Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
ustam61 yazdı:Tatarım bu sefer arabamla gelmeyi düşünmediğim için :dediğin yolda sürekli vasıta bulabilirmiyim?ank-bursa tamamda karacabey,bandırma ,erdek arası aktarmalarda 2 günümüz geçmesin.org.2 saat katılıp "bana eyvallah yol uzun" demeyelim.sonra 1 hafta misafirin olurum bak.
hayrettin abi istanbuldan bandırmaya feribot var sonra turanköy yakınmış birde Ankaradan kamil abi de tek kaldım diyordu onunla bir görüşün isterseniz belki beraber hatta ilkerde size katılır bişeyler yapılır.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu habere çok üzüldüm faruk abi seninle orada tanışayı çok istiyordum,
dur bakalım gün doğmadan neler doğar hayırlısı bakalım.
bu arada daha öncede bahsetmiştim bir agabeyim var yunanistandan gelmiş burada yaşıyor sık sık yunanistana çıkıyor saolsun giderken sende gelsene demişliği vardır ve sevdiğim bir abimdir belki birgün ben gelirim sizleri görmeye kimbilir GulumseSeerf
hayırlısı bakalım inşallah hayırlı şekilde bir değişiklik olurda sende orada bulunursun.
insallah Nihat.....bekleriz...76
bizim bu dugun tarihi cok onceden belliydi..
fakat org.konusu acildiginda,ozellikle yazmadim,cunku hic bir sekilde oyle veya boyle bencil davranip org.tarihini etkilemek istemem,hem ne haddime...
bende gelmeyi cok isterdim,fakat kismet degilmis,saglik olsun...
nasil olsa baska bir org.`a denk getirecegiz insallah..
org.tarihinde bir degisiklik yapmayin,bu beni uzer..cunku bir cok arkadasimiz bu tarihe kilitlenmis durumda...hem benim dugun icin gidecegim Almanyada kac gun kalacagim daha kesinlesmis degil..sadece dugun tarihi belli...kac gun onden gidilecek,kec gun sonra kacilacak..daha kesinlesmedi
fakat org.`da her seyin cok guzel olacagi kesinSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Happy yazılmışım bile Alkis Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
fish or die yazdı:ercan abi sen kıstırırsın kesin bir iş o tarihlere senin fıkralarla deniz kıyısında ateş ve mangalın başında SeerfSeerfSeerf oy oy diyorum
Murat dur kardeşim şimdiden işahım kabarık zaten. Ben de oy ki ne oy diyorum
Bul
Kısmetse org.da mutlaka olacağım bir terslik çıkmazsa.Birde gelirken yanımızda getirmemiz gerekenleri yazarsanız çok faydalı olacak benim için.İstavrit çapariyle gelmeyim oralaraGulumseGulumse
Bul
ALTAYLI yazdı:Murat dur kardeşim şimdiden işahım kabarık zaten. Ben de oy ki ne oy diyorum
kokular geliyor aman sabahlar olmasın.SiyirdimSeerf
Bul
levend yazdı:Kısmetse org.da mutlaka olacağım bir terslik çıkmazsa.Birde gelirken yanımızda getirmemiz gerekenleri yazarsanız çok faydalı olacak benim için.İstavrit çapariyle gelmeyim oralaraGulumseGulumse
levent zaten herkes birbirine eksik takım tamamlayacakır ama ben kendi adıma şöyle düşünüyorum,
kıyıdan 3 köstekli takım yapar atar gündüz üstüne zil gecede fosfor takar beklerim ayrıca eşkina için takımda bulundurmak lazım.
tarih yaklaşınca yücelde bizlere bilgi verecektir zaten.
Bul
Allaaaaaaaaaaah hazırlıklar başlamış
Hayırlısı bakalım
Bul
yycolak yazdı:Allaaaaaaaaaaah hazırlıklar başlamış
Hayırlısı bakalım
1-LeVrEkCi
2-Kamil ılıpınar

3-fish or die
4-mavruşgil
5-yalova tatar
6-bahriyeli ve eşi
7-Haşim77
8-bucalı fikret
9-ALTAYLI
10-emrah77
11-levend
12-
yalçın abi ekleyelimmi listeye Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:levent zaten herkes birbirine eksik takım tamamlayacakır ama ben kendi adıma şöyle düşünüyorum,
kıyıdan 3 köstekli takım yapar atar gündüz üstüne zil gecede fosfor takar beklerim ayrıca eşkina için takımda bulundurmak lazım.
tarih yaklaşınca yücelde bizlere bilgi verecektir zaten.
o tarihe kadar belkide karşılaşırız senle ereğlide yada boğazda detaylı konuşuruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,504 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,644 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,963 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,298 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,609 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,182 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,053 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,559 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi