Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AHA.da baliklar.
Sayin balikci dostlar,uzun zamandan buyana islerin yogunlugundan dolayi av yapamamistim,cumartesi aksami ,sigortalarim atinca kontagi cevirdigim gibi,4 saatlik yola apar topar gittik.ama bu seferki av hem iyi hemde taliksiz gecti.sabaha karsi,4 sularinda,kamis kirilircasina egildi.asildim,bayagi agir gelen bir sey vardi.Bahri arkadasim anlaticagim baligin yakin yakalayicilarindan biridir sanirim baligin kuvvetini en iyi o anlar.Derken agir agir cekmeye basladim,zaten kayaliklarda avlaniyoruz.kayalara kadar cektidimde ,kamisi arkadasa verip kayalarin uc kisimlarina fenerle indigimde sok oldum.O AN seri sekilde acilen diger arkadastan celik kancayi istedim,ve gordugum sey hayatimda ilkdefa bu kadar gordugum cok iri bir ahtapot idi.1 metreden uzun kollari olan bir ahtapot idi.korktugum sey kayalarin altana kacirirsam,misinoyi koparacak ve kollarini kayalara saracak idi.kayalara yaklasmadan ve diger arkadas celik kancayi getirmis idi,tam kancayi saplarken dipten cok suratli beyaz bir baligin mizrak gibi ahtapota saldirdigini gorduk.kancayi uzatan arkadas feneri burakip kayalara cikti zannedersem biraz tirsti.ben birinci soku atmadan bu dipten gelen ve mizrak gidi kacan balidgin gordukten sonra bu baligin ahtapotun pesinde olan.(KING FISH)yaklasik 2 metreye yakin olan boyuyla beyaz gumus karisimi iri bir balik idi.zaten bizi tedir dgin eden de o idi.saskinligin ve urpertinin yaninda,ahtapot kayalara sarinda misiniayi koparmak zorunda kaldik,su an devamli aklindan cikmiyor,ve butun av sistemimi misinalari degistirdim ve o baliklardan avlamaya karar verdim bir sonraki avlanacagim balik bu olmali idi,masrakli olacak ama,tutmasi cok yorucu ve kavgaci bir balik turu,genis bilgi icin,bahri ozman......
Bul
vay be hako abim eline saglik cok guzel av yapmissiniz
valla o kadar buyuk whiting hic gormedim sizin yoreye ait bir cinsi mercanlarda konusuyor ama
king fish i kacirdigina uzuldum cok kavga ederler misine saglam olmasi gerek tasalardan cok zor valla cekmesi bende bir kac fota var sitedeki arkadaslar hangi baligi kacirdiginiz hakkinda bilgisi olur
kurtlari iyi dokmusunuz valla
Bul
of be zevke bak siz yakalayın biz bakalım elbet bizimde yakalayacağımız günler gelecek.sizlere rastgele
Bul
heheh,kamil usta sizde yaz aylarinda,keyif yaparken burada sakinlestirici aliyorduk
ama ben kisinda acilicam
king fish denilen o balik,trekor 65 kiloda birisinin cok iri bir balik ama o
Bul
abim tebrik ederim harika av olmuş,maşallah
Bul
ustam kıskananın gözü çıksın ben burada sizler yakaladıkca inanın mest oluyorum.önemli olan paylaşmak ve buda burada güzel oluyor paylaşıma devam.sizlerede rastgele
Bul
saol ama sen o ahtapotun buyuklugunu birde buralarin en zor yakalanan balik olan king fish adi ustunde turkcesi kral balik.
Bul
çok güzel balıkçılık yapmışsınız helal olsun balıklar süper.AlkisAlkisAlkis
Bul
güzel av olmuş tebrikler
Bul
Abi balıklar cok guzel ellerınıze sagLık . Paylasım ıcn tesekkur ederım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Elle avlanan sarı balıklar yaser2sultan 9 2,430 02-07-2014, 13:05
Son Yorum: zaad
  Söğüt Çaltıdan Balıklar yaser2sultan 10 1,824 20-04-2014, 21:47
Son Yorum: orhanekmekci
  Dün üye oldum.İnşallah dostluk baki kalır.Yakaladığım balıklar yaser2sultan 17 2,322 10-04-2014, 14:06
Son Yorum: sefer
  çakma baliklar:) YaKaMoZ 31 4,019 21-03-2012, 08:53
Son Yorum: yycolak
  İstavritlerin İçinden Çıkan Balıklar Boğaziçi 9 1,831 21-11-2007, 14:10
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Üzerinde Yazı Olan Balıklar Boğaziçi 9 1,911 31-08-2007, 05:18
Son Yorum: GURHAN
  BALIKLAR YAŞAMAZ OLDU!!! bucalıfikret 10 2,253 10-07-2007, 20:51
Son Yorum: ANTALYALI07
  İLGİNÇ BALIKLAR... ookatan 22 3,854 22-02-2007, 15:32
Son Yorum: cilingoz
  balıklar mutlaka bakın kaşalot 26 4,438 18-02-2007, 22:14