı gözüne kestirmişin benden paso valla nihat düşünsün o dalaçakmış amman dikkat nihat
Bobo
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
ustam61 yazdı:Muharrem Kardeş biz tatlısucuyuz Winkne anlarız tuzlusudan. Resimlere bakarken orası hoşuma gitti.yüksek,havadar,gelen geçen gemilere bakarım demiştim.demekki balığın yatağını bulmuşum.Nihat ta oralarda zıpkınla balık vuracam diyor.yanımda bol miktarda 150-200 grlık kurşunlardan getirecem.hiç bişi bilmezsem oralara yaklaşanları kurşunlarım.HappyHappy
tespit ettiğin yer güzel ama çok hoşsun abi ya valla bence çok kıyak muhabbet olacak oralarda gelmeyenler pişman olcak sakim galiba herhaldeBoboHappyHeheHehe
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,508 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,659 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,964 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,319 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,625 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,185 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,055 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,560 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi