Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkes İçini Döksün
Arkadaşlar son zamanda olan küsmeler darılmalar beni iyice germeye başladı. Bu konuyu açmamın sebebi kim neyden şikayetciyse ve bu şikayetlerine bir çözümü varsa yazmasıdır.

Fakat konuyu tartışmaya götürmeyelim Abi kardeş çerçevesinde yazalım.

Varsa bizim hatalarımız forum eksiklikleri bilelim.
Bul
arkadaşlar kendi adıma konuşacak olursam; benim site ile ilgili hiçbir sorunum yok. aksine bu vesile tüm arkadaşlara yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. çünkü balıkçılığa yeni merak salanlardanım ve ne zaman neye ihtiyaç duysam çok fazlasını burada buldum. yari amatorbalikci.net benim için ikinci bir balık hobisi gibi oldu. çok yazamasam da akşamları siteyi dolaşamazsam bir şeyleri eksik yapmış gibi hissediyorum.
küsüp darılmalar konusuna gelince, bence bu tür olayların yaşanmaması için biraz daha anlayışlı olmalıyız. ne olursa olsun lütfen karşıdakine anlayış gösterelim.
herkese teşekkürler...
bilgin şaşmaz
Bul
Benımde bu sıtedekı hıcbırseyle ve hıc kımse ıle sorunum yok bence gayet guzel bır sıte
Bul
arkadaşlar burayı son zamanlardaki sorunlar nedeniyle açtık kim ne istiyor sitede ne olsun ne olmasın,rahatsızlık veren konu veya kişiler olaylar derdi olan yazsın diye.
herkes açık açık dobra dobra buraya yazsın bizde bilelim ona göre hareket edelim .
herkes içini acık açık döksün lütfen.
Bul
arkadaşlar olayları birazcık bilen olarak ben konuya katılıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin kimseyle bir küslüğü yok biz bir aileyiz ailede bazı görüş ayrılıkları olabilir ama sonuçta ilk önce bireyler görüşleri kendi aralarında çözer ve sonra bu olay aile paylaşılır
Bul
Levrekci yazdı:arkadaşlar burayı son zamanlardaki sorunlar nedeniyle açtık kim ne istiyor sitede ne olsun ne olmasın,rahatsızlık veren konu veya kişiler olaylar derdi olan yazsın diye.
herkes açık açık dobra dobra buraya yazsın bizde bilelim ona göre hareket edelim .
herkes içini acık açık döksün lütfen.

bir defa hiç bir şey kişisel değil,kişiselleştermenin veya alınmanın da bir anlamı yok.Ayrıca Nihat seninle ilgili hiç kimsenin bir problemi olduğunu sanmıyorum.benimse seninle ilgili en ufak bir olumsuz düşüncem yok.Eğer öyle olmasaydı,sana beraberce bir arkadaşı ziyarete gitmeyi önermezdim.Bunlarla birlikte tabiiki benim ve bazı arkadaşlarımın (benimle paylaşanlar için) sıkıntıları var tabii ki.benim deyok tur diyemem.Ben her yerde ve her şart altında,kimseden korkmadan her şeyi konuşan bir insan olmama rağmen buraya bir şey yazarken,gerçekten tedirginlikle yazıyorum.bazı arkadaşlarla yaptığımız en basit espiri veya hikayevi yazılar bile,anlamsızca başka yerlere çekile biliyor.espiri yapmak,nükte yapmak aslında bir meziyettir ve samimi arkadaşlar ve dostluk ve hoş görü ortamlarında olabilir.mamafi yinede bundan rahatsız olacaklar olabilaceği düşünülünse (ki Türkiye gibi insanlarının kültür ve algılama seviyeliri genelde belli olan ve şark düşüncesinin hakim olduğu göz önüne alınırsa) bu rahatsızlıklara meydan vermeyecek şekilde sohbet ortamlarının oluşturulabileceği ortamlar düşününülebilir.
Bul
ibrahim abi senin yazdıgın hiçbir konu silinmedi engellenmedi bildigim kadarıyla sen nerede ne yapman gerektigini bilen birisin ve zaten mantıga aykırı birşey yapmassın.benim veya diger arkadaşların sildigi engelledigi olaylarda kesin mantık dışı birşey olmuştur ki engellenmiştir.haa bazen site amacının dışında olaylar yaılıyor bunlarıda siteyle alakası olmadıgı için engelleniyor.yoksa yasakçı mantıgı yok aramızda kimse kimseyi yasaklamıyor .ben dün bir yazı yazdım lütfen imzaları daha basitleştirin konular karışıyor dedim kimsenin umrunda degil ben bunu yasak oldugu için degil sorun çıktıgı için amacından şaştıgı için yazdım ama ne yazık kimse umrunda olmadı.
bu nedemek benim için şu demek: sigaramı yere atarım yerlere tükürürüm arabamla kemer takmam ve 200 den aşagıya düşmem demek kural tanımam demek.
ki ben 3 ay öncesine kadar yinede kimseye hiçbir uyarıda bulunmadım ban atmadım,konu kitlemedim kapatmadım.
3 aydır bu sorunlar rahatsız edicek şekilde devam ediyor demekki ya yönetimde ya üyelerde bir sorun var ve bunu hepberaber çözmeliyiz.
benim kimseyle kimseninde benle sorunu oldugunu zannetmiyorum(üyelerle)ben her zaman mantıga uygun hareket etmeye çalışıyorum bu böylede devam edecek.
Bul
Nihat,özelden cevaplayacağım.Meselede yönetimle ilgili değil.
sıkıntı biraz hiyerarşiyle ilgili gibi geliyor bana ulaşan bilgilerde.Özele yazacam.
Bul
ibrahim abi isim ler artık önemli degil bence herşeyi yazalım herkes rahatlasın bence ama illa özele yazarım diyorsan 1 saat işim var gelince msn de konuşalım ama buraya yazmanı daha çok isterim açıkçası
Bul
Olay ne bilmiyorum ama, genele taşınmasından yana değilim. Her insanın mutlaka farklı bir düşüncesi ve tarzı vardır. Ama kişi tabiata ve canlıya saygılı ise ( ki saygısız olanın burada işi olmaz ) mutlaka iyi bir insandr. İyi insan ise kasten birini kırmaz. Bu sebeple bireysel olarak konuşüp anlaşmak en iyisi diye düşünüyorum.
Forumda okuduklarıma göre kimsenin kimseye bir kastı yok. Sadece manasını anlamadığım bir iki yazı var ama onlar da dostlar arası latifeye benziyor.
Bundan önce üye olduğum forumda bi yönetici vardı. Adam biraz takıntılı gibiydi. En ufak şeyden huy kapıyordu. Herkese emir kipleriyle uyarılar gönderiyordu. Birgün benim bi yazımı sildi. Nerde bu yazı diye yeni bir konu açtım. AA bi de baktım konu yerine gelmiş. Ardından bi fırça mesajı. '' Konun alt sıradaymış, iyi bakmıyorsun, bizi suçluyorsun...'' Sonra bi baktım '' bye byeSmile '' diye bi msj geldi. Sonuç : banlandım. Ben ve içinde moderatörlerden bazılarınında olduğu yaklaşık 10 kişi de görmedikleri için (!) banlandı.
Bu forum yöneticileri ise gerek üslub gerek saygı yönünden örnek teşkil ediyor. Bu sebepten incelediğim forumlar arasından burayı seçtim.

''Türkiye gibi insanlarının kültür ve algılama seviyeliri genelde belli olan ve şark düşüncesinin hakim olduğu göz önüne alınırsa'' AMA bu cümle hakikaten kalbimi kırdı. Dışarıdan hiçbir kuvvetin yıkamadığı şu güzelim ülkenin güzel insanları bu nu haketmiyor düşüncesindeyim.
Ayrıca ''şark düşüncesi'' hangi anlamda kullanılmış acaba anlayamadım. Yalnış bir yorum yazmamak için soruyorum...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  herkes meraya götürülür mü? avcıhakan 20 4,401 11-07-2013, 20:14
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi