Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yaban tv ye tepki
saat 23.50 civarı izmirden nail yaltırık adlı bir balık katliamcısının videosunu yaban tvde izledim tutulan sazan balıklarının hepsi limit altı ve küspeli olta ile yapılmakta idi. tepkimi koymak için yaban tv genel müd.tolga beye mesdaj attım. cevap gelecekmi nekadar duyarlı olduklarını burada yine sizlerle paylaşacağım işte gönderdiğim mesaj
tolga beyin mail adresi:tolgaeratak@yabantv.com

Tolga bey iyi akşamlar eskişehirden Hüseyin xxxxxxxx
çarşamba gecesi saat 23.50 civarında sizlerden gelen programında izmirden Nail YALTIRIK adlı bir beyin sazan avı videosu televizyonunuzda yayınlandı. tutulan sazanlar 2/2 tebliğe göre hem limit altı hemde küspeli olta ile yapılmaktaydı. videonun bitiminde kendisinin doğaya saygılı katliam yapmayan bir insan olduğunu anlatmaya çalışan nail adlı bey, katliamaın dik alasını yapmakta ve sizin televizyonunuz aracılığı ile tüm türkiyeye yayınlanmakta idi..Kara avında katliam yapanlara torbacı tanımlanması yapılırken balık avı yapanların kurallar ve kanunlar dışı av yapmalarına yaban tv tarafından göz mü yumulmaktadır.bu programı yapan hanımefendinin nail beye doğaya saygısından dolayı teşekkür etmesi nasıl açıklanmalıdır. hanım efendinin 2/2 tebliğden haberi olmadan böyle bir videoyu yaban tv de yayınlamasına izin vermeniz insanları yasa dışa ava teşvik ettiği kanaatını taşımaktayım.Yaban tvnin balık avı videolarında daha dikkatli olmasını gönderilen videolar gönderenleri bağlar sorumluluk onlarındır gibi laflara sığınılmamasını rica eder tekrar iyi akşamlar dilerim...

www.amatorbalikci.net adlı sitedede kanalınız hakkında bir konu açarak kamu oyunu bilgilendireceğim. belki yazdıklarımı dikkate bile almayacaksınız.fakat 2/2 tebliğ dışı yapılan yayınlarda tepkimi koymak için sizlere yazacağıma yukarıda lnkini verdiğim sitede eleştirilerime devam edeceğime emin olabilirsiniz

tel.0536xxxxxxxx
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hüseyin abi sen de art niyet arıyorsun yawHappybelkide bohçacıyı teşhir amaçlı yayınlamışlardırGulumse
şaka bir yana her zaman yayınlarında avcı-bohçacı ayırımını dile getiren bu kanal bu tür gönderileri daha dikkatli bir şekilde gözden geçirmeliydi..hassasiyetinden dolayı tebrik ederim abiAlkis
Bul
Hüseyin abi öncelikle duyarlılığın için teşekkür ederim Alkis.
Bahsettiğin kanalı fazla izleme imkanım olmasa bile denk geldiğim zamanlardada hep katliamcıları ve sirkülere aykırı av videolarını izledim.

Hani bir laf vardır; deveye sormuşlar niye boynun eğri oda nerem doğruki demiş Siyirdim
aynı mesele.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Hüseyincim,
Tepkine aynen katılıyorum.Rolleyes
Bir yolunu bulup bende senin gibi oraya bir mail atacağım.76
Duyarlılığın için seni kutluyorum.Sağlıklar.Alkis
Bul
Hüseyin,gösterdiğin duyarlı tepkin için kutluyorumAlkissenin yapdığını 2/2 nolu tebliği takip edenlerinde aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyorum.
Bornova - izmir
Bul
eline sağlık hüso abi nasıl böyle bir yayın yapabilirler anlamıyorum sonuçta bu kuralları koyan devlet ve uyulması lazım.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
yaban tv ne yazık bunu herzaman yaptı ve yapmaya devam ediyor,işin komik tarafı bazı balıkçılık siteleride yaban tv ile beraber hareket ediyor daha komiğide o sitelerde bizim gibi amatörbalıkçılar yazmaya devam ediyor.
yaban tv ye giden tüm avlar yayınlanıyor demekki tamamen yayını doldurmak amaçlı hareket ediyorlar ama bence 2/2 tebliğe uygun hareket etseler bizler bile av raporlarımızı onlara göndereceğiz.ben şimdiye kadar 1 kez video gönderdim onunda yayınlanmaması için sonrasında email gönderdim dahada göndermedim göndermemde çünkü 2/2 ye ve doğaya saygısı olmayan bir kanal ile benim ilgim alakam olsun istemiyorum.evimde kanal çıkıyor ve her açtıgımda ya kara avında ya oltacılıkta devamlı kurallara uymayan avları yayınlıyorlar.
dostum onlar senin yazını okusada sana usturuklu bir cevap yazarlar yada belkide yazmazlar bile.yinede duyarlı davranışın için tebrik ederim teşekkürler Alkis
Bul
Yaban TV bunu hep yapıyor, tutulan alabalıklarda bile günde 3 tane ve 20 cm. limit varken torbaları dolduruyorlar resmen.Sad Güzelim alabalıkları gazeteye sarıp çantaya koyuyorlar. O işle uğraşıyorlar madem insan güzel bir sazdan çanta edinir.
Bul
Yaban tv bunu hep yapıyor 2.2 tebliği hazırlayanlarda uyuyor..
Ama biz amatörler uyumuyoruz ve takipçisi olmayada devam edeceğiz..

Hüseyinim seni kutluyorum ve yolladığın dilekçeye aynen katılıyorum..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abi ben 2 senedir izlemiyorum elle balık avınıda marifetmiş gibi yayınlıyolardı hala yayınlıyolarmı bilmiyorum rezalet sahibi olmese belki bukadar duarsız olmazlardı.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yaban Tv Ve Bİz ERDEMYILMAZ 20 3,614 28-03-2008, 09:46
Son Yorum: balıkcızakir1
  Yaban Tv Eşkiya Hunter 19 2,810 01-09-2007, 20:47
Son Yorum: albatrossdeniz
  yaban tv hk. mudanya 20 4,342 09-01-2007, 12:00
Son Yorum: derhan