Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
canlı radar
buda benim kanki arkadaş emekli nerde balık kendisi orda  bende bakarım apo reis nerde  bende ordayım kesinlikle şaşmaz ondan çok şey öğrendim  bizim burda balığa çıkacak teknelere bakar reis teknesi yok tatar ın tekne yok herkes balığa çıkar bizim yanımıza ondan sonrada gırgır başlar tekneden tekneye geçmeler falan tam bi cümbüş olur .sandalın önünde oturan beni bi saat beklemiş dönmeyince tatar balığı buldu diye gelmiş
Bul
herkese böyle bir arkadaş lazım Bobo
Bul
bi tanıdıgımanlatmıştı eskiden radar yokken reisler tekneden balıgın kalabalık gölgesine göre gittigi yönü bile bilir önüne ag serermiş eski reislerden kim kaldıı
Bul
kesinlikle haklısın nihat bu da son reislerden biri dedim ya çok şey öğrendim kışın bile balığa çıkarız bazen boş dönülmez denizden
Bul
muhabbetiniz daim olsun...
Bul
böyle bir radarda bize lazım ...fazla varsa birtanede ben alayım...şaka şaka...
Bul
böyle radarların kıymetini bilmek lazım hemen koruma altına alınması gerekir rastgele
Bul
benim babam mehmet reis fena radardır kenarda sabah kalkar oglum tam lüfer havası kahvaltını etmeden git der balık tutyarım bazende oglum acele etme bugün kimse balık tutamaz der tutamazda yılların tecrübesi havanın esişine güneşe buluta denizin yönüne akıntısına göre anlıyor bende baya baya kapmaya başladım ama sanırım yaşarsam bi 50 yaşımda bende baya radarlık yaparım allah başımdan eksik etmesin allah gecinden versin reis saglam reistir balık sözkonusu olunca korkulur ondan.
Bul
levrekci yazdı:benim babam mehmet reis fena radardır kenarda sabah kalkar oglum tam lüfer havası kahvaltını etmeden git der balık tutyarım bazende oglum acele etme bugün kimse balık tutamaz der tutamazda yılların tecrübesi havanın esişine güneşe buluta denizin yönüne akıntısına göre anlıyor bende baya baya kapmaya başladım ama sanırım yaşarsam bi 50 yaşımda bende baya radarlık yaparım allah başımdan eksik etmesin allah gecinden versin reis saglam reistir balık sözkonusu olunca korkulur ondan.

nihat ben seni alayım yanıma nedersin baksana biz bütün aletleri kapatırız o zaman bir ton para veriyoruz cihazlara.BoboBoboBobo
Bul
afala yazdı:
levrekci yazdı:benim babam mehmet reis fena radardır kenarda sabah kalkar oglum tam lüfer havası kahvaltını etmeden git der balık tutyarım bazende oglum acele etme bugün kimse balık tutamaz der tutamazda yılların tecrübesi havanın esişine güneşe buluta denizin yönüne akıntısına göre anlıyor bende baya baya kapmaya başladım ama sanırım yaşarsam bi 50 yaşımda bende baya radarlık yaparım allah başımdan eksik etmesin allah gecinden versin reis saglam reistir balık sözkonusu olunca korkulur ondan.

nihat ben seni alayım yanıma nedersin baksana biz bütün aletleri kapatırız o zaman bir ton para veriyoruz cihazlara.BoboBoboBobo

reis seve seve gelirim emrin olurda daha pişmem lazım bi 10 sene sonra tam olurum inşallah Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezon bereketli başladı... günün canlı yayını avcıhakan 21 5,614 11-07-2014, 11:41
Son Yorum: bucalıfikret
  canlı fotoğraflar...... ANTALYALI07 12 2,666 25-01-2007, 00:10
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi