07-12-2010, 22:10
Bugün uzun süredir kuvvetli rüzgarların mola verdiği ikinci ve son günüydü lakin iki gündür devam eden bel ağrım bugün sabah kalktığımda devam ettiğini anlayınca balığa cıkmam çok zor diyordum siteden arkadaşım Mehmet kaptanın telefonuna kadar.Durumumu anlatınca ben şimdi çıkıyorum demesiyle hazırda bulunan takımlarımı aldığım gibi teknesinin yanına.
Denizgirenden çıkarken rüzgar çok az deniz yatık hava aralık ayında olduğumuzu unutturacak kadar sıcak.Liman çıkışı sırtılarımızı denizle buluşturduk av yerine kadar sırtı yaptık vuruş bile almadan av yerine geldik.Rüzgar hafifde olsa yön değişdirdiğinden çapasız avlanmaya karar verdik.Havanın yatık olduğu günlerde balık nazlı oluyor bugünde kural bozulmadı saat 15.30 kadar birkaç kez yer değişdirdikten sonra gelenler bugünlük tavalığı çıkarmışdı yeniden sırtıya dönmeye karar verdik bir saat kadar hem limana dönüş hemde sırtı yaptık,dün bu şekilde palamut almışlar bugün boş döndük.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.
Yem :tuzlanmış sardalya
Olta :üçlü hırsızlı mercan takımı
Fotolar.
1)Cumartesi günü Mordoğandaydım,yeni limanda balık yuvası olmayı bekleyen ucak
2)Mehmet kaptan.teknesi
3-4)Denizgirenden ayrılış
5)avlaktan Karaburun kıyısı
6) '' Sakız adası
7)Yunan trol gemisi
8)Avlağın derinliği
9)Bugünün mercanlarından
10)Bugün benim kısmetime düşenler
Denizgirenden çıkarken rüzgar çok az deniz yatık hava aralık ayında olduğumuzu unutturacak kadar sıcak.Liman çıkışı sırtılarımızı denizle buluşturduk av yerine kadar sırtı yaptık vuruş bile almadan av yerine geldik.Rüzgar hafifde olsa yön değişdirdiğinden çapasız avlanmaya karar verdik.Havanın yatık olduğu günlerde balık nazlı oluyor bugünde kural bozulmadı saat 15.30 kadar birkaç kez yer değişdirdikten sonra gelenler bugünlük tavalığı çıkarmışdı yeniden sırtıya dönmeye karar verdik bir saat kadar hem limana dönüş hemde sırtı yaptık,dün bu şekilde palamut almışlar bugün boş döndük.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.
Yem :tuzlanmış sardalya
Olta :üçlü hırsızlı mercan takımı
Fotolar.
1)Cumartesi günü Mordoğandaydım,yeni limanda balık yuvası olmayı bekleyen ucak
2)Mehmet kaptan.teknesi
3-4)Denizgirenden ayrılış
5)avlaktan Karaburun kıyısı
6) '' Sakız adası
7)Yunan trol gemisi
8)Avlağın derinliği
9)Bugünün mercanlarından
10)Bugün benim kısmetime düşenler