Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acİl kan laziiiiiiiiim
[B]Acil kan aranıyor! [/B]

[B]İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde yatmakta olan 8 yaşındaki Lösemi hastası Mert için acil olarak +B POZİTİF kan aranıyor[/B]

+B kan çok nadir bulunduğundan dolayı çağrı hayati...

Yardım edebilecekler 0505 558 75 15 nolu telefondan Eylül Özyürek ile irtibat kurabilir...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
ExEnGaZ yazdı:[B]Acil kan aranıyor! [/B]

[B]İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde yatmakta olan 8 yaşındaki Lösemi hastası Mert için acil olarak +B POZİTİF kan aranıyor[/B]

+B kan çok nadir bulunduğundan dolayı çağrı hayati...

Yardım edebilecekler 0505 558 75 15 nolu telefondan Eylül Özyürek ile irtibat kurabilir...

Arkadaşlar bemesajı bir arkadaşım vasıtası ile aldım.Ben değil ama kendisi tanıyormuş.Elinizden gelen bişey varsa sevinirim
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
inşallah acil olarak bulunur..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Merte açil şifalar,inşallah aranan kan bulunur.
Bornova - izmir
Bul
inşallah abi.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
acil şifalar olsun acil bulunur inşallah.toplu email attım 5 dakika içinde 5000 kişye gitmiş olacak.inşallah acil bulunur.
Bul
site sakinlerine slm olsun... aranan kan benim kanımdan sanırım yanlız ameliyattan yeni çıktım ve ilaç kullanıyorum eğer olursa veririm... acil şifalar dilerim inşallah bulunmuştur...
Bul
Mert`e acil sivalar..insallah bulunur...Affet
Bul
claver_35 yazdı:site sakinlerine slm olsun... aranan kan benim kanımdan sanırım yanlız ameliyattan yeni çıktım ve ilaç kullanıyorum eğer olursa veririm... acil şifalar dilerim inşallah bulunmuştur...
a.selam fahrettin hayırdır ne ameliyatı oldun haberimiz olmadı geçmiş olsun.
Bul
saol abi 19 mayısta apandis ameliyatı oldum arkasından haziranın sonunda akciger ameliyatına girdim... 7 saatlik bi ameliyat... çok zor günler geçirdim allah kimseye göstermesin öle bi acı... şuan ilaç tadavisi görüyorum bi müddet şuan sağlığım yerinde çok şükür...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acil kan ihtiyaci LeVrEkCi 6 1,044 19-02-2014, 23:44
Son Yorum: murki
  Acil Durum HAŞİM77 22 3,687 16-11-2012, 00:12
Son Yorum: oguzcanagca
  -eŞkİna taŞi acİl- LeVrEkCi 8 1,971 23-07-2010, 21:11
Son Yorum: araphüso26
  Acİl Kan Ab- Kan Gereklİ fish or die 10 2,590 30-05-2008, 15:06
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: