Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cok ozlemisim coook
her hali ile çok güzel resimler,Faruk abi tebrik ederim .
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Can ARSLAN yazdı:her hali ile çok güzel resimler,Faruk abi tebrik ederim .
tesekkur ederim Can..
sizlerede rastgele
Bul
Abi deniz herkese kısmetini vermiş ama martıya biraz serti düşmüş Siyirdim Balıklar harika Alkis Ama ne kadar çok sargozu sevsemde Çupra bir başka yakışıklı duruyo Smile Afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Nereketli ve afiyet olsun Faruk abi.
Martı da fazla uyanıkmışSiyirdim
Abi Albatros büfeyi göremedimSiyirdim
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
abi özlemini çok güzel bir şekilde gidermişsin..balıklar çok şahane sen bu işi biliyorsun..martıyıda yakalamışsın çok kerede ben yakaladım yine ucuz atlatmışelerine sağlık saygılarratgele.
Seerf
Bul
thunderbolt yazdı:Abi deniz herkese kısmetini vermiş ama martıya biraz serti düşmüş Siyirdim Balıklar harika Alkis Ama ne kadar çok sargozu sevsemde Çupra bir başka yakışıklı duruyo Smile Afiyet şeker olsun Seerf
Tesekkurler Nedim....bencee cipura..hem paragatta cekmesi,bana sahsen sargostan daha cok zevk veriyor,bir baska kafa atmasi..sizlerede rastgele
u_boy yazdı:Nereketli ve afiyet olsun Faruk abi.
Martı da fazla uyanıkmışSiyirdim
Abi Albatros büfeyi göremedimSiyirdim
tesekkurler Umit...
albatros bufe diger konuda..asagidaki adreste
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=11101

cep telefonunun faydalari......konusu..
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi özlemini çok güzel bir şekilde gidermişsin..balıklar çok şahane sen bu işi biliyorsun..martıyıda yakalamışsın çok kerede ben yakaladım yine ucuz atlatmışelerine sağlık saygılarratgele.
tesekkurler Ozan...
ozlemimi hakikaten guzel giderdim,fazla balik olmayabilir(yapilan zahmete gore),fakat cok zevk yaptim...tabii bunda havanin daguzel olmasinin rolu var..iyiki poyraz erken cikmadi,ciksaydi....isler zorlasacakti..
sizlerede rastgele
Bul
u_boy yazdı:Martı da fazla uyanıkmışSiyirdim

Ümit sen hiç martı yakalamadın mı Siyirdim Ben hem yemli , hem sahte ile aldım Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
gerçekten güzel av olmuş bir şey sorucam paragat suda biraz fazla kaldı herhalde.
Bul
tepeli35 yazdı:gerçekten güzel av olmuş bir şey sorucam paragat suda biraz fazla kaldı herhalde.
tesekkurler Ercan....
hayir,suda fazla kalmadi,tasa atilan paragatlar askili atildgi icin sabaha kadar avlanir..bu taslik meraya atilan paragatlari genelde sabaha kadar birakiriz
sadece her sene bu vakitlerde ,bu ortaklarimiz gelirler..(kalamarlar,ahtapotlar,lambukalar,luferler v.s.)
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkinayı Özlemişim yalnız balıkçı 22 3,227 29-11-2012, 22:36
Son Yorum: Cahit Acun
  Denizi özlemişim sırf KARAGÖZ ALTAYLI 37 5,325 10-02-2010, 22:48
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi