Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balik haberİ duymak İstİyorum
arkadaşlar epey bi zamandır en azından 1 aya yakın istanbuldan ve çevre illerden hiç balık haberi alamıyorum ya her gun yenı bi heyecanla açıyorum siteyi ama hiç haber bilgi yorum beklenti tahmin hiç bi şey yok b u beni gerçekten üzüyor neticede BALIK AVI SİTESİ ne oluyor millet uyanın yaaaaaaaaaaaaa kimse balığa gitmiyor mu gitmesede yanından bile geçmiyormu resimde mi çekmıyor başkalarından da mı haber almıyor
yaklaşık 2 haftadır arnavutköy akıntıburnundan rapala ile kofanaya yakın lüferler alınıyor boğazdan palamut kalenderden çinekop karaburundan palamut kıyı balıkcılığı ile bu haberleri başka sitelerden resimleri ile gördüm biraz fazla şikayetci oldum galiba
ama ne yapayım her açışımda balıkla ilgili haber alamyınca üzülüyorum
BÜTÜN SİTE BALIKCILARI BUNU RAMAZAN ORUCUNA BAĞLIYORUM VE RAMAZANDA BİTİYOR BAYRAMDAN SONRA BURASI BALIK AVI HABERİ DOLUP TASSIN LÜTFENNNNNNNN
BALIK AVLAYIN YAHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BALIK RESMİ KOYUN ŞURAYA KOCAMAN KOCAMAN Smile))))))))
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
bekir hoşgeldin sen galiba bizim siteyi az takip eder oldun daha 2 dakika evvel yeniköyde tutulan lüferlerden bahsettim,
ayrıca lüfer raporlarım var ayrıca ramazan ddolayısı ile zaten balıga çıkan az oluyor.
diğer s,iiteler bizi bağlamaz oradan alınan haberlerde burada bizi bağlamaz takma kafana oraları sen biz burada iyiyiz.lütfen takip etmediğin bizleri yargısız infaza sürükleme.buyur sende tut rapor yaz o zaman bizlerde bilgilenelim sende buranın aile fertlerindensin.
teşekkürler rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bekir hoşgeldin sen galiba bizim siteyi az takip eder oldun daha 2 dakika evvel yeniköyde tutulan lüferlerden bahsettim,
ayrıca lüfer raporlarım var ayrıca ramazan ddolayısı ile zaten balıga çıkan az oluyor.
diğer s,iiteler bizi bağlamaz oradan alınan haberlerde burada bizi bağlamaz takma kafana oraları sen biz burada iyiyiz.lütfen takip etmediğin bizleri yargısız infaza sürükleme.buyur sende tut rapor yaz o zaman bizlerde bilgilenelim sende buranın aile fertlerindensin.
teşekkürler rastgele.
AlkisAlkisAlkis
Bekir hoşgeldin.Bizim raporlar bölümüne bir göz at istersen...Wink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bekir...

Hoş geldin...Nerelerdeydin...Smile

Madem kendince bir eksiklik gördün tamamlasaydın bari...Senden öyle bir paylaşım bekliyorum hepimiz hayret edelim...Vay canına...Bu da olurmuymuş diyelim...

Göreyim seni...Beni utandırma...Alkis

Rastgele...
Bul
evet nihat lüfer raporun yeni geldi ama 15 dakka önce yoktu maşallah götürmüssün yıne ramazan cıksın av güzel olacak zannediyorum işallah balık haberinden bıkarız hep beraber
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
Bekircim hoş geldin.
Bırak balıkları biz senden bile zor haber alıyoruz.
Özletiyorsun kendini.Mahcup
Bul
yycolak yazdı:Bekircim hoş geldin.
Bırak balıkları biz senden bile zor haber alıyoruz.
Özletiyorsun kendini.Mahcup
BoboBoboBoboBobo
AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Küçük balık yoksa,büyük balık ta yoktur... ishak BALLICA 4 1,753 12-10-2013, 11:59
Son Yorum: muratkahraman
  Hayatınızın en büyük balık avına ne dersiniz H.A.R.U.N 26 5,228 25-10-2012, 23:56
Son Yorum: ring
  Edremit Körfezi civarında balık avı ziyamutlu 8 6,612 17-06-2010, 20:51
Son Yorum: ziyamutlu
  balık yasagı atilla206 17 2,711 17-06-2009, 10:43
Son Yorum: atilla206
  Çeşme' de balık avı şaraptaki balık 12 4,374 21-07-2008, 23:49
Son Yorum: Ege
  Gece Balik Avi poseydon 3 2,613 25-04-2008, 12:48
Son Yorum: ALTAYLI
  dikkat balık iyice azaldı Koray1110 10 2,353 27-03-2008, 03:09
Son Yorum: yalova tatar
  16/02/2008 cumartesi kim nerde balık avlayacak. istavritci 26 4,220 16-02-2008, 23:57
Son Yorum: H.A.R.U.N
  haftasonu balık günleri GÖKSEN 3 2,060 19-11-2007, 18:19
Son Yorum: balıkçı_
  cumartesi günü tekneyle balık avı yalova tatar 13 3,102 19-10-2007, 14:40
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi