Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazan için ne ararsan var.
Bizlerden kimse üstün olamaz.Üstün derken ne anlamda.?
Bul
abim cok uzun surcek konu basliklarinin turkcesini yazayim resimler gosteriyor takilan arkadas olursa yardimci olurum bunlarin hepsinin aciklamasini yapmam imkansiz cok uzun olur
carp fishing bait sazanin yemleri
fishing medhods balikciliktaki yontem
float fishing mantarla yapilan balikcilk
carp hooks sazanin igneleri
boilie recipes yapay yemlerin yapilmasindaki tarif
flavourand more chemical un ve cok kemikil (ilac gibi bir anlami var )yapilan yemler
bunlar ana baslikta atilanlarin turkcesi cok aciklamalari var resimlere filan bakin merak edilen konularin kisacasini yazarim
Bul
anlatmak istedigim siz ingilizcesini yazin ben aciklarim koca sitenin kisaca bir yorumunu yapmam imkansiz gozukuyor bu sekilde benim icin cok basit olur tesekkurler
Bul
vetilmed yazdı:Bizlerden kimse üstün olamaz.Üstün derken ne anlamda.?
ustun derken kuspe imalatinda demek istedim hehehehehe
saka
sazani yakalama usullerinden demek istedim saygilarimla
Bul
Siteden bilgileri kim dilimize çeviriyor. ?
Bul
vetilmed yazdı:Siteden bilgileri kim dilimize çeviriyor. ?
istediginiz bilgilerin ingilizcesini yazin hemen cevireyim arkadasim konu basliklarini turkcesini cevirdim bir goz gezdirin ben burdayken istediginiz seyin tercumanligini hemen yaparim
butun sitenin tercumanligi 6 ay surur gibi gozukuyor bos vakitlerimde ugrasmamla
selamlar
Bul
Boili'de kullanılan malzemeler ve yapılma şekli,Teşekkür ederim.
Bul
vetilmed yazdı:Boili'de kullanılan malzemeler ve yapılma şekli,Teşekkür ederim.
semolina ,puding e kullandiklari un ,soya fasulyesinden yapilma un ,pirinc unu 2ml berry ismini bende unuttum dere boylarinda dikenli agacin uzerinde yidigimiz iste ondan yapilan kucuk sisede sattiklari malzeme 5ml scopey turkcesini bilmiyorum sozluge bakman gerekir 2ml intense sweetener tatlandirici ve orta buyuklukte 4 yumurta hanimlarin kullandiklari renk katici bunlari hamur sekline getirip kucuk parcalar haline getirip kaynatiyoruz kurutup posetlerin icinde dondurucuya aliyoruz
bunun yaninda kus yeminden balik yemlerinden ozellikler alabalik tesislerinde kullandiklari paletler, cok turlu cekirdek (tohum)karisimindan ve hayvan yemlerinden ,,kopek kedi buskuviti ,ve meyve (muz)bunlardanda yapay yem yapiyorlar veya ayni malzemeye katki yapabilirler ilk resimdekine dikkat ederseniz kucuk sisede cok az derecede kattiklari malzemeyi hic gormedimkizarkadasim avusturalyali ona da sordum bilgisi yok bide ohtopus ve murekkep baliindan yapilan balik yemlerindende katilim yapiyorlarmis ancak cok pahaliymis sisesi 17 ingiliz silinnmi oranin parasi neyse kattiklari malzemeler ulkesinde nerede bulanabilecegini yazmis ben burda hic gormedim kizarkadasim alisverisi yaptigindan onun bilgiside vazla oda hic gormemis duymamis
kuspe en guzeli cok zahmetli yapimi bide bunlari nasil kancaya taktiklarini gormenizi isterim kucucuk poset gibi bir sey yapmislar igne yaninda ayri sekilde duruyor resimlerde gorursunuz kisa ve oz anlatmak istedimumarim yardimci olmusumdur selamlar
Bul
Teşekkür ederim.Yararlı olur.
Bul
bahri bende baktımda çok uzun yazılanlar

ve bir çok şeyi tam olarak anlayamadım

ismini bilmediğim bir çok şey var

birde vanilyadan bahsediyorlar hem renk hem koku veriyormuş

ama gerçekten çok uzun bir anlatım var tercüme etmek çok uzun sürecek
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekne kayıtları için af istiyoruz LeVrEkCi 12 2,985 27-02-2015, 12:17