Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18 MART PAZAR GEMLIK
    Merhabalar arkadaslar,

Siteyi 5 aydır ilgiyle takip ediyorum ama cok istememe ragmen bugune kadar bir paylasımda bulunamadım. Amator balıkcıyım ve cok yeniyim (gecen yazın sonlarında ilk oltamı atmıstım arkadaslar sayesinde). Tabi sonrası malum, zehir hızla bunyeye yayılır ve hasta balıkcı olunur.
     Gecen yaz ilk avımda mudanyada izmarit ve istavrit yakalamıstım sonrasında palamut furyası basladı ve onun pesine takıldım. Cok sukur her gittigimde 1 tane bile olsa yakaladım ve bos donmedim. Yani her avımdan keyif aldım. Sonra bir sakatlık gecirdim ve 3 aylık ev hapsine mahkum oldum. Sadece bu siteden balık avı haberleri okudum resimlere baktım ve bilendikce bilendim. Smile)
     Fizik tedaviler ve istirahat sonrasında yuruyebilir hale geldikten sonra bir arkadasla Cuma gunu yaptıgım gorusme sonrasında Pazar
gunu balıga gitmeye karar verdim. Av Karagoz avı olacaktı ve benim en cok istedigim avlardandı. C.tesiden takım yem hazırlıgı yapıldı, Pazar sabah 5 de bulusuldu. Bulusmayla surpriz de geldi yem temin edecek arkadas sadece karides temin edebildigini cok aramasına ragmen boru kurdu bulamadıgını soyledi. Bizim aldıgımız bilgi karagoz avının boru kurduyla yapıldıgı idi. Eh bu kadar program yaptıktan sonra donecekmiyiz gidelim dedik baska av yaparız dedik...
      Av yerine geldik, nasıl guzel bir hava nasıl guzel bir deniz anlatamam. Hemen kayıga gecip acıldık. Karidesleri bildigimiz istavrit caparilerine takıp oltaları indirdik ve pespese izmarit (mavis olmayanı yok) iri ispariler cekmeye basladık. Ben izmariti daha once avlamıstım ama ispariyle yeni tanısıyordum. Bu arada cevremizde kayıklar da bollasmaya baslamıstı. Birden oltada her zamankinden farklı bir agırlık hissettim ve cekmeye basladım. Ve surpriz istavrit caparisine taktıgım mutevazi karides parcasına ac gozlu bır kefal takılmıs Smile Ben onun ekmekle falan yakalandıgını bilirdim. Arkadaslarda ben de cok sasırdık.
Sabah 06:00 dan aksam 16:00 ya kadar izmarit ve ispariye devam ettik. Oglen bir kac saat seyreklestiysede boş da kalmadık. Aksama dogru yine bollasmıstı ve artık donelim dedigimiz anlardı.. Yine bir farklılık hissettim oltada ve cektim, yine sürpriz MIRMIR Smile Yem aynı olta aynı. Ben mırmırı cekerken yanımdaki arkadas ben de yakaladım galiba deyip oltasını çekti buyuk balık ama izmaritin buyugu degıl mırmır degil neki falan derken diger kayıklarda seslendıler Smile Eşkina yakaladınız...
      Muthis keyifli bir gündü. Ama haftaya boru kurtlarıyla Karagozdeyiz insallah. Bu defa mırmır eskına kesmez Smile)))
      Biraz uzattım kusura bakmayın ilk paylasım heyecanı deyin. Fotoları ayrıca siteye atacam cunku bana daha gelmedi.
      Herkese iyi avlar dilerim. Saglıkla kalın..........
Bul
hoşgeldin gürhan.iyi bir av yapmışsınız.fotolarıda bekleriz.Tatlısu imkanın varsa birde orayı denemeni isterim.
Bul
    Fotograflarda bir kacı..
Bul
bereketli olsun.
Bul
    Hosbulduk Ilker tesekkurler. Cocuklugumda babamla serpme ve germe ile cok ava gittim. Tatlısu tecrubem derelerde yaptıgımız bu avlardan ibaret kastettigin göl ise hic gitmedim. İsterim tabi ama olta konusunda tatlısu tecrubesi olan arkadas bulmak lazım..İnsallah oda olur..
Bul
öncelikle geçmiş olsun eh yatmak sana yaramış baksana nasılda bileylenmişsin artık devamı gelir bundan sonra.rastgele
Bul
Aramıza hoşgeldin arkadaşım mırmırlar cok güzelmiş birde mavi menekşeler bereketli olsun...
Bul
3 Aylık ev hapsi bir kişiye ancak bu kadar yarayabilir.
Balıklar süper. Kıskandım sizi. Alkis
Bul
    Teşekkürler arkadaslar, avlara ve fotolara devam edecem inşallah. Nede olsa bu zevkle cok gec tanıştım. Kayıp zamanı telafi etmek lazım değilmi? Smile)
Bul
maşallah bereketli bir avolmuş rasgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,001 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,432 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  15 Mart 2014 Karaburun açıkları Salih Reis 22 2,487 26-03-2014, 18:08
Son Yorum: Salih Reis
  17 Mart 2013 - Yenifoça - Şamandıralı Takım İle Sargoz Avı Sargoz35 41 7,129 05-02-2014, 09:29
Son Yorum: Cahit Acun
  05/01/2014 pazar avı lüferci1907 15 2,230 19-01-2014, 13:59
Son Yorum: karabacak
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,346 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  9 Mart 2013 Bodrum - Güllük körfezi çupra avı Salih Reis 29 4,861 15-03-2013, 22:01
Son Yorum: mariner8
  Albatros-gr full pazar keyfi Albatros-gr 46 5,563 23-09-2012, 09:02
Son Yorum: Albatros-gr
  amatörün pazar günü.:) kengin 27 3,814 26-06-2012, 20:48
Son Yorum: kengin
  Bu pazar Kuşadası çok güzeldi oltacı 28 4,916 17-04-2012, 22:09
Son Yorum: Hamido

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi