Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
dostlar gönül bu büyük Türkiye org.kaçırmamaktan yana fakat yakında inşaata başlayacağım o gün neyi gösterir bilemem hayırlısı olsunSeerf
Bul
deniz aşığı yazdı:dostlar gönül bu büyük Türkiye org.kaçırmamaktan yana fakat yakında inşaata başlayacağım o gün neyi gösterir bilemem hayırlısı olsunSeerf
Abicim mayısa kadar apartman değil, gökdelen dikilir. Evlenene ve ev yapana Allah yardım eder derler. Allah yardımcın olsun abicim. Şimdiden hayırlı olsun.
Bul
deniz aşığı yazdı:dostlar gönül bu büyük Türkiye org.kaçırmamaktan yana fakat yakında inşaata başlayacağım o gün neyi gösterir bilemem hayırlısı olsunSeerf

Hayırlı olsun Çetin.İnşallah o günlere gelelim,sana iki gün izin yazarızBobo
Bornova - izmir
Bul
uzağa atış yarışması var mı? Smile
Bul
selam arkadaşlar.Bayağıdır forumda yoktum.İnşallah güzel bir org.olacak.
mesafeler konusunda Bandırmaya çok gidip gelenlerden biri olarak şunları söyleyebilirim.
Ankara bandırma 500 km.Otobüsle ortalama 7-8 saat sürer.özel araba ile 5-6 saat .Ama ben 12 saatte giderim.Yavaş gitmekle alakası yok.Çok güzel yerlerden geçiliyor.Orda dur burda dur.Fotoğraf çekmek için dur.heleki ormanın içinden geçerken piknik yapılacak çok yer var.Durmadan edemem.Yolu çift yol ve düzgündür.Sadece bozüyükten sonra inegöle giderken 30 km kadar ormanın içinden gidilen yer tek yön.Heralde orman bozulmasın diye burayı genişletmemişler olabilir.Ama yolu çok güzel.
ve yerleşim yerleri içi hariç her zaman çok tenhadır.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
murki yazdı:Abicim mayısa kadar apartman değil, gökdelen dikilir. Evlenene ve ev yapana Allah yardım eder derler. Allah yardımcın olsun abicim. Şimdiden hayırlı olsun.
çok teşekkür ederimAlkissorun zamanda değil tamamen duygusalSiyirdim
orhanekmekci yazdı:Hayırlı olsun Çetin.İnşallah o günlere gelelim,sana iki gün izin yazarızBobo
en azından mazeret izinli oluruzBobo
ustam61 yazdı:Çetin kardeş org. bir hafta yaparız 3 gün sizin inşaatta çalışır 4 günde balık tutarız.niye kaygılanıyorsunuz ki.
çok teşekkür ederim inş.bitince beklerimAlkisSeerf
Bul

Çetin abi sen inşata başladım de hemen gelelim yardıma, inaşallah yetişirde organizasyonda olursun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Çetin abi sen inşata başladım de hemen gelelim yardıma, inaşallah yetişirde organizasyonda olursun..
sağolasın ahmetcim sizlerin bu dostluk mesajlarınız beni org.daha kuvvetli çekiyor zaman yaklaşsın bakalımSeerf
Bul
çok teşekkür ederim inş.bitince beklerimAlkisSeerf[/quote]

hala inşaat diyorsun be abi
sen su basmanını tamanla biz üstüne çadırı kurarız
Bul
ayrı ayrı tüm dostlarla ayrı zamanlarda bu organizasyonu konuşuyoruz (telefonda veya yüzyüze)sanıyorum herkeste aynı heyecan ve sabırsızlık var,
inşallah harika bir organizasyon olacak ve inşallah bu yılda 1 kez yapılacak organizasyonların 1. adımı olacak sonrasındada her sene 2. 3. 4. diye gelenekselleşecek.hayırlısıyla o günler gelsin inşallah Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,504 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,643 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,963 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,298 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,608 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,182 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,052 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,559 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi