Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
canlı fotoğraflar......
dostlarım uzun süredir yapmak istediğim,ama maddi sıkıntılardan dolayı benim yapmak istediğim en büyük hobim......su altı fotoğrafçılığı ve bir kaç örnek...
kaynak belirtemiyorum....uzun zamandır bilgisayarımda kayıtlı çeşitli scuba dalış sitelerinden alınmadır......
Bul
MABER yazdı:dostlarım uzun süredir yapmak istediğim,ama maddi sıkıntılardan dolayı benim yapmak istediğim en büyük hobim......su altı fotoğrafçılığı ve bir kaç örnek...
kaynak belirtemiyorum....uzun zamandır bilgisayarımda kayıtlı çeşitli scuba dalış sitelerinden alınmadır......

aytekin arkadaşım güzel resimler paylaşımın için tşk
Bul
resimler cok harika maber bey 4 sene once kursumu yapmistim dalgic icin ilk dalisimizda deniz atini gormustum yaklasik yarim metre boyundaydi o kadar buyuk olduklarini bilmiyordum karnini oksadik parmagimizla inanilmaz bir duygu suyun altinda degisik bir dunya
yine yapmak cok isterdim kilic cok ilgimi cekti o kadar kucuk boyda olani resimlerde bile gormemistim dusununce 180 kg kadar ulastigi imkansiz gozukuyor saygilarimla
Bul
çok güzel fotoğraflar.tanıdığımız balıkların su altı resimlerini görmek güzel.devamını beklerim kendi adıma.
bilgisayar balığıda ilginç.
Bul
abim harika resimler paylaşım için teşekkür benimde içim gidiyor ama sualtınla uğraşmak için zaman ve para
Bul
vay be artık ne akıllı balıklar var bilgisayar kullanıyorlar baksanıza nerede ne kadar balıkcı var diye he he he
Bul
biz ne kadar cok teknolojiden yararlansak baligi yakalanmak icin onlarda yakalanmamak icin yararlaniyorlarDovsHehehe
Bul
güzel resimler paylaşım için teşekkürler
Bul
güzel bir dünya su altı, resimlerde harika
Bul
Cok guzel resımler .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezon bereketli başladı... günün canlı yayını avcıhakan 21 5,485 11-07-2014, 11:41
Son Yorum: bucalıfikret
  canlı radar yalova tatar 18 3,300 14-05-2007, 21:59
Son Yorum: Lakerda
  yeni fotoğraflar lüferci1907 27 6,448 22-02-2007, 23:31
Son Yorum: rusan
  arkadaş lar birkac yazdan kalma fotograflar hulusi türk 12 3,004 13-02-2007, 22:04
Son Yorum: kılçık
  SU ALTINDA ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR... ANTALYALI07 16 3,228 25-11-2006, 21:30
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi