07-10-2009, 10:50
tebrıkler abı guzel av olmus afıyet olsun
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
KemalİZM'İR !
levrekci ne tutar :) 6-10-2009
|
07-10-2009, 10:50
tebrıkler abı guzel av olmus afıyet olsun
![]()
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
07-10-2009, 11:42
of of bune guzellık ya abı hastayım senın şu levreklere aman masallah 41 kere .
07-10-2009, 12:48
-faruk abi o tarafta lüfer haberleri çoğaldı sizde başlayın artık lüfer avına,ipekler iş yapacaktır bu sefer.
-orhan abi akşamdan zargana hazırlıgı olanlar güzel balık alıyor olmayan benim gibi kalakalıyor,ama basiretim baglandı sanki zarganam vardı fleto denememek büyük hata oldu açıkçası. -furkan pazartesi babam orada değildi ama hergün güzel balık aldı. -mehmet abi lüfer oldumu onada hayır denmezki ![]() -ahmet abi olmazmı iyi olurda işyerimi ayarlamaan olmuyor ortakla ayar yapıyoruz,2 gün süper olur aslında. -aynen salih abi babamdan hergün haberler geliyor artık arama dedim kafayı yiyorumkonsantre olamıyorum dedim bugün daha aramadı ![]() -fikret abi arada kaçıracagız olacak o kadar ![]() -sedat maşallahına teşekkürler ![]() ![]() herkese teşekkürler arkadaşlar lüfer bolken değerlendirmek lazım bu ara kim balığa gitse özellikle marmaranın heryerinde ve çanakkalede kesin balık tutuyor yeterki zaman ayırın.inşallah böyle devam eder.rastgele.
07-10-2009, 13:49
Tebrikler nihat maşallahın var kısmetini alıp geliyorsun bizim burada körfezde çok az lüfer çinekop. Tatar sağolsun bana yeni metod öğretti onla yakalayabildim. Onuda paylaşayım cep oltası sağolasın tatar.
![]()
07-10-2009, 14:13
abi tebrikler gene göstermişsin ustalığını
![]() ![]() ![]()
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi) Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın; Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
07-10-2009, 15:45
nihat abi lüfer levrek hedef balıkları almışsın afiyet şeker olsun
![]() ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
07-10-2009, 17:29
Bereketli olsun abi daha ne olsun balıkların hasını almışsın...
![]() Emrah77 YALOVA Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
07-10-2009, 20:20
vayy balıklar süper.. artık tekirdağdan buraya şarkı söyleye söyleye gelmişindir
keyifler yerinde olsun..
07-10-2009, 20:26
nihat yine yapmışsın yapacağını mutluluk yüzünden okunuyor balıklarla beraber verdiğin poz çok güzel kaçan kısmet değilmiş gelenlere allah bereket versin.koca reise selamlar afiyet olsun rastgele.
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
07-10-2009, 21:16
nihat yine ustalıgını levrek ve lüferde konuşturmuşsun beretli olsun,levreğinde maşşallahı var tebrik ederim kaçan balıga okadar üzülme yine aynı balıgı yakalarsın,rastgele afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|