Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yaban Tv
Dün gece saat 2.00'da yaban tv.de bir balık avı izledim.Ankaranın güdül ilçesinde el ile balık avı yapan şahıslar iki buçuk saat içinde kırkbeş elli kiloya yakın balık tutmuşlar kendi ağızlarıyla söylüyorlardı.Bu sirkülere ne kadar uyuyor bilmiyorum ama her gelen kırkbeş elli kilo yakalarsa birde bu halka gösterilirse yayın yapılırsa ilerde ne kadar balık kalır oltacılara bilmiyorum.Dikkatimi çekti sizlerin huzuruna sunmak istedim bu konuyu.
Saygılar Sevgiler.
Bul
tvde güdül diyorsa .burası kirmir çayıdır.ve elle bu şekilde yakalamak çok kolay.ama abartacak kadar yakalanıyorsa tutanlarda bunu tvde yayınlayanlarda ayıp etmişler.olmaz bu kadar.
Bul
Yaban tv ile ilgili burada daha önceleri de konu açıldı zaman zaman böyle kötü örnek olucak programları oluyor kendilerine kişisel olarak mail yoluyla eleştirilerimizi yollayan arkadalarımız oluyor ben dahil. Bu bir anlayışın göstergesidir. Biz şurada sirkülere uyma konusunda bu kadar hassasiyet gösterirken onlar bunu yapıyorlar. İşte anlatmak istediğim bu anlayış. Bu sitede üye olan arkadaşlarımızın tamamına yakını doğaya ve çevreye duyarlı insanlar. Eğer hayvanları ve çevreni sevmiyorsan senin içinde eksik çoktur kardeşim.Allah acısın ne diyelim
Bul
her zaman alisveris ettigim olta malzemecisine musteriler resim asarlar yakaladiklari en iyi avlari ,bende gittim gemfish lerin resimlerini asayim dedim ,adamla o kadarda samimiyim valla asmadi sirkulere uymuyor diye hehhe
tv de olsa idamlik yaparlar heralde beni burda,memleketimizin insanlari cok sansli o bakimdan her konuda serbest,biz burda gece 2 de bile trafik lambasinda kirmizi isikta duruyoruz ,onuda turkiye de ogrenmistim kirmizi isikta durdum diye korna calmislardi
Bul
bahri abi süpesin yav bu iş yoğunluğunda güldürdün ne diyeyim ama keşke bizim buralarda da aynısı olsa keşke insanlara o bilinç yerleşse tv de bile buna dikkat edilmediğine göre daha çooook ekmek yememiz lazım herkes eski avlarında bahsedip duru şöyle büyük balıktı böyle güzel avdı diye ama kimse sormaz kardeşim yasaklara uydunuzmu ufaklarını bıraktınızmı sirkülere riayed ettinizmi diye ondan sonra vay efendim ne imiş balık kalmamış kalmaz tabi çoçuklarımızı geçtim bizler bile balığa hasret kalıyoruz artık
Geçen ay yasak olmasına rağmen volici tutmuş bir leğen dolusu eşkina ve mırmır %90 havyarlı en küçüğü 1 buçuk kilo çok iyi av yaptı diyor utanmadan ya arkadaş ne olurdu bir ay sonra yakalasan o balığıda seneyede balık yesek ama yok deniz büyük balık nasıl olsa olur mantığı allah akıl fikir versin ne diyeyim AMA BU KAFA DEĞİŞMELİ ARTIK
Bul
walla açıkçası balıkları bazen geriye bırakmaları bana çok koyuyor ama belli bir kota da olması çok güzel ;
ama hiçbir zaman aklımın ermediği o masum hayvanları silahla vurmak
Avcılara saygı duyuyorum zira ben de balık avlıyorum ama
hiç bir türlü bir canlının eğer mecburiyet yoksa öldürülmesini aklım almıyor ve kabullenemiyorum.
belki bazı arkadaşlar alınacak bu sözlerime ama sadece bir odaya asmak için o canlıların öldürülmesini kesinlikle onaylamıyorum.
Aynı şekilde ihtiyaçtan fazla balık avlanmayı da onaylamıyorum.
Zira hatırlarsınız o güzelim yunus balıklarını......
Bul
harbiden bayağı abartmışlar, büyük ihtimal görüntüleri gören oraya akın etmiştir
Bul
Yaban Tv: "haaaa bi de o vardı dimi"

Zaten bu Tv kara avından başka hiç bir sirkdüden hiç bir balıkçılıkla ilgili yasaklardan sorunlardan bahsetmedi ki ben devamlı bakıyorum. Konu çulluktan açılınca devlet meselesi gibi görüyorlar. Toplantılar yapıyorlar. Yargılama yapıyorlar. Ama deniz avından bir haberler. Sadece reyting amaçlı koyuyorlar bence. Orada hiç kimsenin bizden haberi yok. Av deyince sadece silah akıllarına geliyor bence. Deniz ne olacak dedin mi "haaaa bi de o vardı dimi" düşüncesine sahipler
Bul
boranmursel yazdı:bahri abi süpesin yav bu iş yoğunluğunda güldürdün ne diyeyim ama keşke bizim buralarda da aynısı olsa keşke insanlara o bilinç yerleşse tv de bile buna dikkat edilmediğine göre daha çooook ekmek yememiz lazım herkes eski avlarında bahsedip duru şöyle büyük balıktı böyle güzel avdı diye ama kimse sormaz kardeşim yasaklara uydunuzmu ufaklarını bıraktınızmı sirkülere riayed ettinizmi diye ondan sonra vay efendim ne imiş balık kalmamış kalmaz tabi çoçuklarımızı geçtim bizler bile balığa hasret kalıyoruz artık
   Geçen ay yasak olmasına rağmen volici tutmuş bir leğen dolusu eşkina ve mırmır %90 havyarlı en küçüğü 1 buçuk kilo çok iyi av yaptı diyor utanmadan ya arkadaş ne olurdu bir ay sonra yakalasan o balığıda seneyede balık yesek ama yok deniz büyük balık nasıl olsa olur mantığı allah akıl fikir versin ne diyeyim AMA BU KAFA DEĞİŞMELİ ARTIK
bir kac yorum daha yazmak isterdim ama vatan haini gozuyle bakiliriz sonra ,siteye ilk kaydimda o anlayislada karsilasmistim ,gercekleri gormemezlikten gelmemiz gerekiyor gerektiginde mursel ,
Bul
Ben Yaban Tv de bu tarz yayınlar cok seyrettim.Adamlar sırkulere kesınlıkle uymayan yayınları yayınlamaktan kacınmıyorlar.Boylece avcıları da tesvık edıyorlar.Onlara dıyecek soz bulamıyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yaban tv ye tepki araphüso26 43 6,898 15-07-2009, 00:53
Son Yorum: araphüso26
  Yaban Tv Ve Bİz ERDEMYILMAZ 20 3,610 28-03-2008, 09:46
Son Yorum: balıkcızakir1
  yaban tv hk. mudanya 20 4,339 09-01-2007, 12:00
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi