Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni zıpkınımı aldım
Lapsetur yazdı:Bigün gelde buralara beraber dalalım.
patron bizde varızSmile
Dalış Eğitmeni
Bul
ALTAYLI yazdı:Nihat güle güle ve kazasız dertsiz kullan. Nefesin hep açık olsun bilirsin ama yine de söylemeden geçemiycem çok iyi bıçağın olmalı ve onsuz girmemelisin
tabiki ercan abi olmazsa olmazlardan Seerf
HIDIR yazdı:hiç sorma scubadan sonra bu işe heves sardım yapabilmek için nasıl çalışıyorum bilsen şaşarsın çok zevkli çok uğraşlı spor bu konu hakkında uzun uzun anlatmamız lazım layıkı ile yapabilmek önemli ben şu anda %40 başarabiliyorum gibi çok çalış özellikle nefes tutma olayına , başladığımdan beri 7 kilo verdim sende paylaşılacak bir şey var ise yada benden bir isyeğin var ise paylaşalım
hıdır ben ağaşon yapmıyorum,aslında kulak açmayı biliyorum nefesimde iyidir tutarım ama benim dalış amacım dibi seyretmek ve dünyadan kopmak yani stres atmak,
sığ su dalışları yapıyorum ama en azından karşıma büyük bir balık çıkarsada onu kaçırmak istemem,merayı avucumun içi gibi biliyorum nereden levrek çıkar biliyorum tekneyle yarım kulaç sudan levrekler aldıgım için aynı yerlerde kaya arkasına saklanarak balık vurmam mümkün.geçtiğimiz yaz benim ortak bizim orada kayanın arkasına saklanıp kofanayı görüyor oldugu yere yarım metre suya yatıp balıgı kafadan vuruyor yani sıg suda bekleyerek balığı yaklaştırıp vurmak benim için daha uygun.
yoksa ben 8 metreye girip agoşona yatıp balık vurmakla pek ilgilenmiyorum açıkçası yemiyor Gulumse
erdekte organizasyonda bulunursan orada dalalım beraber.
Bul
sana tavsiyem nefes olayına çalış yürürken boş zamanında nefes tut
bu önereceğim siteyi su altı avcılığı bölümünü mutlaka oku
www.jakboeno.com
mutlaka takip et çok faydalı bilgiler var
Dalış Eğitmeni
Bul
LeVrEkCi yazdı:tabiki ercan abi olmazsa olmazlardan Seerf

hıdır ben ağaşon yapmıyorum,aslında kulak açmayı biliyorum nefesimde iyidir tutarım ama benim dalış amacım dibi seyretmek ve dünyadan kopmak yani stres atmak,
sığ su dalışları yapıyorum ama en azından karşıma büyük bir balık çıkarsada onu kaçırmak istemem,merayı avucumun içi gibi biliyorum nereden levrek çıkar biliyorum tekneyle yarım kulaç sudan levrekler aldıgım için aynı yerlerde kaya arkasına saklanarak balık vurmam mümkün.geçtiğimiz yaz benim ortak bizim orada kayanın arkasına saklanıp kofanayı görüyor oldugu yere yarım metre suya yatıp balıgı kafadan vuruyor yani sıg suda bekleyerek balığı yaklaştırıp vurmak benim için daha uygun.
yoksa ben 8 metreye girip agoşona yatıp balık vurmakla pek ilgilenmiyorum açıkçası yemiyor Gulumse
erdekte organizasyonda bulunursan orada dalalım beraber.
bulunmak isterim ama çalışma düzenim ters birşeyler yapmaya özen göstericem ama malesef söz veremem her organizasyona kafamda plan yapıyorum ama iş durumu hep frenliyor hafta sonları ters kalıyor bana
Dalış Eğitmeni
Bul
fish or die yazdı:AlkisAlkisAlkis zıpkıncı emmi diyelim sana faruk abi artık Siyirdim rekor kaç dk. 25-30 falanmı Happy
o emmi`ye pek begenmedim..Hadiordan
fakat rekorumu guzel tahmin etmissinSiyirdim...yaklasik 26 dakikaSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:o emmi`ye pek begenmedim..Hadiordan
fakat rekorumu guzel tahmin etmissinSiyirdim...yaklasik 26 dakikaSiyirdim
İşte eski toprak diye buna denir tebrikler
26 dakka sırt üstü dalış rekoru galibaSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:İşte eski toprak diye buna denir tebrikler
26 dakka sırt üstü dalış rekoru galibaSiyirdim
abi acik verme ..
tamamdir de..o kadarSiyirdimBobo
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:abi acik verme ..
tamamdir de..o kadarSiyirdimBobo
Mesaj geçte alınmıştır76
Bul
nihat zıpkının hayırlı olsun,bereketli avalar dilerim,rekorlor seni bekliyo hadi hayırlısı.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
ahmet abi dalan herkese ALLAH nefes kuvvet versin Affet nihat bu gazla şiledeki yere dalar adacıkların olduğu yere AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zıpkınla ava bu sene başlıcam. SHARK 4 zıpkın aldım iyimidir ? sinanyaran 14 6,984 23-05-2011, 15:05
Son Yorum: sinanyaran
  yeni zıpkın yardım jovenman 29 7,766 19-10-2010, 07:29
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi