Yorumları: 1,564
Konuları: 32
RaPaLaCı yazdı:Nihat,özelden cevaplayacağım.Meselede yönetimle ilgili değil.
sıkıntı biraz hiyerarşiyle ilgili gibi geliyor bana ulaşan bilgilerde.Özele yazacam.
Bazen TBMM bile gizli oturum yapıyor.Yazdığımı okuyunca haklı olduğumu göreceksin.Sonra kamuya açık konuşup tartışacağız tabiiki...
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Mustafa-DANIS yazdı:Olay ne bilmiyorum ama, genele taşınmasından yana değilim. Her insanın mutlaka farklı bir düşüncesi ve tarzı vardır. Ama kişi tabiata ve canlıya saygılı ise ( ki saygısız olanın burada işi olmaz ) mutlaka iyi bir insandr. İyi insan ise kasten birini kırmaz. Bu sebeple bireysel olarak konuşüp anlaşmak en iyisi diye düşünüyorum.
Forumda okuduklarıma göre kimsenin kimseye bir kastı yok. Sadece manasını anlamadığım bir iki yazı var ama onlar da dostlar arası latifeye benziyor.
Bundan önce üye olduğum forumda bi yönetici vardı. Adam biraz takıntılı gibiydi. En ufak şeyden huy kapıyordu. Herkese emir kipleriyle uyarılar gönderiyordu. Birgün benim bi yazımı sildi. Nerde bu yazı diye yeni bir konu açtım. AA bi de baktım konu yerine gelmiş. Ardından bi fırça mesajı. '' Konun alt sıradaymış, iyi bakmıyorsun, bizi suçluyorsun...'' Sonra bi baktım '' bye bye
'' diye bi msj geldi. Sonuç : banlandım. Ben ve içinde moderatörlerden bazılarınında olduğu yaklaşık 10 kişi de görmedikleri için (!) banlandı.
Bu forum yöneticileri ise gerek üslub gerek saygı yönünden örnek teşkil ediyor. Bu sebepten incelediğim forumlar arasından burayı seçtim.
''Türkiye gibi insanlarının kültür ve algılama seviyeliri genelde belli olan ve şark düşüncesinin hakim olduğu göz önüne alınırsa'' AMA bu cümle hakikaten kalbimi kırdı. Dışarıdan hiçbir kuvvetin yıkamadığı şu güzelim ülkenin güzel insanları bu nu haketmiyor düşüncesindeyim.
Ayrıca ''şark düşüncesi'' hangi anlamda kullanılmış acaba anlayamadım. Yalnış bir yorum yazmamak için soruyorum...
Sorunu özelden cevapladım.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar sitede aslında sorun şu burası bir forum sitesidir chat odası ibi her gün fazla katılım oldugundan tabiiki sorunlar sık sık omaktadır.forum sitelerinde bu kadar katılım normalde olmaz burada bence güzel bir katılım var balıkçılık konuşulup bitincede herkes başlıyor balıkçılıgın dışına çıkmaya.
dolayısıylada her olay sorun çıkartıyor bence sorunun temeli burada mesela cahit usta her zaman burada katılım fazla olsun diye konular sürekli yürüsünde yürüsün istiyor tamam güzel de balıkçılıgın dışına çıkmak ne kadar isteniyor bi anketle bakalım en azından neyin ne oldugunu görelim kaç kişi forumda balıkçılık istiyor kaç kişi diger konuları konuşmak istiyor veya daha dogrusu 3-5 kişilik muhabbetler mi herkesin katıldıgı bir sohbetmi daha isteniyor ben bunun için anketi açıyorum birazdan.
bence temel sorun budur .
2. sorunda bence şu kurallarda yazan şeylere uyulmuyor heepimiz samimi arkadaşlıklar kurdugumuz için imzalar,tanıtım yazıları,avatarlar herşey kural dısı olabiliyor sonuç:biz uyardıkmı yasakcı soguk oluyoruz.iyide bu kurallara uyulursa hiç sorun çıkmaski.bi bakın herkesin imzası karma karışık,avatarlara bakın kaçını silmek zorunda kaldım,başlıkla alakasız yerlere konu açılıyor mesela örnegin fıkra bölümünde yemek tarifi oluyor.uyarmamızın sebebi herkes dikkat etsin diye yoksa elimiz kırılmaz düzeltmekle .
lütfen sıkıntısı olan buraya yazsın tüm sıkıntıları bilmek istiyoruz saygılar.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Sorun varsa çözümü mutlaka vardır.Bazı durumlarda sorun kendi içnde bitirilmelidir.Aksi halde büyüme başlar ve asıl sorun anılmazken başka sorunlar konuşulmaya başlanır ve giderek içinden çıkılmaz hale gelir.Kişisel sıkıntıların ortada tartışılmasına katılmıyorum ve hemen kapatılmalıdır.Burada bizleri bir arada tutan ve paylaşmaktan haz duyduğumuz konularla birlikteyiz ne başkalarını bu platforma çekmeye hakkımız var nede kendi içinde gelişen çelişmelere ortak olmaya.Rapalacı'nın konuyu özelde çözmeye çalışması bence çok doğru bir davranış.Sitemizin her geçen gün ileriye gitmesi için gösterilen gayreti de anlıyor ve daha üstte buluşmamızı diliyorum Selamlar
Yorumları: 200
Konuları: 24
levrekçi haklısın
peki siteye chat kısmıda ekleseniz?
bilmiyorum daha önce böyle bişey varmıydı? denendimi?
benimki bir öneri tabii ki
sohbet volursa bence bu tür konu dışı paylaşımlar daha azalacaktır
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
siteye uye olmadan once ariza timin ne anlama geldigini bile bilmiyordum ogle bir muhammete bir sefer katildim arkadasin rahatsiz olmasiyla ozur diledik bitti ben katilimlarimi dikkat ederseniz resimli balikli ve avcilikla ilgili olmasina dikkat ediyorum boyle olmasida gerekir deneyimdeyim acilan konularda birbirine zit gorusler uslubune gore tartisilmadan konusulur bundan kimsenin darilmasina gerek kallmaz mesala levrekci bey le ne guzel konustuk balik bulma cihazi uzerine herkes birbirinin gorusune fikrini surdu saygi duyuldu konu kapandi ben ogle konularda niye birbirine dusmanlik taslandigini anlamiyorum aksine benim hosuma gidiyor herkes gorusunu yayiyor
ariza konularinda dediginiz gibi chat larda msn lerde yapilmasi en uygunu valla yasak oldugunu ben bileydim zaten konunun icine girmezdim gecen gun, benim uye olmamin sebebi balikla ilgili bolumler
bide anlamadigim acilan konularda uslubune gore yapilan konusmalarda veya gorusler veya sakalar ariza olarakmi goruluyor bilmek isterim selamlar
Yorumları: 537
Konuları: 62
Konunun ve problemin ne olduğunu tam anlayamadım herhalde yeni olduğumdandır.Sitemizin adı amatör balıkçı değilmi arkadaşlar?Bilgilerimizin paylaşımı için kurulmadımı bu site ?Bizim chat le ne işimiz var.Herkesin msn adresi mevcut özel konular özel mesajdan kullanılsın.
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
eğer arkadaşlar ben yanlış yaptıysam herkezden özür diliyorum, birde bu gün forumu açamadım forum dağıldı zannettim inanın samimi söylüyorum çok üzüldüm, ama şimdi açıldığını görünce bayram ettim, benim forumla ve hiçbir arkadaşla sorunum yok herkez harika
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Hepinizin bildiği gibi bu sitenin ilk amacı Balıkavı dır. Ayrıca bilen bildiğini öğretmeye bilmeyende öğrenmeye gelir. Bu sitenin hiçbir kimseden bir menfaati yoktur sadace birkaç reklam vardır onlarda günde 1 USD'ye yakın para kazandırıyor yani ticari amacımızda yoktur. Tek amacımız burada güzelk dostluklar kurulsun gönüller bir olsun bilmediklerimizi öğrenip bildiklerimizi öğreterek faydalı olmaya çalışmak fakat oluşan bazı gruplaşmalar sonucunda düzenimiz biraz bozulmuştu. Eski düzeni sağlamak için gerekirse aşırı katı davranıp buradaki huzuru ve düzeni sağlıyacağız. BAzılarımızın bu hoşuna gitmeye bilir fakat burası hepimizin burayı el birliğiyle koruyup geliştirmemiz gerekir.
Aslında bugün forum'u kapatmayı planlamıştım normal bir web sitesi haline çevirecektim gördüm ki birçok arkadaşımız bundan dolayı üzüntü duydu ve bana dile getirdi. Bende bunca emeğin boşa gitmemesi için tekrar devreye aldım. Huzurumuzu bozacak konu ve üyelere bundan sonra tölerans gösteremeyeceğiz.
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Fisherman yazdı:bazı gruplaşmalar sonucunda düzenimiz biraz bozulmuştu. Eski düzeni sağlamak için gerekirse aşırı katı davranıp buradaki huzuru ve düzeni sağlıyacağız. BAzılarımızın bu hoşuna gitmeye bilir fakat burası hepimizin burayı el birliğiyle koruyup geliştirmemiz gerekir.
Huzurumuzu bozacak konu ve üyelere bundan sonra tölerans gösteremeyeceğiz.
size tamamen katılıyorum.daha açık anlatılamazdı