Yorumları: 25,969
Konuları: 290
claver_35 yazdı:saol abi 19 mayısta apandis ameliyatı oldum arkasından haziranın sonunda akciger ameliyatına girdim... 7 saatlik bi ameliyat... çok zor günler geçirdim allah kimseye göstermesin öle bi acı... şuan ilaç tadavisi görüyorum bi müddet şuan sağlığım yerinde çok şükür...
Fahrettin gecmis olsun..su an sagligin yerinde olduguna sevindim
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
benm kan grubum uyuyor ama sağlık problemleri nedeniyle veremiyorum
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Fahrettin operasyonlardan haberimiz yoktu.Geçmiş olsun kardeşim.Senin sağlığının iyi olması hepimizi sevindirir
Mert kardeşimizin kan ihtiyacını ilk olarak radyodan duymuştum.Yalnız ilave bir bilgi de var bu konuda : Eğer Mert'in adı soyadı söylenip kan verilirse başka bir kan grubundan da olsa bağışlar kabul ediliyormuş.Kızılay da Mert'e verilen kanlar kadar kendi grubundan kan veriyormuş . İnşalla bu kardeşimiz de en kısa sürede sağlığına kavuşur

Allah kimseye dermanı olmayan dert vermesin
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
fish or die yazdı:benm kan grubum uyuyor ama sağlık problemleri nedeniyle veremiyorum 
murat senınkı olursa benımde olur ben istanbuldan nasıl yardımcı olabılırım ben vermeye hazırım saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 2
Konuları: 0
mail grubumdaki herkese gönderdim. Linkinizi verdim İnşallah aradığınız kan bulunur
Hastaya acil şifalar dilerim
Yorumları: 211
Konuları: 7
allah yardımcısı olsun acil şifalar dilerim küçük mert'e..
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
işallah aranan kan bulunur.

fahrettin sanada çok büyük geçmiş olsun dostum acil şifalar
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 184
Konuları: 6
claver_35 yazdı:site sakinlerine slm olsun... aranan kan benim kanımdan sanırım yanlız ameliyattan yeni çıktım ve ilaç kullanıyorum eğer olursa veririm... acil şifalar dilerim inşallah bulunmuştur...
saol ama ilaç kullanıyorsan sakıncalı olur.saol
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
LeVrEkCi yazdı:acil şifalar olsun acil bulunur inşallah.toplu email attım 5 dakika içinde 5000 kişye gitmiş olacak.inşallah acil bulunur.
böyle bir imkana sahip arkadaşımız olduğu için çok gururlandım.sağolasın nihat.
hastaya allahtan acil şifalar dilerim.