Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
doğrudur abide ,, ne bileyim ben zamandan kazanmak amacındayım biraz çadırım yok ancak temin etmem zor değil..gider gitmez hemen icaata girmek olayın tadına varmak istiyorum..Gulumse
Bul
realdeath yazdı:doğrudur abide ,, ne bileyim ben zamandan kazanmak amacındayım biraz çadırım yok ancak temin etmem zor değil..gider gitmez hemen icaata girmek olayın tadına varmak istiyorum..Gulumse
ben bi çadır aldım hem pratik kolayca kuruluyor(10 dakikada) hem fazla yer kaplamıyor hemde büyük marketlerde çok ucuza satılıyor(30-50 tl arası)sarozda 2 kez kullandım çokda işe yarıyor,tavsiye ederim her eve lazım.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben bi çadır aldım hem pratik kolayca kuruluyor(10 dakikada) hem fazla yer kaplamıyor hemde büyük marketlerde çok ucuza satılıyor(30-50 tl arası)sarozda 2 kez kullandım çokda işe yarıyor,tavsiye ederim her eve lazım.
tabii cok dogru..
baktin hanim evden kovaladi,al cadirini kur bir tarafa ...basini sokacak yerin olur...SiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tabii cok dogru..
baktin hanim evden kovaladi,al cadirini kur bir tarafa ...basini sokacak yerin olur...SiyirdimHappy

BoboHappyHehe akrabam benim hanım söyler o lfı ALÇADIRINI GİT diye bencede neolur neolmaz her eve lazım Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
yalova tatar yazdı:oh oh Happy heç gülceeeem yoktu madem öyle seni pansiyonda tutak Bobo
yok bea oda fazla löküs olur abi pansiyon yerine ben sana R..K YAPARIM OLMAAMI
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Arkadaşlar ne iştir, bir çadır tutturmuş gidiyoruz. Yatmayamı gidiyoruz. Herkez olta başı, herkez çalışmaya, yada sohbete. Bakın yatanı görürsem, helede horlayanı videoya çekip siteye yüklerim (ben beceremezsemde Mehmet abiden -Lakerda- taktik alır, yüklerim) haberiniz ola.Gulumse
Bul
murki yazdı:Arkadaşlar ne iştir, bir çadır tutturmuş gidiyoruz. Yatmayamı gidiyoruz. Herkez olta başı, herkez çalışmaya, yada sohbete. Bakın yatanı görürsem, helede horlayanı videoya çekip siteye yüklerim (ben beceremezsemde Mehmet abiden -Lakerda- taktik alır, yüklerim) haberiniz ola.Gulumse
haklısın amcaoğlu ne uyuması sohpete muhabbete balık tutmaya gidiyoruz (şahsen ben muhabbete doymaya gidiyorum birde dalmaya)
Bul
aynen bende muhbbete Seerf ömer çadır kurcaklar yan tarafa,pansiyonda kalcaklar daha bi yan tarafa Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ortam ısınmaya başladı çok güzel çokAlkisSeerf
Bul
yalova tatar yazdı:aynen bende muhbbete Seerf ömer çadır kurcaklar yan tarafa,pansiyonda kalcaklar daha bi yan tarafa Siyirdim
abi muhabbete çadırcılara misafirliğe giderim,, yatmaya pansiyona Smile)
gerçi murat abinin dediği gibi yatmaya gitmiyoruz ama beden bazen ihtiyaç duyacak azıcık devrilmeye SeerfSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,507 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,658 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,964 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,319 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,623 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,185 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,055 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,560 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi