Sabah erken kalkmıştım,PC başına da haliyle erken geçtim,birkaç yazışmadan sonra gözlerim yoruldu sahile biraz hava almaya indim.Baktım Erol'un tekne denizde,telefon ettim ''gelip alayım mı seni'' dedi ben de hayır dolaşıyorum dedim.10 dakika geçmedi telefon çaldı : köylüm Tatar arıyor.''Mehmet abi ne yapıyorsun''.Sahilde dolaşıyorum dedim,''hadi balığa ben Zafer ile (Zafer77) denizdeyim''dedi.Yok mok derken site iskelesinden beni aldılar doğruca Erol'un teknesinin yanına..Tekneleri birbirine bağladık,balık avlandı,denize girildi gırgır şamata vs..
Ben tabi misafir sanatçıyı oynadım,ne yemlere ne de balıklara el sürmedim.Erol'un olta ile bir kaç kez balık çektim sadece..
Yeterince balık alındıktan sonra döndük ve doğruca Tatar'ın bahçesine domates,elma,şeftali hasadına gittik..
Gırgır fazla olunca tutulan balıkları resimlemeyi de atladık..
Küçük bir de video var..
Memet abi,bu defa sen misafir sanatciyi oynamissin..
ama olsun,muhabbet-girgir..iki tekneyi baglayinca guzel oluyor..
bu sabah bizde Ahmet (mariner8)ile iki tekneyi baglayip biraz muhabbet yaptik..
baliklara ve bahceden topladiklariniza afiyet olsun
rastgele
LeVrEkCi yazdı:av dediğin böyle olacak mehmet abi hem şamata hem balık hem meyveler sebzeler daha ne olsun
Albatros-gr yazdı:Memet abi,bu defa sen misafir sanatciyi oynamissin..
ama olsun,muhabbet-girgir..iki tekneyi baglayinca guzel oluyor..
bu sabah bizde Ahmet (mariner8)ile iki tekneyi baglayip biraz muhabbet yaptik..
baliklara ve bahceden topladiklariniza afiyet olsun
rastgele
Teşekkür ederim kaptan,Ahmet ile sana da afiyet olsun..
orhanekmekci yazdı:İki güzelliği bir arada yaşamışsınız ne mutlu sizlere,denizin yorgunluğunu tatarın şahane bahcesinde atmışsınız.bereketli afiyet olsun
u_boy yazdı:Neye niyet, neye kısmet..
Güzel bir gün geçirmişsiniz Mehmet abi ne mutlu size..
Afiyet olsun..
sizlere helal olsun çok güzel bi gün geçirmişsiniz 3. resimde erden abim tam oltanın altında yüzüyor sanki tatar balığı yakalamışsınız aman dikkat edin zehirlidir kepçeyle alın sandala ölümcül derecede dostluk zehiri vardır dikkat lice sandala alın el sürmeyin ben 13 sene önce bi el sürdüm daha zehrin etkisi geçmedi .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=