Bugün hava kapalı yağmur olasılığı fazla fakat rüzgar hafif esiyordu,balığa çıkıp çıkmama kararımı çıkmadan yana kullandım doğruca teknemin yanına. denize çıkıp avlağa varmam 13 ü geçti avlağıma varınca oltaları yemleyip denizle buluşturdum lakin bu saatler verimli olmuyor.Bu sırada Sakız adası çok geçmeden eşek adasıda kapanınca hemen toplanıp kıyıya yakın olmak istedim,kıyıya yaklaşıncada biri silikon olmak üzere iki adet rapalayla sırtı yaparak avlanmaya başladım.Rüzgar keşişlemeden hızını artırdı ve yağmurda başladı ben sırtıya devam,bir saat kadar kadar dolaştım bir şey yok havada bu süre içinde kuzeye döndü ben yine avlağa.Bu saatten sonra gelenler bunlar.Daha büyükleri bolları sizlerin olması dileğimle.
Yem :Tuzlu,donmuş sülünez,kalamar.
Kanca :1251 5 mustad 3+1 hırsızlı takım
ben yoklama konusunda bu havada kimse baliga cikamaz demistim...
sozumu geri ailiyorum..
bravo Orhan abi..buyuksun..
masallah diyeyim Allah nazardan korusun
afiyet olsun ....guzel bir tavalik cikmis...
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:ben yoklama konusunda bu havada kimse baliga cikamaz demistim...
sozumu geri ailiyorum..
bravo Orhan abi..buyuksun..
masallah diyeyim Allah nazardan korusun
afiyet olsun ....guzel bir tavalik cikmis...
rastgele
Orhan abim fırtına yağmur sizlerin orayı teğet geçmiş galiba
yinede eli boş dönmemişsin tavalık balığı yakalamışsın tebrikler
bu güzel avlarının bereketli olarak devam etmesini dilerim rastgele
orhanekmekci yazdı:Bugün hava kapalı yağmur olasılığı fazla fakat rüzgar hafif esiyordu,balığa çıkıp çıkmama kararımı çıkmadan yana kullandım doğruca teknemin yanına. denize çıkıp avlağa varmam 13 ü geçti avlağıma varınca oltaları yemleyip denizle buluşturdum lakin bu saatler verimli olmuyor.Bu sırada Sakız adası çok geçmeden eşek adasıda kapanınca hemen toplanıp kıyıya yakın olmak istedim,kıyıya yaklaşıncada biri silikon olmak üzere iki adet rapalayla sırtı yaparak avlanmaya başladım.Rüzgar keşişlemeden hızını artırdı ve yağmurda başladı ben sırtıya devam,bir saat kadar kadar dolaştım bir şey yok havada bu süre içinde kuzeye döndü ben yine avlağa.Bu saatten sonra gelenler bunlar.Daha büyükleri bolları sizlerin olması dileğimle.
Yem :Tuzlu,donmuş sülünez,kalamar.
Kanca :1251 5 mustad 3+1 hırsızlı takım
Nazarımız değmez ama yine de maşallah diyorum Kaptan,tebrikler..
Bugün için bende rapor çıkmaz diyordum (soğuk ve yağış) ama tavalığı çıkarmışsın bile.Hemde ''kırmızı'' kalite..
Bereketli ve afiyet olsun..
eşref sürek yazdı:Orhan abim fırtına yağmur sizlerin orayı teğet geçmiş galiba
yinede eli boş dönmemişsin tavalık balığı yakalamışsın tebrikler
bu güzel avlarının bereketli olarak devam etmesini dilerim rastgele
Rüzgar olarak evet,yağmurun sakız adasına iyi yağdığını sanıyorum sonrasında birazda bizim taraf nasiplenditeşekkür ederim Eşref
orhan abi bu sogukta balıkta olduguna göre baya özlemişsin anlaşılan balık tutmayı
ah o sırtıya bir levrek takılsaydı ahhh..
bereketli olsun abi hiç olmazsa mezelik çıkmış afiyet olsun rastgele