Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapala nedir ?
Rapala hakkında geniş bilgi bulamadım forum da normaldede alamadım bildigim palamut cekiyorlar zamanları ve hangi balıklar geldigini bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim : ) Smile Smile Smile Smile Smile

RAST GELE
Bul
fatih rapalayla tanışmaman şansızlık olmuş senin için,
tüm rapala konularına linkten ulaşabilirsin http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=246 kolay gelsin rastgele.
Bul
Aslında bu konu bizim furkanın branjına giriyor gerçekten gerekli bilgileri verecektir.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Fatih, Rapala sahte/yapay/kandırıcı balık imalatı yapan bir firmadır ve marka ismidir. Ama aynı traş bıçağı gibi jilet(gilette) kelimesi nasıl kullanılıyorsa, rapala markası da çoğu kişi için kandırıcı yerine geçmiştir. Bu firmanın çeşitli balıkları yakalamak için öngördüğü kandırıcılar oldukça çeşitlidir. Kandırıcı imalatı yapan hemen her firmanın, su üstü yüzen(sub surface top water), batan(sinking), yüzen(floating) vs gibi çeşitleri vardır. Bu çeşitlilik yüzme çeşitlerinden tut, yapılan malzemeye, kullanıldığı suya, ışık durumuna arttırılabilir. Av raporları bölümünü incelersen, kimlerin hangi kandırıcılarla hangi balıkları aldıklarını görebilirsin. Palamutla ilgili konu için sana bir örnek ; burayı tıkla.
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
teşşekkür ederim daha yeni yeni ögrenmeye calısıyorum cok şey var daha ögrenecek Big Grin
Bul
fatih canım kardeşim sen bence sezon açılınca siteyi iyi takip et istanbulda rapalayla av yapan abılerın seni fazlasıyla aydınlatacaktır furkan. balık and ozan . tropehus .harun abi .klıma gelen sahteciler bu isimleri iyi takip et derim sana baya bilgi verirler rasgele.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
abi levrek tutuluormus aratırdıgıma göre rapalayı cok iyi tanım yapacak biri bana yardımcı olsun kafamda cok soru işaretleri var levrekci abi adını bilmedigim icin k.b ama benle irtibata gecebilirmisn

Fatih.goral@windowslive.comSnifsinf
Bul
RastGele yazdı:abi levrek tutuluormus aratırdıgıma göre rapalayı cok iyi tanım yapacak biri bana yardımcı olsun kafamda cok soru işaretleri var levrekci abi adını bilmedigim icin k.b ama benle irtibata gecebilirmisn

Fatih.goral@windowslive.comSnifsinf
güzelim adım nihat,evden msn kullanmıyorum ama siteden sorarsan bilgimiz dahilinde hepimiz sana yardımcı oluruz.
Bul
nihat abi rapalanın dönemleri varmıdır ? cumartesi giddigimde göl balıgana qidemicem icin deniz e qidicem karaköyden rapala atsam zamanı mı suan
Bul
fatih belli başlı rapalalar var herkese göre değişik verim alınıyor,ben yozuri marka rapalalarla çok güzel avlar yaptım ama boğazda son zamanlarda strike pro ve pelikan rapalalarla balık tutuluyor.
genelde 5cm lik rapala ile av öneririm,
doğubankın yanında sponsorlarımızdan rastgele balıkçılık var orada kamil beye gidersen sana en çok verim alacağın rapalalar hakkında bilgi verecektir hemde uygun alabilirsin.
bu ara sıkıntılı bir dönemden geçiyorum biraz toparlayayım toplanacagız o zaman mutlaka gelmeye çalış takımı hazırlar veririz hem atma tekniginide öğretiriz.
ayrıca bu aralar ozan abin,furkan abin veya harun abini yakalarsan onlardan kıyı için çok şey öğrenebilirsin.
rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HOPA'da şu an balık durumu nedir ? expert0540 2 623 02-05-2016, 22:11
Son Yorum: expert0540
  Bu Balık Nedir gbalaban 12 2,349 04-05-2014, 20:12
Son Yorum: Albatros-gr
  kıyıdan rapala uzağa atış albatros41 23 10,312 11-01-2013, 11:29
Son Yorum: SpinAvcısı
  Rapala Takımı Gkmn34 20 6,119 29-06-2012, 21:32
Son Yorum: Mufi
  Rapala yardımı maceratorr 16 4,443 19-08-2011, 08:44
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Bu balığın ismi nedir ? ricky 2 1,510 04-06-2011, 11:19
Son Yorum: ricky
  bu balık nedir irfan35 11 2,636 14-11-2009, 21:00
Son Yorum: deniz aşığı
  bu balık nedir ? smoke_35 23 4,842 28-05-2008, 19:22
Son Yorum: smoke_35
  kıyıdan kaşık ya da rapala atmak aynı zamanda çapari için kamış önerisi alperturk 20 5,815 29-04-2008, 23:19
Son Yorum: alperturk
  bu balığın türü nedir? nemm 9 2,466 08-11-2007, 22:32
Son Yorum: DeNiZKuRdU

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi