Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugünün Mercanları
Bugün uzun süredir kuvvetli rüzgarların mola verdiği ikinci ve son günüydü lakin iki gündür devam eden bel ağrım bugün sabah kalktığımda devam ettiğini anlayınca balığa cıkmam çok zor diyordum siteden arkadaşım Mehmet kaptanın telefonuna kadar.Durumumu anlatınca ben şimdi çıkıyorum demesiyle hazırda bulunan takımlarımı aldığım gibi teknesinin yanına.
Denizgirenden çıkarken rüzgar çok az deniz yatık hava aralık ayında olduğumuzu unutturacak kadar sıcak.Liman çıkışı sırtılarımızı denizle buluşturduk av yerine kadar sırtı yaptık vuruş bile almadan av yerine geldik.Rüzgar hafifde olsa yön değişdirdiğinden çapasız avlanmaya karar verdik.Havanın yatık olduğu günlerde balık nazlı oluyor bugünde kural bozulmadı saat 15.30 kadar birkaç kez yer değişdirdikten sonra gelenler bugünlük tavalığı çıkarmışdı yeniden sırtıya dönmeye karar verdik bir saat kadar hem limana dönüş hemde sırtı yaptık,dün bu şekilde palamut almışlar bugün boş döndük.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.
Yem :tuzlanmış sardalya
Olta :üçlü hırsızlı mercan takımı

Fotolar.
1)Cumartesi günü Mordoğandaydım,yeni limanda balık yuvası olmayı bekleyen ucak
2)Mehmet kaptan.teknesi
3-4)Denizgirenden ayrılış
5)avlaktan Karaburun kıyısı
6) '' Sakız adası
7)Yunan trol gemisi
8)Avlağın derinliği
9)Bugünün mercanlarından
10)Bugün benim kısmetime düşenler

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Maşallah Orhan abim Mehmet kaptan ile birlikte güzel balıkçılık yapmışsınız resimler paylaşım güzel elinize emeğinize sağlıık saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Maşallah Orhan abim Mehmet kaptan ile birlikte güzel balıkçılık yapmışsınız resimler paylaşım güzel elinize emeğinize sağlıık saygılar.Alkis76
Teşekkür ederim ErenSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi oncelikle bel agrin icin gecmis olsunAffet..genelde boyle agrilar lodos-nemli havalarda cok olur...
Guzel bir av gunu olmusAlkis....hava-deniz av icin cok musaitmis...baliklar icin afiyet olsunSeerf
derinlik te 81 metreHi ..az degil hani...
daha once konustugumuz gibi,bizim yerimizede mercanlari tuttugunuz icin ayrica tesekkurlerSeerf
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
baba geçmiş olsunAffet belin için.mehmet kaptanla güzel av olmuş yunan gemisi bizim karasulardamı yoksa siz yunan sularındamısınız?Siyirdim işallah bidakine palamutu alırsın.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tebrikler Orhan abi.AlkisGüzel bir havada güzel bir av günü olmuş.Balık bulucunun ekranında 81 m. nin altındaki 18.4 nedir abi.Bir de ekranın altındaki siyahlıklar zemini mi ifade ediyor yoksa balıkları mı?Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi oncelikle bel agrin icin gecmis olsunAffet..genelde boyle agrilar lodos-nemli havalarda cok olur...
Guzel bir av gunu olmusAlkis....hava-deniz av icin cok musaitmis...baliklar icin afiyet olsunSeerf
derinlik te 81 metreHi ..az degil hani...
daha once konustugumuz gibi,bizim yerimizede mercanlari tuttugunuz icin ayrica tesekkurlerSeerf
daha da bollarina
rastgele
Teşekkür ederim Faruk.Bel ağrısı sağ ayağıma vurduğundan tekneyi kıyıya at çek olacak iş değil sağolsun Mehmet kaptan bu güzel havada eve kapanmamı önlediGulumse o derinlikte gelene bak kasnağa sardık sana yabancı değilHappy

Bornova - izmir
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Orhan abi.AlkisGüzel bir havada güzel bir av günü olmuş.Balık bulucunun ekranında 81 m. nin altındaki 18.4 nedir abi.Bir de ekranın altındaki siyahlıklar zemini mi ifade ediyor yoksa balıkları mı?Siyirdim
o suyun sicakligi Hocam..
ayni marka sonar (degisik modeli)bende de var...oradan biliyorum
orhanekmekci yazdı:Teşekkür ederim Faruk.Bel ağrısı sağ ayağıma vurduğundan tekneyi kıyıya at çek olacak iş değil sağolsun Mehmet kaptan bu güzel havada eve kapanmamı önlediGulumse o derinlikte gelene bak kasnağa sardık sana yabancı değilHappy
he he ..arkadas paragati dipte mi birakmis...Siyirdimtabii ara samndira koymazsan boyle olur...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kasnakli fotoda bir sey dikkatimi cekti..
benim kadar olmasa da ,burada da var..ne mi?
teknenin dolap menteselerindeki vidalarin biraktigi kufler..
tabii burada bendeki kadar yok..
eski yillardaki teknelerimizdeki dolaplardaki vidalar da boyle bir sey oldugunu hatirlamiyorum..
bu zamanlarda her seyde hille var..Hadiordan
yaw ,,kardesim bunun parasini fazlasi ile aliyorsunuz..koy bunun uzerine iyisini..

Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Orhan abi.AlkisGüzel bir havada güzel bir av günü olmuş.Balık bulucunun ekranında 81 m. nin altındaki 18.4 nedir abi.Bir de ekranın altındaki siyahlıklar zemini mi ifade ediyor yoksa balıkları mı?Siyirdim
Teşekkür ederim UfukSeerf18.4 deniz suyunun ısısını gösteriyor siyahlıklar zemini gösteriyor tabi dip yapısını çözmek tecrübe istiyor.Yer değişikliğinde gemi batığınada uğradık güneş yansımasından dolayı çok net olmasada geminin ucunu görebilirsinGulumse

Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  23 nisan mercanları. bahriyeli 29 3,369 11-05-2013, 21:55
Son Yorum: Antepli 27
  Çarşamba mercanları orhanekmekci 33 4,359 26-11-2012, 23:36
Son Yorum: orhanekmekci
  sabah mercanları orhanekmekci 45 5,991 29-10-2011, 11:19
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye mercanları bucalıfikret 40 5,278 19-07-2010, 20:49