Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaçamak Turna Avı
LeVrEkCi yazdı:babamdan gelen lüfer haberlerinden sonra bende devamlı kaçma planları yapıyorum ama iş dolayısı ile oturuyorum oturdugum yerde Siyirdim.
bereketli olsun ahmet abi tekde olsa amaç dinlenmek nasıl olsa,rastgele Alkis

Evet Nihat...

Aynen dediğin gibi...Sağolasın...Sana da rastgele...
Bul
çok güzel bir av olmuş rast gele Alkis
Bul
Sevgili Ahmet,hem balık hem spor ikisini birlikte yapabiliyorsun,tebriklerAlkisturnada iyiymiş bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sevgili Ahmet,hem balık hem spor ikisini birlikte yapabiliyorsun,tebriklerAlkisturnada iyiymiş bereketli afiyet olsunSeerf

Sağolasın Orhancığım..

Şükürler olsun istediğimiz hayatı yaşayabiliyoruz..Bu çok büyük bir şans tabii...Sporu özellikle seçmiyorum ama meraklısı olduğum avların hepsi aşırı spor gerektiriyor..Sadece oturup beklendiği için sazana gitmiyorum mesela...

İlgine teşekkürler...Selamlar...
Bul
brösi yazdı:çok güzel bir av olmuş rast gele Alkis

Teşekkürler Hayati..Selamlar..
Bul
maşallah abi 3 saat için yinede güzeel av tebrik edrim..takımı tahmin ediyorum ama yinede biraz bahsedermisinAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet Abi bu av için verdiğin emeğe hayran olmamak elde değil Alkis Tatlısu balıklarını pek bilmem ama turna da bana göre iriymiş , afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah abi 3 saat için yinede güzeel av tebrik edrim..takımı tahmin ediyorum ama yinede biraz bahsedermisinAlkis
Tabii Hüso...

40-50 cm uzunluğunda aynı noktadan çıkan köstekleri olan iki köstekli çelik telli bir takım.0.40 misinaya bir klipsli fırdöndü ile bağlanıyorlar.İğneler bronz ve parlamayan vernikli 3/0 iğneler.Çok sağlam iğneler.yayında da kullanıyorum. Markasını unuttum.Bir de çelik teller orjinal parçaları ile bağlanıyor .Düğüm falan yok yani...

Selamlar...
Bul
thunderbolt yazdı:Ahmet Abi bu av için verdiğin emeğe hayran olmamak elde değil Alkis Tatlısu balıklarını pek bilmem ama turna da bana göre iriymiş , afiyet şeker olsun Seerf

Sağolasın Nedim..

Aynı yerde 8-10 kg lık turnalar olduğunu bildiğim için bu gözüme ufak geliyor..HappyKısmet olur da yakalarsam görürüz hep beraber...

Selamlar...
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah abi 3 saat için yinede güzeel av tebrik edrim..takımı tahmin ediyorum ama yinede biraz bahsedermisinAlkis

Pardon Hüseyin...Dalgınlığıma geldi..

Tabii en üst fırdöndünün üstünde kayar olarak yeterli büyüklükte bir şamadıra olacak..Oltalar suyun derinliğinin yarısının altına indirilecek..Yukarıda kalırsa hep 2 veya 3 kiloluk balıklar gelir..Büyükler genelde aşağıdadır..

Başka aklıma gelirse yine ilave ederim...HappySelamlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  rifki abimden turna şovu sefer 11 3,045 15-10-2014, 11:58
Son Yorum: sefer
  yeni turna resimleri Kamil ILIPINAR 37 5,837 18-01-2011, 22:33
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turna avladık... aygroup 29 4,244 12-08-2010, 23:42
Son Yorum: aygroup
  Turna 89 cm Başkentten anti_x 29 4,043 11-06-2009, 01:55
Son Yorum: Ege
  FETHİYE'DE TURNA AVI 2 MiKaSa 12 2,770 21-11-2007, 00:46