Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cok ozlemisim coook
Paragat atmayali tam 20 gun oldu.Artik bu hafta hava tahminleri 7 kuvvetinde poyraz da verse,atmaya niyetlendim.
27/9/2009...Pazar
Saat 06:30 Paragatimin basindayim.Hava poyraz fakat kuvvetli degil,,idare eder.Hemen toplamaya basladim.Sargoslar gelmeye basladiHelal,arada yenik baliklarda cikyordu(olsun,onlar denizdekilerin hakki).Toplamayi bitirdigimde,fazla balik olmasada,guzel bir tavalik cikmisti,ben memnundum.Tabii denizdekiler de memnun olmasi lazim,cunku onlerda hakkini almislardi.
Saat 07:15..Paragatta yenik balik ciktigi icin hemen orada sirtileri suya saldim,biri yukari sularda,digeri dipte....Diptekine bir sinagrit tutulduOhyandan...devaminda ne kadar dolassamda 2 hanostan baska bir sey tutulmadi.Snifsinf
Saat 08:15...Rotayi kiyiya cevirdim,birazda levrege sirti yapayim dedim.2 metre derinlikte seyrediyorum..Bir an sirti tahtasinin biri havalandiHi,hemen yakaladim,fakat gelmiyor..tahtayi suya attim,digeride havalandi,onuda suya.Profesyonelin biri kiyiya ag atmis sirtiler ,aglara takmisti.Ben samandirasini gordum,ve kiyi tarafindan geceyim dedim,cunku samandiranin oldugu yerden kiyiya dogru atmasi,hem yasak hemde tehlikeliNayirolamaz.Neyse,sirtinin birini agdan aldim,digerinin kursunu takilmisti...ve sahte balicik suyun uzerindeydi..Marti o baliciga dalmis ve tutulmus...zarar vermeden dikkatlice martiyi kurtarip ozgurlugune gonderdim...
Saat 09:15...Artik aksamki oltacilik,sabah paragat toplama sirti derken ,yorulmustum..bu arada poyraz da kuvvetlenmeye basladigindan..limanin yolunu tuttum.74

Bundan iyi avlar sizlere nasip olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abi ahtapot,kalamar martı herşeyi baslemişsin denizde ama martı kötü beslenmeye kalkmış Siyirdimneyseki kurtaranı varmış birdaha sahteye dalmamayı ögrenmiştir inşallah.
her zamanki gibi müthişsin maşallah AlkisSeerf
Bul
faruk paylaşımın için teşekkürler eline emeğine sağlık güzel tarafıda martıyı kurtarmışsınAlkis geç kaldığından dolayımı raragat'taki balıklar yenmiş afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisSeerf
Bul
Tebrikler Faruk,inşallah bundan sonraki iki paragat atma arası bu kadar uzamazGulumsegörünen denizin kısmeti senin kısmetinkinden adet olarak fazlaymış,martı yavrusu iki kancadanda yakalanmış geçmiş olsun.Bu arada cupranın ağzındaki kancayı kesmek zorundamı kaldın,görüntülerde balıklarda harikaAlkisAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Harika, harika, harika AlkisAlkisAlkis
Maşallah raporda her şey var Faruk abi....
Deniz aşkı bu olsa gerek...İstek, emek, doğa&deniz dostluğu, hayvan sevgisi....Gulumse
Balıklar hakkında fazla söze gerek yok...Faruk abi klasiği...MuhteşemSeerf
Sırf sahildeki martılar mı Faruk abiyi bekliyor, bence tüm doğa seni bekliyor abiWink
Böyle keyifli avlarının devamını dilerim.Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf

NotTonguearagatı ne ile yemlemiştin?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Maşallah maşallah.

Fakat o kova bi türlü temizlenmedi gitti gelicem temizlicem en sonunda ben oraya. Gümülcineye sevgiler saygılar.
Bul
abi süpersinAlkisAlkis
önünde saygıyla eğiliyorum resim kalitesi bir okadar güzel ekrana çok yakışır.iyi avlar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi ahtapot,kalamar martı herşeyi baslemişsin denizde ama martı kötü beslenmeye kalkmış neyseki kurtaranı varmış birdaha sahteye dalmamayı ögrenmiştir inşallah.
her zamanki gibi müthişsin maşallah
tesekkurler Nihat...deniz bereketi herkeze yetiyor....cok sagol sizlerede rastgele
bucalıfikret yazdı:faruk paylaşımın için teşekkürler eline emeğine sağlık güzel tarafıda martıyı kurtarmışsınAlkisgeç kaldığından dolayımı raragat'taki balıklar yenmiş afiyet olsun rast gele.
tsekkurler Fikret..yok-yok gec kaldigimdan degil..her sene bu zamnda ,kalamarlar,lambukalar,luferler(daha gelmediler)v.s. bizim paragatlara ortak cikarlar..bu sabah poyraz cikaracak diye erken topladim,toplamayi bitirdigimde gunes daha dogmamisti
sizlerede rastgele
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Faruk,inşallah bundan sonraki iki paragat atma arası bu kadar uzamazgörünen denizin kısmeti senin kısmetinkinden adet olarak fazlaymış,martı yavrusu iki kancadanda yakalanmış geçmiş olsun.Bu arada cupranın ağzındaki kancayı kesmek zorundamı kaldın,görüntülerde balıklarda harikabereketli afiyet olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi...olsun abi...denizinki fazla olsada helal olsun..benimki bana yeter..ben zevkimi yaptim..
buyukce baligin agzina kanca cok kotu giriyor ve zor cikiyor,boyle durumlarda kanca ile ugrasmaya fazla vaktin yok,cunku paragatin devami iceride,ruzgar da seni hafif-hafif atiyor..paragat geriliyor...dogru kisa cozume gidiyorsun,kancayi kesiyor,sonra paragati temizlerken yerine yeni kanca koyuyoruz
cok sagol..sizlerede rastgele
kasap100 yazdı:Harika, harika, harika
Maşallah raporda her şey var Faruk abi....
Deniz aşkı bu olsa gerek...İstek, emek, doğa&deniz dostluğu, hayvan sevgisi....
Balıklar hakkında fazla söze gerek yok...Faruk abi klasiği...Muhteşem
Sırf sahildeki martılar mı Faruk abiyi bekliyor, bence tüm doğa seni bekliyor abi
Böyle keyifli avlarının devamını dilerim.Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf

NotTonguearagatı ne ile yemlemiştin?
cok tesekkur ederim Bahadir bu guzel sozlerin icin....bu sitedeki herkez harikaAlkis
paragati her zaman mamunla yemliyorum,yazmiya unutmussum
cok sagol...sizlerede rastgele
Bul
kadem yazdı:Maşallah maşallah.

Fakat o kova bi türlü temizlenmedi gitti gelicem temizlicem en sonunda ben oraya. Gümülcineye sevgiler saygılar.
tesekkurler Kadem....inamiyacaksin,fakat kovanin icinden baliklari aldiktan sonra,bir guzel temizledim...su an yakinda olsa fotosunu koyacaktim...cok sagol...saygilar..sizlerede rastgele
tatar35 yazdı:abi süpersinAlkisAlkis
önünde saygıyla eğiliyorum resim kalitesi bir okadar güzel ekrana çok yakışır.iyi avlar.
cok tesekkurler Erdal...resimleri begendigine sevindim..sizlerede rastgele
Bul
ne kadar hareketli bir gün olmuş faruk abi martılar ahtapot kalamar balıklar paragat sırtı tavalıkta çıkmış herzamanki gibi Seerf

buarada kıyıdaki martılar bence seni bekliyor Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkinayı Özlemişim yalnız balıkçı 22 3,222 29-11-2012, 22:36
Son Yorum: Cahit Acun
  Denizi özlemişim sırf KARAGÖZ ALTAYLI 37 5,322 10-02-2010, 22:48
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi