Yorumları: 77
Konuları: 15
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
fatih rapalayla tanışmaman şansızlık olmuş senin için,
tüm rapala konularına linkten ulaşabilirsin
http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=246 kolay gelsin rastgele.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Aslında bu konu bizim furkanın branjına giriyor gerçekten gerekli bilgileri verecektir.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Fatih, Rapala sahte/yapay/kandırıcı balık imalatı yapan bir firmadır ve marka ismidir. Ama aynı traş bıçağı gibi jilet(gilette) kelimesi nasıl kullanılıyorsa, rapala markası da çoğu kişi için kandırıcı yerine geçmiştir. Bu firmanın çeşitli balıkları yakalamak için öngördüğü kandırıcılar oldukça çeşitlidir. Kandırıcı imalatı yapan hemen her firmanın, su üstü yüzen(sub surface top water), batan(sinking), yüzen(floating) vs gibi çeşitleri vardır. Bu çeşitlilik yüzme çeşitlerinden tut, yapılan malzemeye, kullanıldığı suya, ışık durumuna arttırılabilir. Av raporları bölümünü incelersen, kimlerin hangi kandırıcılarla hangi balıkları aldıklarını görebilirsin. Palamutla ilgili konu için sana bir örnek ;
burayı tıkla.
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
teşşekkür ederim daha yeni yeni ögrenmeye calısıyorum cok şey var daha ögrenecek
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
fatih canım kardeşim sen bence sezon açılınca siteyi iyi takip et istanbulda rapalayla av yapan abılerın seni fazlasıyla aydınlatacaktır furkan. balık and ozan . tropehus .harun abi .klıma gelen sahteciler bu isimleri iyi takip et derim sana baya bilgi verirler rasgele.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
abi levrek tutuluormus aratırdıgıma göre rapalayı cok iyi tanım yapacak biri bana yardımcı olsun kafamda cok soru işaretleri var levrekci abi adını bilmedigim icin k.b ama benle irtibata gecebilirmisn
Fatih.goral@windowslive.com
RastGele yazdı:abi levrek tutuluormus aratırdıgıma göre rapalayı cok iyi tanım yapacak biri bana yardımcı olsun kafamda cok soru işaretleri var levrekci abi adını bilmedigim icin k.b ama benle irtibata gecebilirmisn
Fatih.goral@windowslive.com![Snifsinf Snifsinf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/snifsinf.gif)
güzelim adım nihat,evden msn kullanmıyorum ama siteden sorarsan bilgimiz dahilinde hepimiz sana yardımcı oluruz.
nihat abi rapalanın dönemleri varmıdır ? cumartesi giddigimde göl balıgana qidemicem icin deniz e qidicem karaköyden rapala atsam zamanı mı suan
fatih belli başlı rapalalar var herkese göre değişik verim alınıyor,ben yozuri marka rapalalarla çok güzel avlar yaptım ama boğazda son zamanlarda strike pro ve pelikan rapalalarla balık tutuluyor.
genelde 5cm lik rapala ile av öneririm,
doğubankın yanında sponsorlarımızdan rastgele balıkçılık var orada kamil beye gidersen sana en çok verim alacağın rapalalar hakkında bilgi verecektir hemde uygun alabilirsin.
bu ara sıkıntılı bir dönemden geçiyorum biraz toparlayayım toplanacagız o zaman mutlaka gelmeye çalış takımı hazırlar veririz hem atma tekniginide öğretiriz.
ayrıca bu aralar ozan abin,furkan abin veya harun abini yakalarsan onlardan kıyı için çok şey öğrenebilirsin.
rastgele.