Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3-4-5 temmuz söğüt barajı
yer Confusedöğüt barajı
tarih:3-4-5 temmuz 2009
yem: konserve mısır, süt mısırı,aşürelik göce
malzemeler: pelikan misina50ve 35lik owner 1no iğne
haşere durumu: kene yok
balık durumu:her yer sazan çapağı
ekip: halil abi ,uzun ahmet,melek sezaive ben
senelik iznimin son günleri uzun ahmet e cuma gününden balığa gidelim dedim. mesai yapacağını söyleyince uzun ahmetin ağabeyi halil abi ile söğüt göletine doğru yola çıktık.avlanacağımız bölgeye vardık daha önceden kaynattığım mısırları suya boca ettik. makaralı ve göl kamışlarımızı suyla buluşturduk.çok zaman geçmeden sazan çapakları oltaya vurmaya başladı.3 gün içerisinde saymadım ama 70-80 adet balık tarafımdan suya geri iade edildi. cumartesi sabah saat 07 civarı ilk güzel vuruş emektar 18 yıllık sılstar teleskopik kamışa bağladığım oltama geldi. güzel bir mücadele sonucu kepçeleyerek aynalıyı hapise koydum. 2 kg civarı bir aynalı...tamam dedik olacak fakat arkası gelmedi.cumartesi akşam uzunlar geldi halil abiyi uğurladık .pazar sabahı umutla bekleyişler ama nafile yine yok belki toplam saldığımız aynalı ve normal sazan çapakları 200 adeti buldu ama süper mantar(şamandıra)keyfi yaptık her vuruş yeni bir umuttu.. pazar günü akşama üzeri geri döndük. uzun ahmetime ve melek sezaiye bu haftada beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederimSefiombakalım haftaya nasipse neler olacak?

thunderbolt nedim bir senedir yeni anten ile uğraşıyon bir şeyi halledemedin ama uzun anten işini iki dakikada halletti sağolsun. son iki resimi bir inceleeeeSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
resimlere devam

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
hüseyin sabrına hayranım sonunda bir tanede olsa güzel bir aynalı sazan yakalamısın,güzel bir keyif yapmışsınız,arkadaşlarını,sezai ve ahmet tebrik ederim, haftaya işşallah balık yönünden dahada güzel haberler olur,rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Ekip şahane balık bahane Hüseyin,o çapaklar elbet ileride size duyarlılığınızın karşılığını verecektir.Yine de sizin orada pineklemenize razı olmayıp biraz olsun heyecan vermişler.Aynalının da maşallahı var bu ekip tek aynalıya kalmaz.DEVAM..
Arkadaşlara selam..
Bul
aahmet yazdı:hüseyin sabrına hayranım sonunda bir tanede olsa güzel bir aynalı sazan yakalamısın,güzel bir keyif yapmışsınız,arkadaşlarını,sezai ve ahmet tebrik ederim, haftaya işşallah balık yönünden dahada güzel haberler olur,rastgele.
teşekkür ederim ahmet abi insan bir işi severek yaptığı zaman sabıra gerek kalmıyor zaten.Wink Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Çok güzel bir gün geçirmişiniz.Hele Arkadaşlar ile beraber olmak çok daha güzel..
Balık nasıl olsa tutulur.
Anten bir harika olmuş.Çekmediği yayın yoktur onun..Happy

Her gününüzün böyle mutlu ve bereketli olmasını dilerim.

Selamlar..
Bul
Umarım izninin hepsini bitirmemışsindir arap,sizin sezon yeni başlıyor daha ısınma turlarındasınız.AlkisAlkishafta sonununda keyfini çıkarmışsınızSeerfbidaki avlarınızın bereketli geçmesi dileğimle,rastgeleGulumse
Bornova - izmir
Bul
Huseyin guzel bir balikcilik,guzel bir group ile guzel muhabbetler olmus..Allah muhabbetinizi daim etsin...Aynali`da guzelmis hani....bir dahakine daha coklarina ve buyuklerineSeerf
o anten ne tutuyor?
Bul
arabım bereket versin Alkis şükür kavuşturana der onuda salardım ben Siyirdim ekibe teşekkürler sarı kadir yokmuş yanınızda göbek te yok ekipte eksik var ama iyi dinlence olmuş daha bollarına ve güzellerine kısmetse Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ahmet abi zaten balığa değil güneşlenmeye gelmiş abi baksana giymiş şortları yatıyoSiyirdimbalıkta gelmez tabii.Smilebalık azda olsa piknik mahiyetinde güzel bi 3 gün geçmiş...antremanların sonunda güzel maçlar gelecek inşallahAffet
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,104 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  16.06.2012 Çomar Barajı AmatörBalıkcı19 21 2,780 19-06-2012, 17:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Bayındır barajı; murki 36 7,411 27-09-2011, 11:48
Son Yorum: murki
  21.08.2011 asartepe barajı balık avı sciftcan 23 6,088 24-08-2011, 10:18
Son Yorum: bucalı