Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlginç Balıklar
Bilmiyorum belki forumda yayınlanmıştır bana mail olarak geldi sizinle paylaşmak istedim. Tusunamiden sonra kıyıya vuran balıklar.
Bul
korku filmi gibi yaa allah bilir daha neler var bunlardan baska
Bul
valla çok ilginç balıklar...daha kimbilir ne tür canlılar vardır insan oğlunun görmediği.bu tür canlılar çok derin sularda hiç ışık almayan yerlerde yaşıyordur herhalde...tusunamiden sonrada o balıklar yerlerinden çıkıp karaya vurmuşlar..insanoğluda bu balıklarla tanışmış oldu...paylaşım için teşekkürler.saygılar rastgele...
Bul
okyanuslarda çok derinlerde yaşayan insanoglunun keşfedemedigi birçok balık varmış sanırım tsunamide bunlar karaya fırlamış
Bul
evet bunlar derin deniz canlıları. Su demek ki baya bir karışmışki. Dipten kıyıya gelmişler.
Bul
Tabiki su ile beraber neler karıştı ne insanlar ne canlar gitti.Keşke tusunamı olmadan bu hayvanları keşfede bilsek.
Bul
Çok ilginç ve okadar da ürkütücü balıklar.Okyonusun derin su dip balıkları herhalde onlar.Yalnız o kertenkele gibi olanı sanırım bi belgeselde görmüştüm.
Bul
evet daha önce vermiştim.yeniden hatırlamak güzel oldu.ama ben yine korktum ya.
Bul
Degerli Balikci Arkadaslarim
Ben biryerde daha görmüstüm bu tür baliklari,daha dogrusu yaratiklari.
Bunlara balik diye tabir edilemiyor zira bir cok organi degisik mesela en basit solungaclari bazilarinda tamamen yok olmus,cünki deniz derinlerine indiginizde oksijen yogunlugu azalir ve hatta tamamen yok olur.

Cünki bu yaratiklar yüzyillar boyu okyanusun derin sularinda 1000 - 2000 metrelerde yasayan canlilar,dolayisiyla bunlar yapi itibari ile cok yüksek basinca dayanikli canlilar.
Zaten gözlerindende anlarsiniz eger bir baligin (genelde) gözleri iri ise o balik kesinlikle derin su baligidir.
Vede su yüzeyine ciktiklarinda bir sok yasarlar daha dogrusu komaya girerlerve sonucu malüm +

Simdi isin enteresan tarafi burda basliyor ;
velevki bu baliklar 1000 - 2000 metrede yasantisini sürdürürken ne olduda bir anda kendilerini suyun üzerinde buldular.
Burada düsünmemiz gereken sey ; yer kürede ve denizin taa 1000metre asagilarinda olan yeni bir yapilasma,yeni bir kitalasma söz konusu,bizler sadece tv den dev dalgalar olarak gördük ve öyle degerlendirdik,hani normal bir iklim degismesi gibi bir sey anladik,oysa durum cok daha vahim iste yavas yavas örneklerini görüyoruz dur bakalim daha neler cikacak

Sizler yinede Avlanmaniza devam edin,Balik avciligi kadar zevkli bir sey yoktur.

Selamlar...
Adanali
Bul
İlginç bir yorum.Jeolojik olarak hiç böyle düşünmemiştim.O büyük debrem sonrası,yani tusunamiye sebeb olan debrem,dünya ekseninde yaklaşık 3 derece bir sapma yaratmıştı ve buda dünya iklimyeri üzerinde etkili olacağı muhakkak ama okyonus dibindeki bir kıtasal hareketi doğrusu düşünmemiştim.Ama böylesine kuvvetli bir yer hareketinin okyanus dibinde bir coğrafi değişikliğe (bizim göremediğimiz) sebeb olduğuda muhakkak.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Elle avlanan sarı balıklar yaser2sultan 9 2,430 02-07-2014, 13:05
Son Yorum: zaad
  Söğüt Çaltıdan Balıklar yaser2sultan 10 1,824 20-04-2014, 21:47
Son Yorum: orhanekmekci
  Dün üye oldum.İnşallah dostluk baki kalır.Yakaladığım balıklar yaser2sultan 17 2,322 10-04-2014, 14:06
Son Yorum: sefer
  çakma baliklar:) YaKaMoZ 31 4,018 21-03-2012, 08:53
Son Yorum: yycolak
  Alabalıkta ilginç bir olay aygroup 23 3,949 19-06-2009, 23:24
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  İstavritlerin İçinden Çıkan Balıklar Boğaziçi 9 1,831 21-11-2007, 14:10
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Üzerinde Yazı Olan Balıklar Boğaziçi 9 1,910 31-08-2007, 05:18
Son Yorum: GURHAN
  BALIKLAR YAŞAMAZ OLDU!!! bucalıfikret 10 2,253 10-07-2007, 20:51
Son Yorum: ANTALYALI07
  AHA.da baliklar. HakoAVUSTURALYA 26 3,982 03-03-2007, 15:55