Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Vaybe tarih kokuyor, onları nasıl muhafaza ettiyse amcayı tebrik etmek lazım. Tebrikler.
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
murki yazdı:Vaybe tarih kokuyor, onları nasıl muhafaza ettiyse amcayı tebrik etmek lazım. Tebrikler.
Bunlar sadece bir kısmı daha neler neler var zokalar ağlar kurşunlar kendi yaptığı takımlar bunlar aklıma gelenler...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884

harika görünüyorlar emrah paylaştıgın için teşekkürler
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Emrah arkadaşım çok kıymetli malzemeler bunlar bence bunları çerçeve yaptır duvara as koleksiyon değeri vardır Mehmet abim de de ne mücehverler varmış paylaşım için teşekkürler arkadaşım.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 74
Konuları: 1
abim bunlar bir harika bundan sonra kullanmaya kıyamaz insan
vallahi tekkelimeyle mükemmel

Yorumları: 278
Konuları: 22
valla bravo demek lazım ben 1 sene bile muhafazaedemiyorum.böyle bir koleksiyona sahip olduğunuz için tebrik ederim
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Paylaşım için teşekkürler

Çok güzel iğnelermiş , değerinden kullanılmaz bunlar

Sprey pas sökücü ile parlatıp teker teker yerlerine dizip çerçevelemek lazım bence de
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Emrah balıkçılığa sevdalı bizler için çok güzel, değerli bir hatıra.
Hem markaların kalitesi, hem de babanızın saklama koşullarındaki başarısı birleşmiş ve bu günlere gelmiş. Artık bayrak sizde. Nedim'in de dediği gibi muhafazasına bence de önem ver. Her iki firma açısından da güzel bir örnek. Kendilerine posta(mail) atıp(ellerinde bulunanları), bugünün imalatlarını iste bence. Böylece gelecekte senin de çocuklarına, dedelerininkiyle seninkinleri bırakma şansın olur

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Emrah çok güzel bir paylaşım. Aynen koruyacağından eminim oldukça güzel bir yadigar