Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26-28 hazİran 2009 İsparİ,eŞkİna
cuma günü erol abi ile caddebostana gittik bi dünyada teke çıkardık ama bir tık bile olmadı,bir ispari aldım o kadar toparlandık döndük eve..dün akşamda erol abiyle yine karalaştırdık yeni bir mera deneyelim dedik..erol abide boru kurdu vardı fakat hepsi ölmüştü,birazda teke çıkartım..yer çok güzel görünüyordu ama derinliğini beğenmed.m çok sığdı.hava karamadan biraz kıraça yakaladım,sonra şamandıralı takıma ince 0.15 e 0,15 3 köstekli takım taktım..teke ve boru kurdu ile karışık olarak yemledim amaç ispari idi..fakat ispari alamadım..çırçır,horozbina ve kıraçalardan takım rahat durmadı..havanın kararmasına çok az kala hemen takımı değiştirdim ve eşkina ya döndüm..uzun süre bişi olmadı.yedek oltrayada mezgit takımı taktım boru kurduyla yemledim yakın mesafeye indirdim ve bir ispari aldım..23.30 gibi toplanmaya başladım tüm malzemelerimizi toparladık sadece yedek olda suda mezgit takımlı yani.ölü boru kurtlarını bolca taktım,dedim erol abi 2 dk daha dursun demeye kalmadı gümmm diye indirdi ..çok zorladı balık ince takım karanlıkta balık suyun içinde bembeyaz görününüyordu.valla levreği kaptım dedim ama yaklaştıkça eşkina olduğunu anladım..son saniye golü attım ve erol abi herzmanki gibi çok ballısın dedi.ve evin yolunu tututuk..bugünde aynı yere istavrit avı için gittik gittiğmize değmedi..çok azdı..havada bozmaya başladı hemen kaçtık..çarşam günü Allah kısmet ederse kalyon otel önünde bakıcaz eşkina ve karagöze..herkese saygılar..rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
..................................

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
yarın akşam altunuzadede bozuk olan bilgisayarımı almaya gideceğim bir plan olursa bi alo de ozan.
son dakika golün güzel olmuş afiyet olsun
bereketli olsun rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:yarın akşam altunuzadede bozuk olan bilgisayarımı almaya gideceğim bir plan olursa bi alo de ozan.
son dakika golün güzel olmuş afiyet olsun
bereketli olsun rastgele Alkis
tamam abi bir plan olursa ararım..evet iyi oldu son saniyede olması güzel oldu..zaten som yemleri takmıştım gelirse gelir dedim ve geldi..ama bu avlar kesmiyor beni.daha büyük balıklar tutmam lazım sayıda çok az bizim buralardA pek balık kalmadı..başka meralara bakıcaz artık..teşekkürler saygılarr..
Seerf
Bul
Ozan tebrikler, son dakika golün güzel olmuşWinkAlkis
Bereketli ve bol avlar dilerim.Afiyet olsun, rastgele...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ozan golu uzatmalarda atmissin...bereketli ve afiyet olsunSeerf
Bul
maşallah tebrikler elinize sağlık uzatmalarda güzel gol olmuş ozanım bütün taktikleri denemişin ve sonuç güzel eşkina afiyet olsun rast gele...AlkisSeerf
Bul
Tebrikler Ozan Alkis son saniyede golü atmışsın Alkis son fotodan anladığım kadar ispari de tam eşek isparisi , afiyetler Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Ozan tebrikler, son dakika golün güzel olmuşWinkAlkis
Bereketli ve bol avlar dilerim.Afiyet olsun, rastgele...Seerf
teşekkürler bahadır abi saygılar..
Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Ozan golu uzatmalarda atmissin...bereketli ve afiyet olsunSeerf
evet faruk abi aynen öyle oldu teşekkürler saygılar.
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hedef dışı Eşkina avı..28.08.2016 Samsun... kengin 22 1,310 31-08-2016, 11:22
Son Yorum: kengin
  Marmarada eşkina aradik BABUÇ 16 1,062 29-08-2016, 17:47
Son Yorum: BABUÇ
  Bilecik 3/5 haziran mini turna organızasyonumuz BABUÇ 16 1,477 30-06-2016, 19:43
Son Yorum: yalova tatar
  14.07.2013 eşkina BALIK and OZAN 21 3,283 23-07-2013, 10:52
Son Yorum: dincobey
  Cumartesi Eşkina Avı nihatkr 32 4,418 17-04-2013, 13:43
Son Yorum: bahriyeli
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,062 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  Ispari cennetine paragat:) Albatros-gr 35 4,709 28-02-2013, 00:48
Son Yorum: Albatros-gr
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,598 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  02 Haziran Kızılırmak AmatörBalıkcı19 30 3,855 04-06-2012, 12:10
Son Yorum: Avcı Altan
  Nihatkr,Fotokopici,Balık and Ozan eşkina avı BALIK and OZAN 34 5,210 30-05-2012, 23:37
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi