10-02-2010, 12:27
ALTAYLI yazdı:Tek kelime ile Allah içinize sindirsin. Tekrarını bekliyoruz
Ercan abi çok teşekkür ederim soğolun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
07-02-2010 Tatlısu kefali avlarına devam
|
10-02-2010, 12:27
ALTAYLI yazdı: Ercan abi çok teşekkür ederim soğolun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
10-02-2010, 12:29
deniz aşığı yazdı:[quote=Uzun_ahmet]Çetin abicim ne demek gıptayla bakıyorum bak yalçın abimde hazır buyrun gelin beraber yaşayalım bu ortamı.. Abicim bak taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyor, Sen hele bi işlerini ayarla eskişehir kesin bekliyoruz. Gel eskişehirdeki değişikliği gör..
10-02-2010, 12:31
kasap100 yazdı:Ohh maşallah, Eyvallah bahadır aynen dediğin gibi işte, Çok çok teşekkürler sağolun.. Sizlerede inşallah..
10-02-2010, 12:33
bucalıfikret yazdı:özlemişiz raporlarınızı en önömliside sizleri bir arada görmeyi tebrik ederim keyfinize hayranım rast gele. Uzaktan hayranlık olmuyor reisim yaşamak lazım yaşamak... yycolak yazdı:Çetinidemi ayartıyoruz.Bak planlar yapılmaya başladı.Allah birde yolumuzu açarsa yakında Eskişehirdeyiz.Şakasında bile heyecanlandım.Keşke olsa.Eskişehir ekibini tam kadro toplayıp bir yerlerde birde tatlı suyu denesek.Tuzlu suda çok başarılıyızya..... Ayıpsın abicim ekibi kuruyoruz işte gelmişken ekip gelin.. Şaka olurmu be abicim, gerçekten çıkın gelin.. Balık tutmasakda olur muhabbet yeter zaten balığa fırsat bile olmaz..
10-02-2010, 12:38
realdeath yazdı:abi o ateşin yanında demlenen çay işi bilene herşeyi anlatıyor zaten.. güzel bir gün geçirdiğinize eminim.. Benim dediğim gibi kara çaydanlığın çayı başka çaylara benzemez, bilenler nasılda cevap veriyor, Çok teşekkür ederim sağolun..
10-02-2010, 20:53
![]() ![]() ![]() 06-FB-58
11-02-2010, 01:00
Uzun_ahmet yazdı:Uzaktan hayranlık olmuyor reisim yaşamak lazım yaşamak...Bak işte muhabbetten hiç şüphem olmadı.Mutlaka süper olur.Ama bir gün mutlaka.....
11-02-2010, 01:29
yycolak yazdı:Bak işte muhabbetten hiç şüphem olmadı.Mutlaka süper olur.Ama bir gün mutlaka.....ömrümüz varsa canla başla bekleriz abicim tüm dostları ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
11-02-2010, 01:30
araphüso26 yazdı:ömrümüz varsa canla başla bekleriz abicim tüm dostlarıCanım benim.Sağ ol, var ol...
11-02-2010, 11:43
Kamil ILIPINAR yazdı: Reis o zaman bu taraflarada bir uğrarsın marifetlerini bizde seyrederiz o halde..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|