Dün met.nin 5-7 uyarısıyla çıkamadığım(yazdan kalma bir gün vardı) ava bugün çıktım.Hava ve rüzgar dünün aksine balık için çok uygun değildi bu nedenle bende yakın mercan merama takılmaya karar verdim üç saatlik av umduğumdanda iyi geçtidaha bolları sizlerin olması dileğimle rastgele.
Yem :donmuş ve tuzlu sülünez,kalamar
Kanca :mustad 1251 5 3+1 hırsızlı mercan takımı
Tebrikler kaptanım , Aralık ayının ilk mercanlarını tutmuşsun ve boylarıda biraz büyümüş gibi görünüyorlar , bereketli ve afiyet olsun
Bu gün burada da hava balıkçılık için çok müsaitti fakat ne yazık ki işim vardı
Rastgele
mariner8 yazdı: Tebrikler kaptanım , Aralık ayının ilk mercanlarını tutmuşsun ve boylarıda biraz büyümüş gibi görünüyorlar , bereketli ve afiyet olsun
Bu gün burada da hava balıkçılık için çok müsaitti fakat ne yazık ki işim vardı
Rastgele
Orhan abi her seyden once,guzel bir pazar gunu balikciligi firsati kactigi icin uzuldum..
fakat sen yine fazla gec kalmamissin,hemen yarinki gun (yani bu gun) olayi bitirmissin...
tavaliklar cikmis..afiyet olsun
biz ne yapacagiz....
iyiki siz gidiyorsunuz da biraz teselli oluyoruz
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Orhan abi her seyden once,guzel bir pazar gunu balikciligi firsati kactigi icin uzuldum..
fakat sen yine fazla gec kalmamissin,hemen yarinki gun (yani bu gun) olayi bitirmissin...
tavaliklar cikmis..afiyet olsun
biz ne yapacagiz....
iyiki siz gidiyorsunuz da biraz teselli oluyoruz
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
Teşekkür ederim Farukbugüne kadar aslında havalar iyi gitti,böyle olursa hafta sonu sizlerde çıkabilirsiniz.Rastgele.
orhan baba eline emeğine sağlık kırmızılar yakışıklıymış afiyet olsun rast gele .
bizde pazargünü mercan ve çupra avına gidiyoruz tekneyle bakalım nasip.
Orhan abim mercanların hastasıyım ama egenin mercanları göz kamaştırıyor
diğerleride yanında denizin hediyesi olmuş
bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele