Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Resimler bir harika

.
Soğukta olsa keyifli bir av olmuş, paylaşım için teşekkürler.
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Arkadaşlar güzel keyifli bir av yapmışlar.Herşey balık yakalamaktan ibaret değildir.O havayı solumak yeter bence.Hazır yeri gelmişken sorayım burda gökkuşağıalabalığı türkiyede komplemi yasak;yoksa o boydakileri mi yakalamak yasak .
Yorumları: 53
Konuları: 15
sorulan sorulara genel bir cevap
nihat bey sormus daha buyuk balik gelse o delikten nasil alinacak diye avliyacagin baligin turune göre o matkabin capi degisiyor 10 cm den basliyor 22 cm ye kadar cikiyor arap abimiz o buz nasil deliniyor zor mu diye helezonun ucunda bicaklar var eger bicaklar keskinse hic sorun degil
birde genel kani o buzun ustune cikmak cesaret isi gibi falan o öyle degil raporlar var ona göre cikiyorsun buza o gunku buz kalinligi 15 cm idi o kalinlikta bir buzun kaldirma agirligi 360 kilo ama ne olursa olsun belki hepinisde fark ettiniz hepimizin boynunda buz civileri takili kirildigi anda saplayip cikmak icin cikamadiginiz durumlarda yardim istemek icin onun uzerinde bir duduk var
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Teknoloji yani.Bizim buralara geç gelir nedense.
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
barış bu gün sabah nette seyrettim buzda balık avı diye ama adamlar turna avı yapıyodu .ben o anda onların zamaqnını yaşadım tıpkı senin resimlerdekini paylaşım için teşekkürler
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET