Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
ALTAYLI yazdı:Yücel'cim eğer ayarlayabilirsen gerçekten süper olur. Ben orada da iyi iş çıkaracağımızızdan eminim. Hele kıyıyı iyi bilen biri yanımda olursa affetmeyiz. Smile Tatar motoru getiriyormusun?
abi merada burun başında 1 kg 5-8 kg kadar sinariz var fakat bunları nasıl tongaya düşürürüz onu bilmiyorum eski reislerden tiyo kapmaya çalışıyorum onlar eskiden uzun olta yapıyorlarmış canlı küçük iskorpit,izmarit,gelincik takıyorlarmış yada küçük istakoz
erdekli yücel yazdı:abi merada burun başında 1 kg 5-8 kg kadar sinariz var fakat bunları nasıl tongaya düşürürüz onu bilmiyorum eski reislerden tiyo kapmaya çalışıyorum onlar eskiden uzun olta yapıyorlarmış canlı küçük iskorpit,izmarit,gelincik takıyorlarmış yada küçük istakoz
Yücelllll sen ne diyosunuzzz. Ah be abicim sen merak etme Aslanlar gibi onları alırız yukarıya. Allahhhh çok fena iştahlandım767676
Bul
bı org. çok güzel olacak Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ercan abi motoru getirmek sorun değil çiftliköy team de 4 adet motor var aslıda benim niyetim benim tatarı götürüp orda bırakmak .burada nasıl olsa bu sene 10,5 mt tekne almak kamaralı Affet zaman yaklaştıkça her şey sağlıklı bi şekil alcak zaten.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ALTAYLI yazdı:İzmir'Winkde sorun yok gelirken bolca getiririz.
Ercan abi, resmi olmuş gibi gözüksede avatar resmin çok harika,
Bul
ya beni, neden listeye eklemiyorsunuz anlamıyorum
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
b.kral yazdı:ya beni, neden listeye eklemiyorsunuz anlamıyorum

ekledim ertürk
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:ercan abi motoru getirmek sorun değil çiftliköy team de 4 adet motor var aslıda benim niyetim benim tatarı götürüp orda bırakmak .burada nasıl olsa bu sene 10,5 mt tekne almak kamaralı Affet zaman yaklaştıkça her şey sağlıklı bi şekil alcak zaten.Alkis

Hayırlı olsun Tatar,inşallah gönlüne uygun bir tekne bulursunAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
erdekli yücel yazdı:bizim o zamanlarda en çok canlı yem sorunumuz olacak mesela boru kurdu
bu sene çok teke vardı inşallah seneyede olur bu yıl yeni yapılan menderekte çok eşkine alındı şu anda levrek ,ispendek var menderekte karagöz palazlarıda var

Yem sıkıntımız olmaz Yücel ben buradan getitirim...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
yalova tatar yazdı:ercan abi motoru getirmek sorun değil çiftliköy team de 4 adet motor var aslıda benim niyetim benim tatarı götürüp orda bırakmak .burada nasıl olsa bu sene 10,5 mt tekne almak kamaralı Affet zaman yaklaştıkça her şey sağlıklı bi şekil alcak zaten.Alkis
Tamamdır TATAR umarım aksilik olmaz oralarda sırtı çekmeyi çok istiyorum. Senin yeni için hayırlı uğurlu ve bereketli avların keyifli günlerin olsun.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,506 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,654 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,964 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,314 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,619 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,184 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,055 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,560 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi