naxos 5 yazdı:greek team'in yaşlı delikanlıları, öyle sabah geç balığa çıkacaksınız, erken döneceksiniz ve çok balık tutacaksınız; olmaz. balıkçılık sabır işi . bekleyeceksin, bekleyeceksin, hatta ömrün beklemekle geçecek. takılın bizimle, gelin sabah 6, akşam 6 yapalım bakın balığı boğuyor muyuz boğmuyor muyuz? saygılar.
birimizin yasi 47,birimizin 50
eskitirsiniz abicim insani siz..
bize light program lazim
sizle seve-seve geliriz,saatimiz geldiginde sapir-supur yuzerek cikariz
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
naxos 5 yazdı:bahadır. biz ve faruk abi farklı meralarda avlandık. ancak biz olmayınca faruk abi sanki deplasmanda oynuyor. işin gerçeği o merasına biz olmadan gidince maçı kaybediyor.ona dedik takıl bizimle, yaşa hayatını .
hayatini yasa ha
siz bu programla hayatimizi kisaltirsiniz
naxos 5 yazdı:orhan abi namussuz bir yapıştı çizmeye bırakmıyor. ben çektikçe o daha da sıkı yapışıyor. serkan'a dedik birak şunu suya. ama olmaz dedi. netice itibarıyla ahtapotla yarım saat uğraş dur!..
.
Hakan bak,bir dahakine ahtapot tuttugunuzda,asagidaki fotoda gosterdigim yerden bicak ile gozlerinin altindan keseceksin,ayaklari ile beyin iletisimi kesilsin
sonra,torbasini ters cevir,icini temizle
bu kadar
butun olay 3 dakika
Albatros-gr yazdı:Hakan bak,bir dahakine ahtapot tuttugunuzda,asagidaki fotoda gosterdigim yerden bicak ile gozlerinin altindan keseceksin,ayaklari ile beyin iletisimi kesilsin
sonra,torbasini ters cevir,icini temizle
bu kadar
butun olay 3 dakika
abi, dediğini biliyorum. uyguladım ama namussuz gitti de ayağıma sarıldı. resimde de zaten torbasını ters çevirmeye çalışıyordum.
[SIGPIC][/SIGPIC] önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
hakan abi her amatörün çokçok keyif alacağı birgün geçirmişsiniz mırmır zaten sert balık hele 3 lü çekmek nasıl bir zevk olur kamış yuvarlak olmuştur kesin birde hediye ahtapot cabası olmuş hemen güzelce dövülüp haşlanıp salatası beraber misss
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
fish or die yazdı:hakan abi her amatörün çokçok keyif alacağı birgün geçirmişsiniz mırmır zaten sert balık hele 3 lü çekmek nasıl bir zevk olur kamış yuvarlak olmuştur kesin birde hediye ahtapot cabası olmuş hemen güzelce dövülüp haşlanıp salatası beraber misss
murat kardeşim, o güzel sözlerin için teşekkürler. mırmırı üçlü çekme zevkini serkan'a sor. abi diyor; "kamışın ucu kayığın altına gidiyor. gelmiyor. kepçeyi getir." hemen kepçeyi aldım ve yavaş yavaş oltayı çekerek balıkları kepçeye sokuverdik. serkan'la beraber ben de terledim. çok keyiflendik o an. hemen "duman"a sarıldık. sizlerin de böylesi güzel bir zevki yaşamanız temennisiyle...
[SIGPIC][/SIGPIC] önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...