Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finike den Selamlar 4
ufuk hocam resimlere bakıyorum tam balık merası olabilecek yerler,oraları değerlendirmek lazım,
avların devamı gelecek anlaşılan Gulumseafiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Ufuk hocam kefal aile boyuymuş bereketli olsun,Alkis finike manzaralarıda çok hoş gel gelll diye çağırıyor..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kasap100 yazdı:Bu yaz tatili ben google earth'den yapacak gibiyim Orhan abiBobo

Happy Harika espiri , çok yaşa emi Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Hocam tebrikler Alkis Doğrusu kefali avlamak başka bir olay , tabi Kıbrıs takımında bu parçalanmalar çokça oluyor . Afiyet şeker olsun Seerf

Ayrıca manzara gerçekten süpermiş Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
LeVrEkCi yazdı:ufuk hocam resimlere bakıyorum tam balık merası olabilecek yerler,oraları değerlendirmek lazım,
avların devamı gelecek anlaşılan Gulumseafiyet olsun rastgele Alkis
Valla öyle de Nihat sabah erken kalkamıyoruz yahu.Hem tatil hem balık idare ediyorum.Bugünlerde Finike Festivali nedeniyle kıyı çok kalabalık.Bir kaç gün sonra sakinleşince arayışa devam.

Uzun_ahmet yazdı:Ufuk hocam kefal aile boyuymuş bereketli olsun,Alkis finike manzaralarıda çok hoş gel gelll diye çağırıyor..Siyirdim

Gel tabi Ahmet.Beraber avlanırız.Buralar çok güzel ve sakin.Gulumse
thunderbolt yazdı:Hocam tebrikler Alkis Doğrusu kefali avlamak başka bir olay , tabi Kıbrıs takımında bu parçalanmalar çokça oluyor . Afiyet şeker olsun Seerf
Ayrıca manzara gerçekten süpermiş Smile

Sağolasın Nedim.Kefali şamandıralı, ikili saçakla avlamak çok hoşuma gidiyor.Mantarın oynaması ve kefale kancayı taktırma anı süperBobo
Bul
Şamandıralı takımlara bayılıyorum , sanki "sanat eserleri" gibi geliyor bana.Ama hayatımda kullandığım şamandıralı takım 5'i bulmaz Siyirdim O yüzden hem hayranlık hem de imrenme duyguları karışık okuyorum böyle raporları Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,908 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  Finike'de Kefal Avı ufuktan26 33 6,258 17-07-2012, 20:42
Son Yorum: Avramit
  Finike den Selamlar 7 ufuktan26 24 6,949 14-07-2009, 22:14
Son Yorum: bahriyeli
  Finike den Selamlar 6 ufuktan26 30 4,528 12-07-2009, 23:43
Son Yorum: bucalıfikret
  Finike den Selamlar 5 ufuktan26 30 4,744 08-07-2009, 22:43