Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dedikyaa "lapinavcısı" lapin tutar diye
Abdullah eşinle balığa gitmekten daha güzel ne olabilirki millet balığa gitmek için eşinden izin alıyor senin böyle bir sorunun yok
sen en güzel balığı altı ay evvel yakalamışsın allah mutluluğunuzu bozmasın
bereketli avlarınız olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Bencede yılmak yok.Şu zamanlar kıyılar av için kesat,yeni sezona inşallah.Fotodaki kayalık bölge gece eşkina,levrek yapabilir bir de gece avını dene.Balık sezonunda Armutlu'dan (kıyı) mırmır,karagöz,ispari,izmarit,pisi alan arkadaşlarımız var..
Kayınpederin de şimdilik tezgah çinekopuyla gönlünü alırsın olur biter [Resim: icon7.gif]
Bul
eşref sürek yazdı:Abdullah eşinle balığa gitmekten daha güzel ne olabilirki millet balığa gitmek için eşinden izin alıyor senin böyle bir sorunun yok
sen en güzel balığı altı ay evvel yakalamışsın allah mutluluğunuzu bozmasın
bereketli avlarınız olsun rastgele
İşte budur Alkis
Bul
abdullah inşallah salam bi trofeyle şeytanın bacağını kırarsın Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
İnsallah... ama o günler ne zamn gelecek bende çok merak ediyorum.... Armutlunun neresinde avlanıyorlar pek bilmiyorum ben genelde Fıstıklı'nın limanına gidiyorum.
Nasipse birgün gelecek "lapinavcısı"da karagöz mırmır levrek tutacak...
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
çok şükür balık avına gitme konusunda sıkıntım yok... pasta börek hazırlaması eşimden takım olta hazırlaması benden... mutluluğu paylaşmak ise ortak....AlkisAlkisAlkis
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
Narlı'da Armutlu'ya yakın sayılır.Bereketli meradır.Orada da değerli üyelerimiz avlanır.Orayı da yoklayabilirsiniz..
Mürsel arkadaşımızın son raporu :
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=11553
Bul
lapinavcısı_brs yazdı:çok şükür balık avına gitme konusunda sıkıntım yok... pasta börek hazırlaması eşimden takım olta hazırlaması benden... mutluluğu paylaşmak ise ortak....AlkisAlkisAlkis
Ne mutlu sizlere en azından balık olmasa bile güzel bir paylaşım ve heyecanlı bir bekleyiş içinde güzel bir gün geçirmişsiniz.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
lapinavcısı_brs yazdı:Fikret Bey;
Bu iş sitres atmaktan çok sitres yapmaya başladı artık.....

abdullah olur bu durumlar.balık yakalıyacam diye strese girme.balık vardıda sen yakalayamadınsa strese girebilirsin,yani en kötü olay herkes balık tutarken senin tutamamandır.böyle bir durumda olmadığına göre o günün keyfini çıkar.ben dün geceden sabaha kadar 2 ispendek 1 kefalle yetindim,genede şükür diyorum.zira arkadaşlarım 0 çekti.her şey nasip.
sana daha bol avlar dilerim.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:lapin avcısı elbet levrek,çupra,karagöz de tutacaktır o günleri görür gibiyim,
faruk abi ben adımı lapin avcısı diye değiştiresem lapin tutabilirmiyim yani Happy.
evet Nihat..
aynen dedigin gibi..oluyor bu isler..
fakat cok rica edecegim,bu iste oncelik Abdullah`in ..lutfen sirani bekle..
once Abdullah`a istedigi baligi tutturalim,sonra sanada bakarizSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lapinavcısı'ından sezonun ilk balıkları.... (23nisan) lapinavcısı_brs 24 5,317 04-05-2010, 12:40
Son Yorum: lapinavcısı_brs
  "lapinavcısı" Lapin peşinde... lapinavcısı_brs 21 4,746 03-12-2009, 02:33
Son Yorum: tahsinmersin
  5-7/10/2007 ben dedim ama bol diye LEVREKÇİ LeVrEkCi 53 8,141 12-10-2007, 14:14
Son Yorum: istavritci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi