Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07-02-2010 Tatlısu kefali avlarına devam
Geçen hafta başladığımız tatlısu kefali avlarına bu haftada devam kararı aldık ve ekibe melek sezayi yide alıp düştük yollara, her zamanki gibi balık bahane dostluk ve muhabbet şahane diyerek tabii bir gün öncesinden cep oltası ile alınmış olan ithal palamutlarımızı izgara yapmayı ve kara çaydanlığı ateşe sürmeyi unutmadık..

Kulanılan takım klasik olta
kullanılan yem tavuk ciğeri ve ve fileto balık

İşte resimler bol seyirler..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
seyirlere devam ediyoruz..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisTebrıkler Av muhtesem
Muhabbet mustesem .
Sızlere durdurak yok anlasılan Havanın soguk olaması bıle durduramıyor
sızlerı .Nasıpte ıkı kefal varmıs Allah bereket versın .Bır dahakı avınız daha
bol gecer ınsallah .

Saygılarımla,
Bul
Maşallahınız var arkadaşlar,bu soğukta hafta sonunun keyfini balığı yakalayarakta götürerekteSeerfiyi çıkarmışsınızAlkisbereketli afiyet olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Av muhtesem
Muhabbet mustesem .
Sızlere durdurak yok anlasılan Havanın soguk olaması bıle durduramıyor
sızlerı .Nasıpte ıkı kefal varmıs Allah bereket versın .Bır dahakı avınız daha
bol gecer ınsallah .

Saygılarımla,

Fuatcığım aynen dediğin gibi muhteşem bir muhabbet oldu,
Balıkçılık hastalığının doktoru yok ilacıda nerdeyse gidiyoruz işte, inşallah hepimizin avları dolu dolu geçer..
orhanekmekci yazdı:Maşallahınız var arkadaşlar,bu soğukta hafta sonunun keyfini balığı yakalayarakta götürerekteSeerfiyi çıkarmışsınızAlkisbereketli afiyet olsunGulumse

Babacığım soğuk bize nedirki su boyu olsunda neresi olursa olsun diyoruz düşüyoruz yollara, çokda keyifli bir haftasonu geçirdik, teşekkür ederim..
ustam61 yazdı:AlkisAlkisAlkisUzun kardeş helal olsun size.şu soğuklarda bu muhabbet.Ekipde ekip zaten.Ayrılmaz üçlü.UZUN,ARAP,MELEK.Avınız bol ,muhabbetiniz kaynak olsun.AlkisSeerf

Hayrettin abicim çok teşekkür ediyorum, ekip değişken olsada bu işi severek yapıyoruz, hepimizin her daim muhabbetleri kaynak olsun..
tebrikler ahmetim hepinize tarihlere bakılırsa iki günlük av olmuş
kefallerde maşallah iyi boyda tam tavalık bereketli olsun eskişehir ekibine selamlar.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Sevgili Uzun Adaşım...

Vallahi özlemişim ...Hüsomun sizin resimlerini görmek iyi oldu..Bu soğukta muhabbetiniz ısıtmış oraları...Şu Hüsoyu ocak başından alamadınız gitti..HappyOna güvenmeyin ,gözleri yemeklere bir garip bakıyor diyorum..Anlatamıyorum..Siyirdim

Hepinize selamlar...Sevgiler...
Bul
bahriyeli yazdı:tebrikler ahmetim hepinize tarihlere bakılırsa iki günlük av olmuş
kefallerde maşallah iyi boyda tam tavalık bereketli olsun eskişehir ekibine selamlar.AlkisAlkisAlkis

İsmailim teşekkürler,
İki günlük değil keşke öyle olsa geçen hafta tarihte sıkıntı vardı bu haftada saatte sıkıntı olmuş öğlen sonu çekilen resimler 08 tarihli çıkmış..
Kefaller güzelde çok nazlılar..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 3,929 21-08-2014, 15:20
Son Yorum: Albatros-gr
  Porsuk' ta Kepenez, kasna,tatlısu kefali avı. ufuktan26 16 3,020 12-07-2014, 10:35
Son Yorum: orhanekmekci
  Çupralara kaldığımız yerden devam Cihan Deniz 33 3,877 18-05-2013, 02:20
Son Yorum: Cihan Deniz
  Kalamarlara devam ismin hakkını vermek gerek :))) fish or die 44 5,171 10-12-2012, 23:33
Son Yorum: dagistan
  çeşme dalyan kalamara devam bucalıfikret 37 4,094 12-11-2012, 18:22
Son Yorum: Salih Reis
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,403 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  Boğaziçi'nin palamutlarına devam 22.09.2012 FuRkAn * 20 3,891 24-09-2012, 23:58
Son Yorum: Albatros-gr
  Eşkinaya Devam rusan 31 4,207 01-09-2012, 12:01
Son Yorum: rusan
  24.06.2012 perch'e devam sciftcan 19 3,581 14-07-2012, 19:43
Son Yorum: Krizoberill
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,727 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi