08-02-2010, 22:29
Harikasınız Eskişehir team..
Balık bahane dostluk,ortam şahane..
Balık bahane dostluk,ortam şahane..
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
07-02-2010 Tatlısu kefali avlarına devam
|
08-02-2010, 22:29
Harikasınız Eskişehir team..
Balık bahane dostluk,ortam şahane.. ![]()
08-02-2010, 22:35
MaVrUşGiL yazdı:Bu tatlı su kefali şu inci kefali ile aynı arkadaşmı oluyorlar?Serkan inci kefali farklı; Van gölünün sodalı sularında yaşıyabilen tek balık türü.(Dünyada da tek) Detaylı bilgiler http://www.incikefali.net/vanbaligi.pdf linkinde mevcut..
08-02-2010, 23:20
Şahane kareler, av bahane dostluk şahane, mangal da şahane ekibi kutlarım, ellerinize sağlık,
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
09-02-2010, 01:10
degerli dostlar! inanın sizlere gıptayla bakıyorum desem yalan olmaz hepinizi kutluyorum
![]() ![]() ![]()
09-02-2010, 02:09
Artık kıskanmaya başlayacağım neredeyse.Her hafta her hafta.Noluyoruz kardeşler.Biz evde kurtlanıken.
Şaka pek güzel etmişiniz.Kara çaydanlıktan tut mangala kadar her şey yerinde maşallah.Kefallerde harika.Allah içinize sindirsin.Hep böyle keyifli olun inşallah.
09-02-2010, 10:41
Albatros-gr yazdı: Faruk abime bak yaa hiçde önemli değil abim iki olmuş dört olmuş dert etme, eyvallah abicim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
09-02-2010, 10:42
tahsinmersin yazdı:Ahmet geçen haftanın telafisi güzel olmuş.hem üç kişi sacayağı olmuşsunuz,hem balıkta var. Eyvallah tahsinim teşekkür ederim..Allah hepimizin muhabbetini neşesini bozmasın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
09-02-2010, 10:43
MaVrUşGiL yazdı:Oh yaa ne diyim Eyvallah serkanım çok teşekkürler, Gerekli açıklama mehmet abiden gelmiş, dediği gibi inci kefali dünyada tek..
09-02-2010, 10:44
HAŞİM77 yazdı:Ben ne diyeceğimi şaşırdım balık + dostluk birde stres atmak bundan güzeli ne olabilir. Doğayla başbaşa teşekkürler arkadaşlar. Haşimim teşekkürler sağolun varolun..
09-02-2010, 10:46
Tropheus yazdı:super olmuş elinize saglık abıler. Lakerda yazdı:Harikasınız Eskişehir team.. turna yazdı:Şahane kareler, av bahane dostluk şahane, mangal da şahane ekibi kutlarım, ellerinize sağlık, Eyvallah hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bu manzaraların daha güzeli turanköyde olacak inşallah..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|