Yorumları: 1,495
Konuları: 56
H.A.R.U.N yazdı:Alp senin kulağına söylemiş hehehe du bakim yakalarsam bir ara aliim alpin boyunun olçüsünü
İbolar gitmiş dün oraya güner abiyle dengesizmiş
harun abi kaç balık aldın o gün biz gittikten sonra yapıştımı bir şey
cumartesi üsküdardayız çingene kovalıyorum ama denk gelmedi bakalım kısmet
ya karşısı yada kköyden sefere başlayacaz boğaza doğru havalar buz tutmadan denemek lazım
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
FuRkAn * yazdı:harun abi kaç balık aldın o gün biz gittikten sonra yapıştımı bir şey
cumartesi üsküdardayız çingene kovalıyorum ama denk gelmedi bakalım kısmet
ya karşısı yada kköyden sefere başlayacaz boğaza doğru havalar buz tutmadan denemek lazım
Üsküdarda çingene çıkacağını zannetmiyorum çingene çıksa çıksa yine palamut burnundan çıkar oda tüm gün boşa atıp çekmeyi gün sonunda ya hüsran yada 5-10 palamutla gitmek günü riske atmaya değermi bilmem
Siz gittikten sonra seriye bağladım bir 4 tane daha aldım ama nerede balık alsam nazara geliyorum bunu çok denedim hemen burnuma giriyorlar sihirim bozuluyor
harun abi acayip zevk yapıyorsun ama he balığı yukarı alışın çok sağlam

alırsın sen bir model balığı iyi keşif ettik o rapalayı ya ssüper çalışıyor vallaha
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
FuRkAn * yazdı:harun abi acayip zevk yapıyorsun ama he balığı yukarı alışın çok sağlam
alırsın sen bir model balığı iyi keşif ettik o rapalayı ya ssüper çalışıyor vallaha
Heehe nasıl ama balığı çıkartışım yeni model
Rapalayı hiç vitrine çıkarmadım zaten az getirmişler depolarındada 50 tanemi ne kalmış
H.A.R.U.N yazdı:Heehe nasıl ama balığı çıkartışım yeni model
Rapalayı hiç vitrine çıkarmadım zaten az getirmişler depolarındada 50 tanemi ne kalmış
bu hafta karaköydeki malzemecilerden toplayacam rapalaları artık benden alırsınız 17 liraya heheeh cumartesi üsküdara devam birazda akıntı olsun tamamdır
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
H.A.R.U.N yazdı:Ufuk hoca aptullah ile furkan bilir
Biliyorum Harun.İnşallah birgün Furkan la talime başlayacağız.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
FuRkAn * yazdı:bu hafta karaköydeki malzemecilerden toplayacam rapalaları artık benden alırsınız 17 liraya heheeh cumartesi üsküdara devam birazda akıntı olsun tamamdır
Benim payımı ayırmayı unutma
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
ufuktan26 yazdı:Benim payımı ayırmayı unutma 
tamam hocam
yarın yeni bir raporla görüşmek üzere herkese teşekkürler
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Furkan sahteyle çok güzel avlar çıkarıyorsun. Surf takımınla ortalama kaç metre ileriye atıyorsun?
Tebrikler

Bereketli ve afiyet olsun...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...