Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
emmi sen teyyareye atla gel ben seni denizden alırım o zaman Siyirdim zamanı belirledik yayınlancak Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:emmi sen teyyareye atla gel ben seni denizden alırım o zaman Siyirdim zamanı belirledik yayınlancak Wink
Erden abi inşallah işlerimi mayıs sonuna kadar ayarlarım yoksaSnifsinfAffet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalova tatar yazdı:emmi sen teyyareye atla gel ben seni denizden alırım o zaman Siyirdim zamanı belirledik yayınlancak Wink

tatarım malesef ankarada deniz teyyaresi kalkmıyormuşHappy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:Türkiye organizasyonu için startı veriyoruz arkadaşlar,
organizayon yeri :ERDEK TURANKÖY
organizasyon zamanı :14mayıs-16mayıs 2010
-organizasyon cuma günü başlangıç pazar akşamı bitiş şeklinde olacaktır..
-organizasyona isteyen yalnız, isteyen ailesiyle, isteyen misafiriyle gelebilecektir.
-organizasyon kalma yeri:
isteyen pansiyon kiralayabilir ,pansiyonlarda 3 aile veya 9-10 kişi kalabilecek kapasitede günlük 50-60 tl civarındaymış bu rakamlar için üyelerimizden olan yücel ve harunla pazarlıklar yapılacaktır,aile gelecekler 3 aile olunca 3 odalı evlerde kalabilirler.isteyen tek bir aile tek pansiyon kiralayabilir.
ayrıca genel kullanım için bir pansiyon kiralanıp duş,wc,eşya koymak için kullanılacaktır.
-organizasyonun gerçekleştirileceği yer denizden 50-100 metre uzaklıkta ağaçlar altında masa ve oturakların oldugu yer olup isteyen çadırını buraya kurabilecektir.
-organizasyon için genel giderler olacagından orada önceden belirlenecek tahmini 15-20 tl bir ücret toplanıp orada toplanacak o ücret genel giderler için kullanılacaktır.(çadır yeri,pansiyon,su,ekmek,çöp atım,kömür,odun vs )
-organizasyona herhangi bir katılım ücreti yoktur sadece tahmini hesaplayıp belirleyeceğimiz bir rakam olan 15-20 tl gibi bir rakam ortak giderler için toplanacaktır.
-ulaşım: isteyen kendi aracıyla karşılayacak, isteyenler aralarında anlaşıp toplu taşıma araçlarıyla organizasyon yerine gelebilecektir.
-organizasyon başlangıç gün ve saati ile bitiş gün ve saatine kadar bir program tüm katılımcılara önceden gönderilecek oradada dağıtılacak bu şekilde organizasyon düzeni sağlanacaktır.bu program dışında hareket etmek isteyenler serbest zamanlarda istediği şekilde hareket edebileceklerdir.
-organizasyon yapılacagı erdek turanköyde 2 adet büyük tekne ile 10-15 er kişi makul ücretler karşılıgı balıga çıkabilecektir bu ücretler önceden bildirilecektir.
-tutulan tüm balıklar ortak olarak tutulan pansiyon dolabında toplanıp ortak olarak tüketilecektir.içilecek cola,gazoz vs içkiler herkesin kendisine ait olacaktır.

arkadaşlar yücelle konuştum turanköyde her türlü imkanı ayarlarız dedi bu sefer güzel bir organizasyon olmasını istiyoruz bu nedenle daha derli tertipli programlı bişeyler yapmaya çalışacağız,geçen seferki edindiğimiz tecrübeleride düşünerek daha düzgün birşeyler yapmaya çalışacağız.
bu organizasyonlarda 1. planda dostluk kaynaşma olduğu unutulmamalıdır,orada çok güzel bir tanışma kaynaşma ortamı olacağından lütfen maximum gelme gayreti içinde bulunmaya çalışalım.
zamanla konu hakkında değişiklikler yapılabileceksede zaman ve yer kesinleşmiştir sadece tam gün koymak için ocak-şubat ayını bekleyeceğiz o zamana kadar inşallah herşeyi oturtmuş oluruz gün kalır.

katılım listesi için şimdilik isim yazmıyorum ocak ayından itibaren listeyi yazmaya başlarız bu konuyu açmamdaki amaç arada siteye ait duyurulu organizasyon olmayacagıdır bunun sebebide herkes büyük organizasyona hazırlansın büyük organizasyona konsantre olsun giderlerini o organizasyona göre yapsın hazır olsun diyedir.
şimdiden hepimize hayırlı olsun.inşallah çok katılımlı güzel bir organizasyon olur.

----------------------------
isim listesinde belli bir sıralama yoktur ismini bildirenin ismi yönetici arkadaşlar tarafından listeye eklenecektir.
1-LeVrEkCi
2-Kamil ılıpınar
3-fish or die
4-

arakdaşlar isim listesini oluşturmaya başladık tarih 14 mayıs 16 mayıs olarak belirlendi.şimdiden hayırlısı olsun inşallah güzel eğlenceli bol balıklı unutulmaz bir organizsyon olur.Seerf
Bul
bende gelcem benide yazın Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
daha öncede söylediğim gibi ben eşimle gelmeyi düşünüyorum belki birkaç ailede olabilir benimle birlikte manisadan gelecek, diğer üye arkadaşlarımızında eşleriyle katılımı olaya renk katar eşlerimizde birbirini tanıma fırsatı yakalar diye düşünüyorum.
tabi bunu dile getirirken illada herkes eşleriyle katılsın diye bir talebim yok yanlış anlaşılmasın.
şimdiden hayırlı olsun ben çok güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum haydi herkes organizasyona.GulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ismail abi bende eşimle katılmayı çok istiyorum ama çocukların hafta sonu kursları var ve zaten çocuklar ufak onlarla gelmemizde zor o nedenle mecburen yanlız geleceğim..listeye ekliyorum isminizi.
Bul
Bende gelmek istiyorum fakat o zaman satış zamanına geliyor ama büyük ihtimalle gelmeye çalışıcam.
Bul
ekliyorum haşim abi gelmen iyi olur herkes kaynaşmış olurSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ekliyorum haşim abi gelmen iyi olur herkes kaynaşmış olurSeerf
Ne demek nihat içim gidiyorSnifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,504 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,644 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,963 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,298 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,609 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,182 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,052 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,559 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi