Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baba yadiğarı
LeVrEkCi yazdı:Alkisharika görünüyorlar emrah paylaştıgın için teşekkürler Alkis

Teşekkürler Nihat abi...

doktor yazdı:Emrah arkadaşım çok kıymetli malzemeler bunlar bence bunları çerçeve yaptır duvara as koleksiyon değeri vardır Mehmet abim de de ne mücehverler varmış paylaşım için teşekkürler arkadaşım.Alkis76

Teşekkürler Eren abi...

rota yazdı:abim bunlar bir harika bundan sonra kullanmaya kıyamaz insan
vallahi tekkelimeyle mükemmelAlkisAlkis

Teşekkürler...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
efe4848 yazdı:valla bravo demek lazım ben 1 sene bile muhafazaedemiyorum.böyle bir koleksiyona sahip olduğunuz için tebrik ederim Alkis
Teşekkürler...

thunderbolt yazdı:Paylaşım için teşekkürler Alkis Çok güzel iğnelermiş , değerinden kullanılmaz bunlar Gulumse Sprey pas sökücü ile parlatıp teker teker yerlerine dizip çerçevelemek lazım bence de Smile

Teşekkürler...Sprey işini bende düşündüm ama iğneler karta iple dikili.İpleri söküp orjinalliğinin bozulmasını istemedim...İğneler kartın üzerindeyken yağlasam bu seferde kart bozulur diye ellemedim...

kasap100 yazdı:Emrah balıkçılığa sevdalı bizler için çok güzel, değerli bir hatıra.
Hem markaların kalitesi, hem de babanızın saklama koşullarındaki başarısı birleşmiş ve bu günlere gelmiş. Artık bayrak sizde. Nedim'in de dediği gibi muhafazasına bence de önem ver. Her iki firma açısından da güzel bir örnek. Kendilerine posta(mail) atıp(ellerinde bulunanları), bugünün imalatlarını iste bence. Böylece gelecekte senin de çocuklarına, dedelerininkiyle seninkinleri bırakma şansın olurSmileWink
Teşekkürler...Tavsiyenizi dikkate alıcam...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
ALTAYLI yazdı:Emrah çok güzel bir paylaşım. Aynen koruyacağından eminim oldukça güzel bir yadigar

Teşekkürler...Bundan emin olabilirsiniz...

u_boy yazdı:İlk gördüğümde '' vay be '' dedim.Seerf
Çok güzel parçalar.İyice temizledikten sonra güzel bir çerçeveyle duvardaki yerini almalı bence.
Paylaşım için teşekkürlerAlkis

Teşekkürler...

Albatros-gr yazdı:Emrah bunlari kullanmayi dusundugunu zannetmiyorum..
aynen seninde muhafaza etmen lazim.....
paylasim icin tesekkurlerAlkis

Faruk abi teşekkürler...Bunlar aynı şekilde muhafaza edilecektir...
Bunlar benim için çok değerli...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
eşref sürek yazdı:Emrah bunlar diğer arkadaşlarında dediği gibi antika değeri olan malzemler
orjinal ambalajlarını sakın bozma ben olsam bunları kullanmaya kıyamam
babanın dediği gibi eskiden o bölgede ve marmara adası çevrelerinde o harika balıklar yakalanırdı
allah babana uzun ömürler versin rastgele

Teşekkürler...Bende hiç ellemeyi düşünmüyorum...Bu şekil de muhafaza etmeye çalışacağım...

orhanekmekci yazdı:Kancalar ve diğer balıkcılık takımlarını korumak sana düşüyor Emrah.AlkisAlkisrastgele.

Orhan abi teşekkürler...

mariner8 yazdı:Emrah kardeşim bunların kıymetini iyi , ne de olsa baba yadiğarı Gulumse paylaşım için teşekkürler Alkis

Ahmet abi teşekkürler...

Kamil ILIPINAR yazdı:antika olmuş bu iğneler artık suya değmemeli amcayı tebrik etmek lazım bizim çocukluğumuzda 25 kuruşa aldığımız iğneler ama bizim için ne paraydı Alkis

Teşekkürler...Diğer malzemelerin hepsi Erdek'te.Ama gittiğimde onlarıda resimler sizlerle paylaşırım...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
ufuktan26 yazdı:Güzel bir hatıraymış.Bunların bakımını yaparak saklamalısın bence de.Teşekkürler Alkis
Hocam teşekkürler...

tahsinmersin yazdı:o zamanı yaşamış gibi oldum.bunlar seninde dediğin gibi -baba yadigarı-.bu durumda kıymetini iyi bilmek lazım.
paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler...En iyi şekilde kıymetini biliyorum...Onlar benim için gerçekten çok değerli...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
bu nasıl bir hazinedir böyle tek kelimeyle harika Alkis amcayı da tebrik ediyorum çok bukadar güzel muhafaza ettiği için Seerf bahadır abide söylemiş firmalarla irtibata geçersen çok şaşıracaklar ve ilgileneceklerdir.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Paylaşım için teşekkürler..
Bunları sakın ha kullanayım deme saklaman en iyi karar olur..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fish or die yazdı:bu nasıl bir hazinedir böyle tek kelimeyle harika Alkis amcayı da tebrik ediyorum çok bukadar güzel muhafaza ettiği için Seerf bahadır abide söylemiş firmalarla irtibata geçersen çok şaşıracaklar ve ilgileneceklerdir.

Teşekkürler...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Paylaşım için teşekkürler..
Bunları sakın ha kullanayım deme saklaman en iyi karar olur..AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler...Bunlar benim için çok değerli hiçbir şekilde kullanılmayacak ve en iyi şekilde muhafaza edilecektir...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
emrah benin gibi antika meraklısı için çok değerli materyaller umarım kıymetini bilir gözün gibi sakınırsın saklarsın paylaşımın için teşekkürlerAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi