Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finike den Selamlar 6
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür nete giremedim.Epey de konu birikmiş okumakla başedemiyorum.Ama Finike den havadislere devamGulumseBirkaç gün önceki avımda fotodaki kefalin ve suya iade ettiğim lidaki(mendik ,junior çupira) lerden başka birşey yoktu.Suya bıraktığım balıklar için de birkaç kişi ile de küçük bir polemik yaşadım.Eklemediğim birkaç ufak kefal ve sokar dışında birkaç gündür çeşitlilik olmadı maalesef.

07.07.2009 güngü gece rapala ile levrek veya turna ne çıkarsa bahtıma dedim ve saat 21 :30 da limanın yolunu tuttum.Heryer insan dolu.Banklarda oturanlar,çekirdek çitleyenler v.b.Ortalık biraz sakinlesin falan derken foto daki rapala ile çalışmaya başladım. Saat 22:30 civarı oltada bir vuruş oldu ve kalamanın tatlı nağmesi ile sarmaya başladım.İnsanların helal bravo sesleri arasında Levreği aldım.Foto makinam yine arabada kalmıştı.Orada gezen bir gençten cep tel. ile foto çekmesini rica ettim.O nedenle ilk fotolar pek net değil.Siyirdim
Selamlar..

1.FOTO: Kefal.
2.FOTO ve Diğer FOTOLAR: Levreği çektiğim gece ve devamı.Ayrıca levreği yakalayan rapala.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler Ufuk Bey...

O bölgede şöhret olmuşunuz anladığım kadarı ile...Balık çok güzel..Afiyet olsun...

Sevgiler...
Bul
Tebrikler Ufuk Bey. Çok güzel bir av olmuş. O Rapala bir kez daha çalıştığını gösterdi. Çünkü o rapalayla adanada da çok güzel kofana ve levrekler alıyorlar. tam bir gece rapalası..husky jerk red head. 10 cm. üstü Smile
Rastgele
Bul
Rapalayı soracaktım ki yazılmış olduğunu farkettim...
Bul
Ahmet abi Markası rapala. Modelini de üstte Birol yazmış Gulumse
Bul
aygroup yazdı:Tebrikler Ufuk Bey...

O bölgede şöhret olmuşunuz anladığım kadarı ile...Balık çok güzel..Afiyet olsun...

Sevgiler...

Teşekkürler Ahmet abi.İltifat ediyorsunuz.AlkisSeerf
Bul
balıkoltası yazdı:Tebrikler Ufuk Bey. Çok güzel bir av olmuş. O Rapala bir kez daha çalıştığını gösterdi. Çünkü o rapalayla adanada da çok güzel kofana ve levrekler alıyorlar. tam bir gece rapalası..husky jerk red head. 10 cm. üstü Smile
Rastgele

Teşekkürler Birol.Gulumse
Bul
Hocam tebrikler Alkis
O sahtenin burnuna klipsli fırdöndüyü neden taktınız ? aksiyonunu engellemiyormu ?
Levreği aldığınıza göre farketmemiş herhalde..
Bul
Lakerda yazdı:Hocam tebrikler Alkis
O sahtenin burnuna klipsli fırdöndüyü neden taktınız ? aksiyonunu engellemiyormu ?
Levreği aldığınıza göre farketmemiş herhalde..

Mehmet abi ben de tercih etmiyorum fırdöndüyü.Rapala düğümünü kullanıyorum çoğunlukla ama bu kamışın ucunda silikon sahte vardı.Acele ile onu çıkarıp hemen kılipse rapalayı takıverdim.Önce yüzüşüne baktım.Yüzüşü çok güzeldi bozulmamıştı.Ben de öylece kullandım.Wink
Bul
Anlaşıldı hocam..[Resim: icon7.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,908 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  Finike'de Kefal Avı ufuktan26 33 6,263 17-07-2012, 20:42
Son Yorum: Avramit
  Finike den Selamlar 7 ufuktan26 24 6,949 14-07-2009, 22:14
Son Yorum: bahriyeli
  Finike den Selamlar 5 ufuktan26 30 4,744 08-07-2009, 22:43