Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aralık ayı mercanları
tebrikler bereketli olsun...Alkis
afiyetle..Seerf
Bul
Orhan çok güzellermiş sana tebriklerimi gönderiyorum. Yanılmıyorsam gereğini yerine getirip süslenmişsindir değilmi. Afiyetle ve bereketle
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Babacım mercanların süper, pırıl pırıl gözüküyor afiyet olsun..
Daha bolları denk gelir inşalah..AlkisAlkisAlkis
Teşekkür ederim uzunumSeerfsizede rastgele.

naxos 5 yazdı:orhan abi, alışmıştık sizin kalamar raporlarınıza... şimdi ise gözüme mercanlar parlayı verdi. çok güzel olmuş. eline sağlık. güzel bir gün geçirmişsin. bol balıklı avlar...
Hakan mercanı görünce kalamara ara verdim iyi miSiyirdimteşekkür ederim Seerfrastgele.

Salih Reis yazdı:Orhan abicim bereketli olsun,Alkis

daha irileri de rasgete Seerf
Teşekkür ederim SalihSeerfdaha irileri sizlerin olur inşallah sevgili kardeşimAlkisrastgele.
Bornova - izmir
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, yine yapmışsın yapacağını Seerfgüzel balıklar, afiyet şeker olsun.
Teşekkür ederimSeerf

manisalıdeli yazdı:orhan abim bereketli olsun bu hawaları kaçırmamak lazım sende elinden geleni layıkiyle yapmışsınSiyirdimtebriklerAlkis
Teşekkür ederim FeridunSeerfbalık avı için Mordoğana gelmiyormusunAlkis

BALIK and OZAN yazdı:orhan abi mercanlar çok güzel ellerine sağlık..çok lezzetli balıklar....burada olsa bende tutsam şu mercanlardan..saygılar orhan abi..Alkis76
Gercekten lezzetliler Ozan,yolun bu tarafa düşerse beraber yakalarız inşallah.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Hakan mercanı görünce kalamara ara verdim iyi miSiyirdimteşekkür ederim Seerfrastgele.

abi doğru söylüyorsun. biz de mercanı görünce mırmırı artık es geçiyoruz. ne hikmetse Smile...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Orhan kardeş aralık ayında bu mercanlar harika. bizim burada malesef bu balıkları tutmak için epey uzaklara gitmek gerekir.Bunun içinde havalar müsait değil.İnşallah havalar müsaade ederde bende aynı avları yapma fırsatını yakalarım.Afiyet olsun.Seerf
Bul
ya ustam hepsi güzelde gopezler nerede yakalakdanmı vazgeçtin yoksa resimlere az öz olsun diyemi az koydun Siyirdim rastgele ustam Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ALTAYLI yazdı:Orhan çok güzellermiş sana tebriklerimi gönderiyorum. Yanılmıyorsam gereğini yerine getirip süslenmişsindir değilmi. Afiyetle ve bereketle

Teşekkür ederim ErcanAlkisaynen dediğin gibi mercanları üzmeyecek şekilde uğurlanmışlardırSeerfSiyirdimseninde bereketli avlarının devamını dilerimAlkisrastgele.
Bornova - izmir
Bul
efe4848 yazdı:tebrikler bereketli olsun...Alkis
afiyetle..Seerf
Terşekkür ederim UfukSeerf

maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş aralık ayında bu mercanlar harika. bizim burada malesef bu balıkları tutmak için epey uzaklara gitmek gerekir.Bunun içinde havalar müsait değil.İnşallah havalar müsaade ederde bende aynı avları yapma fırsatını yakalarım.Afiyet olsun.Seerf
İnşallah hava kısa sürede düzelir,nede olsa senide cupralar özlemişdirBoboteşekkür ederimSeerfrastgele.

Kamil ILIPINAR yazdı:ya ustam hepsi güzelde gopezler nerede yakalakdanmı vazgeçtin yoksa resimlere az öz olsun diyemi az koydun Siyirdim rastgele ustam Seerf
Kupesler yemlerimi iyi tiftiler Siyirdim kupese uygun kanca koydunmu bolca alırsın.Teşekkür ederim Kamil.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  23 nisan mercanları. bahriyeli 29 3,362 11-05-2013, 21:55
Son Yorum: Antepli 27
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,340 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Çarşamba mercanları orhanekmekci 33 4,359 26-11-2012, 23:36
Son Yorum: orhanekmekci
  sabah mercanları orhanekmekci 45 5,991 29-10-2011, 11:19
  Kulelide balık yok (18-? aralık 2010) style_ouf_5 5 2,066 27-12-2010, 11:40
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bugünün Mercanları orhanekmekci 35 5,113 10-12-2010, 15:02
  selimiye mercanları bucalıfikret 40 5,277 19-07-2010, 20:49
Son Yorum: meteor
  tuzlanın mercanları... kaya 26 4,134 16-03-2009, 20:40