11-ekim-2009 pazar sabahı Kuşadası marinadayım. Fakat bu kez teknede rezervasyonum yapılmış olarak balık avı için tam takım bütün malzemelerim hazır vaziyetteydim.saat 08:00 tam zamanında hareket.teknede GPS, SU ÜSTÜ RADAR ve BALIKBULUCU cihaz hepsi mevcut.istersen açık denize git. Neyse; ilk meramıza vardık.bu hafta fazla mercan yoktu. Tek tük birkaç mercan aldık.gerisi gopez 2 adet uskumru .bir süre sonra kaptan teknedekilerin tatminkar balık alamadıklarını söyleyip mevki değiştirdi.yeni yerimizdede pek bir şey yoktu.bu arada tekne kaptanları telsizle kendi aralarında balık konusunda konuşuyorlardı.diğer teknelerde balık konusunda pek tatminkar şeyler söylemiyordu.velhasıl avımız böyle sürüp giderken.kaptanın uyarısı ile oltalarımızı orta suya aldık.işte şimdi şenlik başladı.kolyoz sürüsü altımızdaydı ve biz onlarla onlar bizim oltalarımızla oynaşıyordu.akşam üzeri saat 16:00 civarında başlayan kolyoz akını 17:30 civarı bitti.sonra yine gopeze devam.saat 19:00 civarı limana dönüş için hareket başladı.veeeeee benim yine vücut yorgun kafa dingin.eve döndüm.
Abi bereketli olsun , güzel av yapmışsınız Kolyos için takım konusunda hazırlıksız yakalandınız herhalde . Afiyet şeker olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "